Свържете се с нас

Политика

Жалката картинка на яловите протестъри от Благоевград! БЕЗ МИЛОСТ!

Публикувано

на

Има ли Злата дела в икономическа полиция за далавера с имоти?

Абе, кой е тоя?

Люси ,какво ще покаже този път?

Няма да стане. От над 65 000 регистрирани пълнолетни жители на град Благоевград, обявения този уикенд протест срещу бедността и лошия живот в България, беше подкрепен от брой простетъри, по малко от полицаите които бяха ангажирани да ги пазят и по малко от журналистите, дошли да ги отразяват. Срам и резил! Ако трябва да се ангажираме с цифри простериращите в Благоевград ,бяха около шестдесетина по дсумитге на един от организаторите, макар окото на Топ Преса да видя десетина човека в обявения час пред общината. Но какъвто и да е броят, ясно е едно- беше унижаващо и унизитално малък.

Констатираме това не защото ние сме от ГЕРБ или от управляващите, а защото сме един от малкото, които констатираме фактите и заявяваме най- отговорно, че причината за поредния провал, за разпалване народното недоволство не е нищо друго освен организаторите. Световно неизвистни личности, други омръзнали до втръсване, икономически престъпници претендиращи за морал и елит, куци коне в политиката ровещи около най- крадливия политик на всички временна в България, а именно Бай Ваньо Десебето, от години се самообявяват за „представители на опозицията и на народното недоволсто“. Горчивата истина уважаеми читатели на Топ Преса е, че в Благоевград има много хора недоволни от  управлението и статуквото, но се унижават да бъдат водени от яловите овце на протестиращия политически елит. Не може Златка, Люси, Калоян, и този новия на Люси човека, на който не можехме дори да му запомним името, да бъдат водачите на народното недоволство. Със стари к.. , нов бърдак не се прави! Опозицията в Благоевград има нужда от нови лица, млади, надежни и най- вече честни… Не такива разработвани за измотни измами, работници в лъжливи предприятия и представляващи крадливи политици, някаква руса която си развява гърдите пред фотоапаратите и един нов, чиято внушителна визия не подсказва да мизерства ами напротив … видно се радва на обилен и охолен живот. Но нека си протестира! Има право!

Иван Костов не е крал!

Докато тези хора представляват народното недоволство не чакайте успешни протести, уважаеми читатели. Златка, Калоянчо, Люси и тоя новия индивид, не искат да ви оправят живота, няма да носят тази отговорност, тези хора искат да се докопат да някое постче или до пряката власт за да облагодетелстват себе си и своите хора. Това е обидно и е политически престъпно! Повече от обидно обаче се държаха някои местни журпналисти, като БНР – нпример. Обещствената държавна медия, на която ние плащаме с данъци заплатите си, последно време взе да се показва във фейсбук и интернет, щото види се бая са окапали слушателите и. Вместо да се докаже като „пределно обективна“ обаче, БНР като медия, или Радио Благоевград, вкараха манипулацията „Благоевград възстана…“ сякаш на площада не са шепа хора ами десетки, дори стотици хиляди… Срам и позор! Кои сте вие да говорите от името на Благоевградчани, ей! За толкова евтини ли ги имате!? Това управление наричате провал, да провал е – също като Вас.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ОЧЕКВАЙТЕ ВЪВ ВЕСТИНК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯ ТАБЛОИД ТОЗИ ПЕТЪК! 

С ТЕЗИ ОПОЗИЦИОНЕРИ КОЙТО УПРАВЛЯВА ЩЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧНО! С ПРИСЪСТВИЕТО СИ ТЕЗИ ХОРА ПРАВЯТ НАЙ – ГОЛЯМАТА УСЛУГА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ! 

коментара

Политика

На сесия на ОБС Благоевград днес! Кметът Ат. Камбитов охлади „страстите опозиционерски“ с ударен коментар: „Лъжи, лъжи, лъжи и спекулации! Заради такива като вас съм проверяван десетки пъти и Нарушения – Няма!“

Публикувано

на

Отговорът на градоначалника бе по повод изказване на съветника Ан. Тодоров: „Имал ли е кметът фирма, когато е встъпил в длъжност, дъщерите му имат апартаменти, откъде са им парите?!“, пита Тодоров

Обсебени са от кмета Атанас Камбитов опозиционерите в Благоевград. Отношението им към градоначалника вече заприлича на извратена, страстна любов и силна пристрастеност. Кметът се превърна в опозиционерската „дрога“ и всяка сесия неговите лични дела, а не работата му като кмет, са обект на обсъждане в местния парламент.

Поредна сесия на общински съвет се провежда днес и кметът отново е главен герой в изявленията на баш опозиционерите, които сякаш забравиха, че са избраници на народа и вместо да решават проблемите в града са се захванали да нищят личността Ат. Камбитов, заливайки го с питания, на които вече многократно сме чували отговорите.

Най-яркият представител на така наречената опозиция, съветникът от ПП Партия на Зелените, Андон Тодоров откри днешната сесията с изявление, в което се обърна към кмета Камбитов с искане да даде обяснение около събитията от последните дни, а именно „разкритията“, че градоначалникът е нарушил закона. Нарушението, според Ан. Тодоров, се състои в това, че градоначалникът е фигурирал като управител на фирма, докато е действащ кмет, Тодоров заби още по-надълбоко и засегна и дъщерите на кмета и притежаваните от тях имоти, които според него са закупени на много по-ниски от реалните цени.

Съветникът Тодоров обвини и заместник-кмета Шопова в нарушение на закона като същата, според него, е учредила фирма на името на майка си. Фирмата не е действаща, според изказване на Шопова, но Тодоров се усъмни, защото според него, с пари от фирмата, Шопова е закупила апартамент от строителна фирма.

Кметът Камбитов вдимо отегчен от питанията и изявлението на Тодоров, посрещна всичките му твърдения с усмивка и му отговори така: „Лъжи, лъжи, лъжи и спекулации. Истината е, че това са откровени лъжи и аз не мога да разбера що за поведение е това от година и половина. Толкова сте се озлобили, че вече губите мярка.“ Той подчерта, че за разлика от тях е имал фирми още, когато е влязъл в политиката. Камбитов „охлади ентусиазма“ на Тодоров и заяви, че от 2009 година насам е проверяван многократно от НАП като физическо лице.

Проверяван е още през 2002 и 2007 година преди да влезе в политиката. След като е станал депутат, също е бил обект на проверки в периода 2007-2012г. по „доноси на приятели“. Кметът Камбитов гарантира, че при никоя от всичките тези проверки не е установена нередност.

От страстите в залата на ОБС определено се вижда, че предизборно и тенденциозно опозиционерите не спират да хвърлят кал по кмета и екипа му с недоказани твърдения и обвинения. Очевидно са загърбили интереса на избирателите си и са запретнали ръкави да творят измислени сензации. До къде са готови да стигнат, предстои да разберем, сесията продължава.

коментара

Продължете с четенето

Политика

На сесия днес! Кметът Камбитов отсече: Като физическо лице неколкократно съм проверяван от НАП, нередности – няма

Публикувано

на

Проверен съм от НАП като физическо лице, благодарение на различни доноси, в следствие на което не са установени никакви нередности и никакви несъответствия.

Това каза по време на редовна сесия на Общински съвет-Благоевград кметът на Общината д-р Атанас Камбитов.

Изказването му бе провокирано от различни публикации в медиите през изминалата седмица за това, че след като е станал кмет на Общината за кратък период от време е бил управител на фирма, а по Закона за местното самоуправление кметовете на общини нямат право на това.

Кметът Камбитов отбеляза, че когато е влязъл в политиката през 2009 година, е излязъл от всички управителни органи на фирмите. По думите му има сигнал до ОИК, след което най-вероятно ще има дело, а в момента тече дело за заличаване от Търговския регистър.

С 31 гласа „за“ беше приет дневния ред на Общинския съвет, без добавяне на допълнителни точки.

В началото на сесията председателят на местния парламент Радослав Тасков посочи, че двама общински съветници от „Партия на зелените“ се отказват от длъжността си в местния парламент.

Преди гласуването по точките съветникът Кирил Ваклинов постави на дневен ред проблемът за силата на звука на светофара на улица „Славянска“, тъй като според сигнали на живущи в района силата на звука е голяма и непоносима.

По казуса кметът д-р Атанас Камбитов заяви, че светофарната уредба на улица „Славянска“ отговаря на всички стандарти и светофарът няма как да се изключи.

По думите му в момента се препрограмира софтуерът, така че през нощта да работи само с жълт сигнал и по този начин няма да има звукова сигнализация.

По думите му проблемът се получава тъй като сградите са много близки, има денивелация и сигналът се чува по-силно./Фокус/

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ