Дербито на Мадрид между Атлетико и Реал по MAX Sport 4 през уикенда

Голямото дерби на Мадрид и испанския футбол между Атлетико и Реал е акцентът във футболната програма на спортните канали на А1 през уикенда. Двубоят между „дюшекчиите” и „кралския клуб” се явява и директен сблъсък за второто място във временното класиране на Ла Лига. Домакините от „Уанда Метрополитано” имат крехък аванс от 2 точки пред състава на Сантяго Солари, който в последните седмици демонстрира много добра форма. Голямото дерби Атлетико Мадрид – Реал Мадрид ще се излъчи пряко по MAX Sport 4 в събота от 17:15 часа.

Другият ключов двубой от XXIII кръг на Примера е в Билбао, където местният Атлетик посреща лидера във временното класиране Барселона. Мачът от „Сан Мамес” е в неделя с начален час 21:45 ч. и е последният от 8-те сблъсъка, които MAX Sport 4 ще излъчи пряко през уикенда от Испания.

По традиция пък MAX Sport 3 ще излъчи всичко най-интересно от уикенда от италианската Серия А. С най-голямо нетърпение от феновете се очакват съботните сблъсъци между Фиорентина и Наполи от 19:00 часа и Парма и Интер от 21:30 часа, които са с пряко отношение към класирането в Топ 3.

В неделя лидерът Ювентус има наглед лесна задача да вземе трите точки в гостуването си на Сасуоло от 19:00 часа, въпреки че в последно време момчетата на Масимилиано Алегри въобще не са толкова убедителни, колкото бяха преди Нова година. От 21:30 часа всички български фенове на футбола ще очакват отговор на въпроса дали Кирил Десподов ще дебютира за своя Каляри при гостуването на сардинци на Милан.

Най-престижната организация за свободни боеве – UFC, също е подготвила страхотно шоу през уикенда за всички ММА фенове. Австралиецът Робърт Уитакър взе титлата в средна категория през 2017 г., след победа над Йоел Ромеро и сега ще я защитава пред собствена публика в Австралия срещу американеца Кевин Гастелъм.

В подгряващия мач на тенис комплекса „Род Лейвър Арена” един срещу друг ще излязат непобеденият Израел Адесаня и бившият шампион в средна категория на UFC Андерсон Силва. UFC 234 започва на 10 февруари от 05:00 ч. по MAX Sport 2.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене