Депутатите от ГЕРБ Даниела Савеклиева , Алексндъл Мацурев и д-р Емил Тончев се срещнаха в приемна с жители на Гърмен и общинското ръководство

Вчера  в офиса на ПП ГЕРБ – Гърмен имахме народните представители Александър Мацурев, д-р Емил Тончев и  Даниела Савеклиева  която е и областен координатор на ПП ГЕРБ в област Благоевград проведоха важни срещи с жители на община Гърмен които изложиха пред тях както лични така и обществени проблеми .

На  проведеното заседание с общинското ръководство ръководителите на ГЕРБ Гърмен запознаха народните представители с  проблемите в общината и политическата обстановка.

От името на общинското ръководство пред депутатите бе изразена  голямата благодарност към правителството на Бойко Борисов за средствата, които бяха гласувани от МС през месец август и декември в размер на 1 618 000 лв. за изграждане на инфраструктура и обекти в селата Скребатно – 60 000 лв. за водопровод, 80 000лв. за моста в Огняново, 159 000 за физкултурния салон и 40 000 лв за спортната площадка в ОбУ – Дебрен, почти 200 000лв. за училището в Осиково и първоначален транш от 300 000лв и от 6 000 000, отпуснати за СУ – Рибново.

По време на заседанието бяха обсъдени и детайли относно предстоящите евро и местни избори  както  и и това че актива на ПП ГЕРБ се ангажира с  пълната мобилизация за евроизборите като изразиха очаквания ,че  ГЕРБ ще получи от избиратетелите   заслужена подкрепа  защото ние наистина  резултатите от управлението на  правителството са видими .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене