Свържете се с нас

Таблоид

Над 7 кандидат-кмета атакуват кметския стол в община Гърмен!

Публикувано

на

 ОЧАКВА СЕ РЕАКЦИЯТА НА НАЙ-СПРЯГАНОТО ИМЕ ЗА ПОСТА – АХМЕД БАШЕВ…

 

2019 година – годината на важни, съдбовни избори за политическия живот на Бъл­гария. В Югозападна Бъл­гария, на повечето места, изборът за местната власт из­глежда предрешен предвид силните кандидати, но има общини, в които напрежение­то ще бъде в пределни норми до последния момент и обра­ти се очакват дори в послед­ните минути на вота.

Ето ви Гърмен например. Мераклии­те да седнат на стола на кме­та там ще са рекордно голям брой, сочи проучване на по­литическия екип на вестник Топ Преса – югозападният табло­ид. Почти от вся­ка се­риозна, а и не толкова сери­озна, полити­ческа партия в община Гър­мен ще има кандидати за кмет и общин­ски съвет, а според една от скандалните информации, зад това явле­ние стоят кор­поративни интереси, които ще финансират куцо, кьораво и сакато да се кандидатира, за да размие вота.

На първо четене стане ли въпрос за об­щина Гърмен и региона, ста­не ли въпрос за скандал, ви­наги изплува едно име и това е името Ахмед Башев. Злите езици свързват него като ор­ганизатор на тази предизбор­на тактика за размиване на вота. Очаква се официалната реакция на известния поли­тик..

Кирил Господинов

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Таблоид

Облачно и дъждовно време днес

Публикувано

на

„Във вторник в Западна България ще завали дъжд, а в планините сняг, което ще доведе отново до ниски температури. Живакът ще стигне най-много до 16 градуса в средата на Страстната седмица. В Западна България се очаква да е най-лошо, отново превалявания, облачно време и слаб вятър“. Това заяви синоптикът Красимир Стоев от НИМХ в интервю за в. „Телеграф“.

„Преваляванията в по-голяма част от страната ще спрат в сряда вечерта. Температурите бързо ще се повишат. Очаква се живакът да стигне до 17 градуса и към края на Страстната седмица ще се наслаждаваме на по-хубаво вре,е. Вероятността за облаци има само в късните следобедни часове.

През първия почивен ден, Разпети петък, ще ни изненада слънчево време. Разбира се, това не важи за цялата страна. На места в Западна България има голяма вероятност за силни превалявания от дъжд“, заяви той. Що се отнася до времето в почивните дни от 1 до 6, експертът посочи, че е прекалено рано да се каже.

„Месечната прогноза за май се прави в края на другата седмица. Към този момент мога да заявя, че в края на април и началото на май температурите продължават да се покачват. Това обаче ще бъде за кратко, тъй като вероятността за проливни дъждове и през следващия месец продължава в почти цялата страна.

В първите дни на май, особено около празниците, се предполага отново облачно време и валежите от дъжд. През първата седмица на май максималните температури ще бъдат около 20 градуса, което е напълно нормално за сезона.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Местният рапър Бими кърти класациите с нов як хит! УНИКАЛНО ВИДЕО

Публикувано

на

„Няма начин“ е новата хип хоп песен на неврокопският рапър Бими. Парчето беше промотирано в канала на младия рапър urbanbeatz в мрежата за видео споделяне www.youtube.com. Този път темата на парчето ни се струва  доста пикантна. Може би нашумелия рапър се обяснява на своя бивша или на дама, довела го до разочарование. Топ Преса се опита да надникне зад завесата, да разбере повече за историята на песента „Няма начин“. Бими беше лаконичен : “ Пея за нещо лично. Точка. Всичко е казано в песента…“. Вие как мислите, има ли история в парчето или просто е пресъздаден измислен лиричен герой?

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ