28 годишен дрогиран водач от Дебрен с 3 годишна условна присъда ,глоба от 250 лева и с отнета за 4 месеца шофьорска книжка

Районен съд Гоце Делчев осъди  поредния дрогиран водач зад волана от гърменското село Дебрен . 28 годишния И.И.Г. получи присъда  “Лишаване от свобода” за срок от 4 /четири/ месеца която  на основание чл.66, ал.1 от НК изпълнението на наказанието  „Лишаване от свобода” се отлага за срок от 3 години, считано от влизане в сила на сключеното  споразумение.

На подсъдимия И. И. Г., за извършеното престъпление съдът наложи и кумулативно предвиденото по-леко наказание „Глоба” в размер на 250 лева както и „Лишаване от право да управлява моторно превозно средство” за срок от 4 месеца.В съдебна зала  подсъдимият И. И. Г. Се призна за виновен  в това, че:

на  25.12.2018 година, около 23:45 часа,по улица „Драмски път“ в Гоце Делчев е управлявал моторно превозно средство-лек автомобил марка и модел „Фолксваген Голф“ , след употреба на наркотични вещества, а именно амфетамин и тетрахидроканабинол.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене