Уважаеми политически номади, партията на Слави е отворена за вас – за повече информация при Валери Смиленов!

» ПИЛАФО ВЕЧЕ ПЛАШИ ОТ ИМЕТО НА ТЕЛЕВИЗИОНИЯ ВОДЕЩ, ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ ПО ТЕМАТА? » ХОРА ОТ ПАРТИЯТА НА СВЕТЛЬО ВИТКОВ, ОТ ГОРД НА СЛАВИ БИНЕВ И ДОРИ ОТ РЗС ГЛАДЯТ КОСТЮМИ ОТНОВО ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА С ИМЕТО НА ДЪЛГИЯ!

Ще я бъде ли партията на Слави Трифонов, ще събере ли правилния екип? Едва ли. Наблюденията са на политическия екип на вестник Топ Преса – югозападният таблоид и се базират на сухи факти от страна на подбора на кадри в нашия района на действие – югозапада. От известно време насам в средите на югозападната столица Благоевград, се говори че бившият школски директор, общински съветник, бивш заместник кмет и политически номад Валери Смиленов, ще бъде областният лидер на партията на дългия шоумен а неговият таен политически гуру Сашо Милчев – Пилафо, вече плаши в определени политически среди че Слави като дойде на власт на местните гербери ще им се стъжни живота.

Нещо повече, слуховете за началническото място, на Смиленов вече направили пътека към него от страна на паднала политическа маса, мераклии за власт, бивши членове на други политически партии като бившата на Слави Бинев -ГОРД, на Яне Янев – РЗС и дори тази на другия шоумен Светльо Витков, което за пореден път доказва че за някои хора политиката не е цел а средство за постигане на користни интереси.

Странен факт е, че по темата усилено се мълчи, сакън да не се обиди Свиленов, представители на местни медии по кафета и ресторанти се правят на информирани, но в медиите им ред не излиза по темата. Защо? Странно наистина…

Тони Стоянов

Вестник “ Топ Преса “

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене