Поредна победа за хандбалистите на Пирин – Гоце Делчев

В мач от 12 кръг от А РХГ Пирин  Гоце Делчев бе домакин на Левски от гр. Левски.

Гоцеделчевци започнаха срещата  без да подценяват противника и това даде резултат, като след 15 минути игра водеха убедително с 10:2. До края на полувремето увеличиха преднината си с още един гол и се прибраха на почивка при резултат 18:9

 

През втората част треньорът  на ХК Пирин – Николай Пиргов даде шанс на всички играчи записани в стартовия лист да вземат участие в мача, като много добре в срещата се включиха юношите на клуба Борислав Партенов, Боян Юсев и Николай Атрев.

 

Голямата преднина в резултата и смените доведоха до леко отпускане в редиците на Пирин и гостите намалиха разликата, за да се стигне до крайния резултат 35:28.

 

Головете за Пирин вкараха: Димитър Магдалинчев и направилият повторен дебют Мирослав Владков – по 7, Райчо Копривленски- 6, Добри Тунтев- 4, Георги.Н.Георгиев-3, Борислав Партенов-2, Янис Кузе-2, Боян Юсев-1, Николай Атрев-1, Атанас Янев-1, Георги Георгиев- 1.

За гостите се отличи Георги Христов, който вкара 14 попадения.

 

Следващата седмица на 10 февруари в неделя от 14.00ч. – Пирин отново е домакин в „Неврокоп арена“ срещу Фрегата (Бургас).

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене