Доктори от Югозапада треперят! Книга вади на бял свят техните схеми за геноцид срещу пациенти!

Книгата МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БЯЛАТА МАФИЯ с автор разследващия журналист Ина Захариева и издател писателя Веселин Стаменов, разпали нечувано напрежение в съзнанието на доста медици с нечиста съвест. Нещо повече. Издателството на книгата Топ Медия Прес е залято буквално с въпроси и тънки допитвания какво точно ще разкрие книгата.

Пред Топ Преса от издателството излязоха със становище:
„Да, имаме питане предимно от медици от Югозападна България, а въпросите са около съдържанието на книгата. Ще кажем само, че никой не е застрахован и всяко разкритие си има източник и доказателства. Авторката Ина Захариева е работила дълго време над документалната книга, която има претенциите да иска пряка отговорност от хора в бели престилки, плюли на професията и хипократовата клетва в името на парите. Има ярък пример на доктор с корени от сатовчанското село Вълкосел, например, който казал на пациент, че „няма трупове засега, да дойдел към края на месец, ще имал за трансплантация и да носи 15 бона…“. Докторът практикувал в София. Държим да кажем че, книгата не отрича и съвестните, истински доктори професионалисти, за които тази книга ще е настолна, защото те наравно с нас се борят с „бялата мафия“.“, заявиха специално за Топ Преса от издателството.

„Четенето на тази книга боли. Четенето на тази книга в определени моменти е истинско страдание, защото, убеден съм, няма човек в България, който, в изнесените потресаващи истини, да не припознае своята история с така наречената „бяла мафия“. След като „изядох“ и последната буква на ръкописа, писах на авторката, че ми е гадно, че ми е шибано, че съм изпаднал в шибана ситуация…“ написа по темата пък писателя и наш колега Веселин Стаменов в своята страница, за да разпали още толкова интереса към МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БЯЛАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ!
По информация на издателите първият тираж се очаква да излезе към края на месеца. Топ Преса ще ви информира, когато това се случи.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене