Над 7 кандидат-кмета атакуват кметския стол в община Гърмен!

 ОЧАКВА СЕ РЕАКЦИЯТА НА НАЙ-СПРЯГАНОТО ИМЕ ЗА ПОСТА – АХМЕД БАШЕВ…

 

2019 година – годината на важни, съдбовни избори за политическия живот на Бъл­гария. В Югозападна Бъл­гария, на повечето места, изборът за местната власт из­глежда предрешен предвид силните кандидати, но има общини, в които напрежение­то ще бъде в пределни норми до последния момент и обра­ти се очакват дори в послед­ните минути на вота.

Ето ви Гърмен например. Мераклии­те да седнат на стола на кме­та там ще са рекордно голям брой, сочи проучване на по­литическия екип на вестник Топ Преса – югозападният табло­ид. Почти от вся­ка се­риозна, а и не толкова сери­озна, полити­ческа партия в община Гър­мен ще има кандидати за кмет и общин­ски съвет, а според една от скандалните информации, зад това явле­ние стоят кор­поративни интереси, които ще финансират куцо, кьораво и сакато да се кандидатира, за да размие вота.

На първо четене стане ли въпрос за об­щина Гърмен и региона, ста­не ли въпрос за скандал, ви­наги изплува едно име и това е името Ахмед Башев. Злите езици свързват него като ор­ганизатор на тази предизбор­на тактика за размиване на вота. Очаква се официалната реакция на известния поли­тик..

Кирил Господинов

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене