Хороскоп за 14 февруари

ОВЕН

Много благоприятен ден за Овните. Благотворното въздействие касае по-силно хората на изкуството и науката. Предвижда се ярка изява и реализация от вас. Успехът е на ваша страна. Овените не отстъпват с безупречното си справяне на работното място.

ТЕЛЕЦ

Четвъртък е много хубав за Телците, особено за дамския състав. Денят се характеризира с любовното настроение у мнозина и като че ли всичко останало е без значение за вас. Не е изключено приготовление за бракосъчетание. Очакват ви положителни емоции!

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са в особено настроение в четвъртък. От една страна, сте потиснати, с чувство за финансова онеправданост и ограбеност. Взаимоотношенията ви в работата не са на желаното ниво. От друга – силният оптимизъм ви зарежда с решителност за справяне.

РАК

Като се изключат някои домашни неприятности, за които не може да се обвинява денят, днес ще се радвате на служебни, финансови и други успехи. Вероятно най-голямата ви сила е по парични въпроси, но контактите също не могат да се отминат без внимание.

ЛЪВ

Благоприятен е четвъртък за Лъвовете. Делата ви се движат добре, но не би било грешно, ако сте по-бдителни за действията на колеги или партньори. Има опити да ви причинят делова вреда като форма на отмъщение. Съберете мислите си и бъдете прецизни!

ДЕВА

Неизяснена е финансовата ситуация при мнозина от Девите. Единственият фактор, с който е необходимо да се съобразявате, е мълчанието. Имате врагове, които чакат да научат нещо, за да ви навредят. Постоянно ви преследват с интригите си. Пазете се от приятели!

ВЕЗНИ

Днес Везните са нерешителни, поради което ще последват куп неприятности през деня. Те започват от дома ви, където някои “приятели” са злословили против вас, за да ви създадат неприятности. Принципно се налага да се пазите от интриганти. Не бъдете агресивни!

СКОРПИОН

Четвъртък ще ви донесе успех. Първо, блестящ е работният ден. Ще окажете мощна съпротива спрямо хора, които се опитват да ви провокират. В това отношение мъжете от зодията са по-изявени. Днес ще срещнете човек, с когото не сте се виждали отдавна.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците имат добър ден и няма да ви навестят трудности. Единственият проблем, с който не бихте могли да се справите, е да си вземете парите, дадени назаем. Става въпрос за услуга към приятел, който ще се опита да ви заблуждава и ще плете интриги.

КОЗИРОГ

Днес мнозина от Козирозите ще бъдат обект на “злите езици” в службата си. Ще се защитите успешно против нападките им, но в крайна сметка ще останете огорчени поради самия факт. Така работният ден се превръща в конфликтен. Нуждаете се от почивка! Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите ще имат успешен четвъртък. Това се отнася буквално за всичко, с което ще се заемете днес. Налице е финансов успех, положителни контакти, висока работоспособност, успехи в бизнес делата. Онова, за което няма да имате шанс, е да пътувате. Не се отчайвайте! Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

РИБИ

Рибите ще се радват на благодатен четвъртък. Днес най-ярко изпъкват вашите професионални и финансови дела. В това отношение може да се надявате на пълен успех. Разчитайте на собствени сили и вършете работата си самостоятелно, доколкото е възможно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене