Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 11 февруари

Публикувано

на

ОВЕН

В понеделник Овните ще намерят начин за реализация, макар че мнозина от знака са силно обезпокоени поради проблемите, с които са затрупани. Лоши новини ще помрачат настроението на някои, но други от вас могат да намерят приятелска подкрепа, която се явява в усилни за вас времена.

ТЕЛЕЦ

Понеделник ви дава предимство по някои въпроси от деловия живот. Известни затруднения възникват при опериране с финанси или разрешаване на такива въпроси. За вас също са характерни новини, но те са позитивни. Някои се отнасят с огромно доверие към приятелите си, но бъдете внимателни, възможно е да ви попречат.

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците ще се чувстват като разпънати на кръст. Трудностите при вас имат отношение както към професионалния ви живот, така и към личния. Днес преценете спокойно възможностите и едва тогава действайте в съответно избраната сфера.

РАК

На мнозина държанието и отношението към вашите лични или делови въпроси е доста повърхностно днес. В много случаи имате право да разчитате на съответна подкрепа от страна на влиятелни хора. Ще положите доста усилия при разрешаването на даден проблем, но те ще бъдат възнаградени.

ЛЪВ

Положителен е понеделник, но ви предстои да се справите с проблеми, възникнали в дома. Успехът ви е сигурен и трябва да разчитате на съгласието, за чието осъществяване главната причина ще бъдете вие. Бизнесмените от Лъв да внимават с нервните изблици, действайте разумно и успехите ще бъдат на ваша страна. Пазете се от прибързаност и допускане на грешки.

ДЕВА

С огромна активност започвате тази работна седмица. Понеделник е ден, който бележи началото на десетдневен цикъл. Това е време на голямо натоварване за вас и в случая става въпрос предимно за делова дейност. Трябва да мобилизирате всичките си сили, защото предстоящите дела не търпят отлагане.

ВЕЗНИ

За Везните понеделник не е много добър ден. Главната причина за това ще бъдат някои ваши нереални планове и, от друга страна, различните пречки, с които ще се сблъскате през целия ден. Иначе денят носи добри известия за повечето от вас, те са лични. Засягат интимната страна на живота ви.

СКОРПИОН

Трудно започвате работната седмица. Натрупани са много проблеми и ви спират в почти всички действия и ангажименти. Днес имате възможност да решите някои от тях, което е свързано с вашите срещи и приятелско общуване. Ще намерите изход от това затормозяване.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са доста обезпокоени и притеснени в понеделник. Освен това мнозина са прекарали безсънна нощ в размисъл за разрешаване на проблемите. Не би трябвало да се притеснявате в тази връзка. Начин за отстраняването им ще се намери още днес благодарение на намесата на вашите приятели. Бизнесмените трябва да избягват конфликтите с партньори, ще настъпи обрат в бизнеса.

КОЗИРОГ

Неспокойни сте в понеделник и силно интересуващи се да изясните някои факти около вас. Вероятно ще се стремите всячески да получите необходимата ви информация, но все пак го правете предпазливо и дискретно. По-спокойни сте по отношение на семейните взаимоотношения, но професионалният ден ще ви бъде напрегнат, но печеливш. Ще успеете да свършите всичките си задачи.

ВОДОЛЕЙ

Щастлив ден за Водолеите, въпреки че сте притеснени и затворени в себе си, но проблеми не съществуват днес. Любовта ви е споделена и взаимоотношенията са хармонизирани и стабилни. Служебният ден също е успешен и даже можете да разчитате на някаква услуга от страна на колеги, която ще ви донесе парично възнаграждение. Уважавайте повече труда на подчинените си, това допринася за вашия просперитет.

РИБИ

Понеделник е доста финансов за Рибите и вероятно ще разрешите този проблем. Все още обаче се налага да бъдете умерени в харчовете си и едва ли ще успеете да се справите с покупките за домашния интериор. Сериозни “търкания” са възможни с мъж в службата. Създава се излишно напрежение около някаква ваша несполука. Не се доверявайте на приятелите си днес, не споделяйте проблемите си с никого.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 17 ноември

Публикувано

на

ОВЕН

Идеален ден да докажете колко добър професионалист сте. Добрата новина е, че може би ще го забележат и от по-високо място, така че днес си бъдете на работното място и се старайте.

ТЕЛЕЦ

Денят би могъл да протече спокойно и хармонично, ако не се впускате в спорове, особено с колегите си. Бъдете по-грижливи към машините, с които работите, днес силно се влияят от настроението ви.

БЛИЗНАЦИ

Ако днес се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да влияят на мнението ви.

РАК

Денят може да стане доста сложен, ако имате вземане даване с авторитетни лица или държавни организации. Ще се опитат да ви научат на търпение, а освен това ще ви отворят и доста работа. Пазете се да не настинете.

ЛЪВ

След обичайните задачки ще ви се иска да се позабавлявате и да ви обръщат внимание и други хора, освен обичайните. Все пак бъдете по-сдържани и не давайте поводи за приказки, освен ако това не е нарочната ви цел.

ДЕВА

До обяд ще имате да уреждате страшно много неща и точно тогава всички ще искат да говорят с вас. Следобеда е доста по-спокоен, дори ще се чудите къде са се изпарили всички неотложни задачи и разговори. Насладете се на една релаксираща вечер у дома в сладки приказки и домашен уют.

ВЕЗНИ

Днес ще ви е нужна поне една секретарка, за да ви сложи нещата в ред. До обяд ще трябва да уредите някои плащания, но внимавайте да не се окаже, че вече са платени. Следобеда се подгответе за множество разговори и срещи или за едно приятно сърфиране по мрежата.

СКОРПИОН

Преди обяд ще има сериозна нужда от вас на работното ви място, главно заради професионалните ви умения. Следобеда бихте могли да посветите на някои приятни занимания, но гледайте сред тях да не е яденето, днес можете да качите някой-друг грам.

СТРЕЛЕЦ

Ако ви е възможно идете по-късно на работа и без друго до обяд ще ви е криво и нищо няма да ви се подхваща. Може би питателният обяд ще ви подобри настроението, а може и да има друга причина, но следобед ще сте вече в пълния си блясък – готови за празнуване, независимо на какво.

КОЗИРОГ

Сложен ден, особено за хора с фина настройка като вас. Съвсем лесно могат да ви извадят извън равновесие най-безобидни думи или действия. Защитната реакция, която използвате в такива случаи не е много приятна за околните (ако все още не сте разбрали).

ВОДОЛЕЙ

Не закъснявайте за работа, защото до обяд ще се решат вълнуващите ви въпроси. Следобед може да мислите и за личното си време. Ако пък сте се разработили, добре е да се осведомите за новостите във вашата сфера на дейност.

РИБИ

До обяд трябва да приключите с кореспонденцията, че след това няма да имате възможност да го направите. След обяд може да ви нагърбят с нови задачи и това ще помрачи настроението, но няма как – ще се справяте.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Дневен хороскоп за 16 ноември

Публикувано

на

ОВЕН

Днес трябва да бъ­де­те кри­тич­ни към съоб­ще­ния и но­ви­ни, въз­мож­но е да по­лу­чи­те лъж­ли­ва ин­фор­ма­ция за па­ри. Не е из­клю­че­но пре­да­телс­тво от прия­тел или ра­зо­ча­ро­ва­ние от шеф, кой­то няма да спа­зи обе­ща­ние за уве­ли­че­ние на зап­ла­та­та ви.

ТЕЛЕЦ

В съ­бо­та сте съоб­ра­зи­тел­ни, а ин­те­ре­си­те ви – мно­гос­тран­ни. Къ­де­то и да на­со­чи­те уси­лия­та си, ре­зул­та­тът ще е твър­де за­до­во­ли­те­лен. Оча­кват ви ус­пе­хи във фи­нан­со­ви опе­ра­ции или пло­дот­вор­ни де­ло­ви сре­щи. Някои е въз­мож­но да пос­тиг­нат спо­ра­зу­ме­ние за съд­ру­жен биз­нес и пред­ло­же­ние за но­ва ра­бо­та.

БЛИЗНАЦИ

Ус­пе­шен ден за Близ­на­ци­те, оче­рта­ват се доб­ри въз­мож­нос­ти в де­ло­вия жи­вот. Пред­паз­ли­во прие­май­те обе­ща­ния от стра­на на же­ни. Раз­чи­тай­те на лич­на­та си ак­тив­ност, тя мо­же да се проя­ви в някол­ко нап­рав­ле­ния: фи­нан­си, кон­так­ти, об­щес­тве­на ак­тив­ност, раз­го­во­ри с де­ло­ви парт­ньо­ри.

РАК

Бъ­де­те осо­бе­но вни­ма­тел­ни в дей­ствия­та си, въз­мож­но е да ви ра­зо­ча­ро­ват ва­ши про­фе­сио­нал­ни на­ме­ре­ния или са­ми да съз­да­де­те ус­ло­вия, про­ти­во­по­лож­ни на стре­ме­жи­те ви. Не се съг­лас­явай­те с но­во обе­ща­ние без под­пи­сан до­го­вор.

ЛЪВ

Съ­бо­та е мно­го ус­пе­шен ден за вас, кое­то се дъл­жи из­клю­чи­тел­но на ва­шия про­фе­сио­на­ли­зъм и тър­пе­ние при пре­циз­но­то из­пъл­не­ние на за­дъл­же­ния­та. По­ви­ше­но­то чувс­тво за от­го­вор­ност е ус­ло­вие за проя­ва на ис­тин­ска­та ви при­ро­да, гри­жей­ки се за прос­пе­ри­те­та и на дру­ги­те. Не до­пус­кай­те чуж­до вме­ша­телс­тво в ра­бо­та­та ви. Необ­хо­ди­ма е по-гол­яма гъв­ка­вост и ме­ко­та в от­но­ше­ния­та.

ДЕВА

Мно­зи­на пред­ста­ви­те­ли на Де­ва са пред­раз­по­ло­же­ни към рис­ко­ве днес. Шан­сът ви не е мно­го ви­сок и ако рис­ку­ва­те, ще е не са­мо без­по­лез­но, но и вред­но за вас. Склон­ни сте към при­бър­за­ни дей­ствия, кое­то няма да ви до­не­се ни­що доб­ро. В де­ло­вия жи­вот вла­гай­те по­ве­че тър­пе­ние и ана­ли­тич­нос­т. Оча­кват се пе­чал­би.

ВЕЗНИ

Ак­тив­ни сте по от­но­ше­ние на лич­ни­те си пла­но­ве в съ­бо­та. Днес мо­же да про­ве­де­те важ­ни сре­щи, свър­за­ни с ва­ша идея, но най-ве­че с под­го­тов­ка за реа­ли­за­ция­та й. Не е ден за на­ча­ло на но­ва дей­ност. Бла­гоп­рия­тно ще е раз­ви­тие­то на фи­нан­со­ви­те ви де­ла. Не при­бър­зва­те и не дей­ства­те необ­мис­ле­но.

СКОРПИОН

Съ­бо­та оп­ре­деля фи­нан­со­ви ус­пе­хи. Ус­пеш­ни ще са и кон­так­ти­те ви, кои­то при ед­ни се из­раз­яват в пре­го­во­ри и уто­чнява­не по де­ло­ви въп­ро­си, а при дру­ги в под­пис­ва­не на до­го­вор. На­ла­га се да при­ве­де­те в ред ан­га­жи­мен­ти­те си, кои­то чес­то са по някол­ко на­вед­нъж, няма да ви е труд­но, но трябва да под­хо­ди­те по нов на­чин.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте с по­ви­шен емо­цио­на­лен то­нус, кое­то се дъл­жи на по­ло­жи­тел­но раз­ви­тие на ин­тим­ни­те ви кон­так­ти или на доб­ра но­ви­на, свър­за­на с лю­бов­ния ви жи­вот. Как­во­то и да е, ще ви по­мог­не да пос­тиг­не­те всич­ко, кое­то е при­цел­на точ­ка на ва­ши­те уси­лия в мо­мен­та. Ус­пе­хът ви ще е още по-зна­чи­те­лен, ако се ан­га­жи­ра­те с не­що.  Днес лю­бов­ни­те флир­то­ве ще пре­рас­нат в кон­так­ти.

КОЗИРОГ

Ми­ро­лю­би­ви, тър­пе­ли­ви и с ви­сок про­фе­сио­на­лен прес­тиж, ро­де­ни­те под Ко­зи­рог и днес ще за­щитят ка­чес­тва­та си в при­съ­щия им стил. Има­те въз­мож­нос­ти за сил­на де­ло­ва реа­ли­за­ция, но мал­ци­на ще се въз­пол­зват от тях, за­що­то съд­ба­та чес­то ви ги пре­дос­тавя и прие­ма­те шан­са си за не­що нор­мал­но.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте фи­ло­соф­ски нас­трое­ни и при то­ва с необ­хо­ди­ма­та за­дъл­бо­че­ност. За всич­ки е ва­лид­но бла­го­ра­зу­мие­то и пред­паз­ли­вос­тта в де­ло­ви­те от­но­ше­ния и об­щес­тве­ни­те кон­так­ти. Въз­мож­но е ва­ше на­ме­ре­ние във фи­нан­со­ва­та сфе­ра да про­пад­не, не се за­ни­ма­вай­те с не­го. Някои ще имат въз­мож­ност за де­ло­ва реа­ли­за­ция.

РИБИ

По­ло­жи­тел­ни­те и от­ри­ца­тел­ни­те влия­ния при Ри­би днес са ед­нак­ви, ще се ре­ду­ват ту ус­пе­хи, ту труд­нос­ти. Има ве­роя­тност ва­ше на­ме­ре­ние да про­пад­не, не за­ла­гай­те на дей­ност, в чий­то ус­пе­шен за­вър­шек не сте убе­де­ни. От дру­га стра­на, има­те де­ло­ви шанс и въз­мож­нос­ти за при­до­бив­ки, някои ще по­лу­чат доб­ри но­ви­ни. Не се кон­фрон­ти­рай­те. До­бър ден за пос­тав­яне на но­во на­ча­ло. При­до­бив­ки в служ­ба­та. Днес са въз­мож­ни де­ло­ви кон­так­ти, от кои­то ще има­те някак­ва реа­ли­за­ция или при­до­бив­ка, но тя ще е вре­мен­на.  В съ­бо­та ще по­лу­чи­те ху­ба­ви но­ви­ни, прия­тни съоб­ще­ния.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ