Свържете се с нас

Политика

Жалката картинка на яловите протестъри от Благоевград! БЕЗ МИЛОСТ!

Публикувано

на

Има ли Злата дела в икономическа полиция за далавера с имоти?

Абе, кой е тоя?

Люси ,какво ще покаже този път?

Няма да стане. От над 65 000 регистрирани пълнолетни жители на град Благоевград, обявения този уикенд протест срещу бедността и лошия живот в България, беше подкрепен от брой простетъри, по малко от полицаите които бяха ангажирани да ги пазят и по малко от журналистите, дошли да ги отразяват. Срам и резил! Ако трябва да се ангажираме с цифри простериращите в Благоевград ,бяха около шестдесетина по дсумитге на един от организаторите, макар окото на Топ Преса да видя десетина човека в обявения час пред общината. Но какъвто и да е броят, ясно е едно- беше унижаващо и унизитално малък.

Констатираме това не защото ние сме от ГЕРБ или от управляващите, а защото сме един от малкото, които констатираме фактите и заявяваме най- отговорно, че причината за поредния провал, за разпалване народното недоволство не е нищо друго освен организаторите. Световно неизвистни личности, други омръзнали до втръсване, икономически престъпници претендиращи за морал и елит, куци коне в политиката ровещи около най- крадливия политик на всички временна в България, а именно Бай Ваньо Десебето, от години се самообявяват за „представители на опозицията и на народното недоволсто“. Горчивата истина уважаеми читатели на Топ Преса е, че в Благоевград има много хора недоволни от  управлението и статуквото, но се унижават да бъдат водени от яловите овце на протестиращия политически елит. Не може Златка, Люси, Калоян, и този новия на Люси човека, на който не можехме дори да му запомним името, да бъдат водачите на народното недоволство. Със стари к.. , нов бърдак не се прави! Опозицията в Благоевград има нужда от нови лица, млади, надежни и най- вече честни… Не такива разработвани за измотни измами, работници в лъжливи предприятия и представляващи крадливи политици, някаква руса която си развява гърдите пред фотоапаратите и един нов, чиято внушителна визия не подсказва да мизерства ами напротив … видно се радва на обилен и охолен живот. Но нека си протестира! Има право!

Иван Костов не е крал!

Докато тези хора представляват народното недоволство не чакайте успешни протести, уважаеми читатели. Златка, Калоянчо, Люси и тоя новия индивид, не искат да ви оправят живота, няма да носят тази отговорност, тези хора искат да се докопат да някое постче или до пряката власт за да облагодетелстват себе си и своите хора. Това е обидно и е политически престъпно! Повече от обидно обаче се държаха някои местни журпналисти, като БНР – нпример. Обещствената държавна медия, на която ние плащаме с данъци заплатите си, последно време взе да се показва във фейсбук и интернет, щото види се бая са окапали слушателите и. Вместо да се докаже като „пределно обективна“ обаче, БНР като медия, или Радио Благоевград, вкараха манипулацията „Благоевград възстана…“ сякаш на площада не са шепа хора ами десетки, дори стотици хиляди… Срам и позор! Кои сте вие да говорите от името на Благоевградчани, ей! За толкова евтини ли ги имате!? Това управление наричате провал, да провал е – също като Вас.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ОЧЕКВАЙТЕ ВЪВ ВЕСТИНК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯ ТАБЛОИД ТОЗИ ПЕТЪК! 

С ТЕЗИ ОПОЗИЦИОНЕРИ КОЙТО УПРАВЛЯВА ЩЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧНО! С ПРИСЪСТВИЕТО СИ ТЕЗИ ХОРА ПРАВЯТ НАЙ – ГОЛЯМАТА УСЛУГА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ! 

коментара

Политика

И АТАКА категорично против сделката за F-16!

Публикувано

на

Унизително е, че на рождената дата на Списаревски коалицията ГЕРБ, ДПС и ВМРО загроби България с над 3 млрд. лева, смята Чуколов

АТАКА е категорично против сделката с американците за F-16. Това заяви зам.-председателят на партията Десислав Чуколов по време на дебатите в Народното събрание.

По думите му българската държава ще даде над 3 млрд. лева за 8 американски изтребителя. Според него през последните седмици са изприказвани абсолютни лъжи относно машините. „Ясно е, че цената ще нарасне. Ясно е, че в годините самолетите трябва да бъдат поддържани, докомплектовани със съответните въоръжения, бомби и т.н., които ще бъдат продадени от американската страна.

Другата лъжа според Чуколов е, че България нямала сключен договор със САЩ за безплатно ползване на американските бази у нас.

„Още 2006 г. от АТАКА бяхме на протести пред американското посолство в Южния парк да изразим мнение, че не трябва да се дават четири български бази за безплатно ползване на американската страна. А чух тези дни от г-н Каракачанов и други фактори от военното министерство, че нямало у нас американски бази. Има!“, заяви още Чуколов и напомни, че в договора е записано, че българската страна няма право да изисква информация от американците за това какво влиза и излиза в базите.

„Ще получим тези самолети на завишена цена и тук декларираме, че от АТАКА сме против и категорично този договор не трябва да бъде подписан“, заяви още Чуколов.

„Сега ще дадете парите накуп, предварително, а 2023 г. ще ги получим от САЩ, евентуално. След 4 години Русия сигурно ще има С-600, а ние ще имаме самолети от 74-та година. Звучи ли ви изгодно и логично?“, попита от трибуната зам.-председателят на АТАКА.

В заключение той напомни, че на 19 юли 1916 г. е роден героят Димитър Списаревски, който се е разбил в американските „летящи крепости”, бомбардирали София. Чуколов определи като поредно унижение това, че точно на тази дата купуваме американски самолети, чиито предшественици са бомбардирали София.

Blitz.bg

коментара

Продължете с четенето

Политика

Бившият кмет и депутат от ДПС Ахмед Башев, вече не е член на ЦС на ДПС

Публикувано

на

Бившият кмет и депутат от ДПС Ахмед Башев, вече не е член на ЦС на ДПС, освободен бил по негова молба, кардиналните решения за съдбата на структорите на ДПС в община Гърмен се вземат днес на областен съвет 

Бившият кмет и депутат Ахмед Башев, вече не е представител на община Гърмен в Централния съвет на ДПС. Башев вече не е и член на ДПС.

Това е решение от последното заседание на ЦОБ /централно оперативно бюро/ на ДПС проведено преди дни, научи Топ Преса.

Отлично информирани съобщиха, че Ахмед Башев е бил освободен като член на ЦС на ДПС и от членството му в партията по негова молба, която е била приета и гласувана единодушно от цялото ръководство.

Взето е било и решение за разпускане на общинската структура на ДПС в община Гърмен.

Днес на областен съвет ще бъдат взети кардинални решения относно ДПС Гърмен както и ще бъде избран временен председател, който да  организира структурирането на новите местни и общинска организации на ДПС в Община Гърмен.

Вече няколко години учредители на ДПС в община Гърмен настояват този процес в редиците на ДПС да се случи. Това бе и причините много членове на ДПС да напуснат или да замразят членството си.

От лидерският пост като ръководител на общинската структура на ДПС в община Гърмен е освободен и досегашният председател Мустафа Геров. За неговият пост има доста кандидати.

Днес, областният съвет на ДПС се очаква официално да оповести решенията относно кадровата политика в редиците на ДПС в община Гърмен, а именно  новият временно изпълняващ длъжността общински председател, който да проведе събрания и конференция за избор и на нови местни лидери както и общински председател – титуляр.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ