Феноменът Вера Тодорова от Балдево: Небесните доктори правят чудесата в дома ми

ТОП ПРЕСА ПРЕДСТАВЯ ФЕНОМЕНА ОТ ГЪРМЕНСКОТО СЕЛО БАЛДЕВО!

 

КОЯ Е ТЯ

Вера Михайлова Тодоро­ва е родена на 22.11.1936 г. в с. Балдево, община Гоце Делчев. Икономист по образование, тя е май­ка на двама синове и баба на трима внуци. Свръхес­тествените й способности се проявяват едва около края на 50-годишната й възраст. От тогава не спи­ра да помага на хората с лечебната си енергия, коя­то излъчва, и с помощта на светите икони.

– Г-жо Тодорова, виждам, че има опашка от болни, кои­то чакат за сеанси при вас. От кога започнахте да леку­вате?

– След като се пенсиони­рах. Като че ли е трябвало да отгледам и децата си, за да започне всичко. През 1994 г. взех да сънувам един и същи сън. Аз съм от Неврокопския край. Там в село Балдево, местността Ратиките, баба ми има ливада около 8 дека­ра. Идва там свети Мина на кон и ми казва: „Вере, ти ще лекуваш и ще градиш тука манастир. Това е много ста­ро и свещено място“. В това послание към мен светията поиска манастирският ком­плекс да има 30 стаи. Аз се изненадах, но той обясни, че ще дойде ден, в който като съградя храма, в него ще идват учени, интелектуалци и духовници от цял свят. В главата ми дори се запе­чата макет на този комплекс. Около него ще седят невиди­мите 12 апос­толи, които ще ми помагат да лекуваме хората. Иначе конкретно поч­нах като доста по-млада, ня­колко дни по­дред седях до леглото на брат ми, болен от цироза. Обле­кчих му състоянието, почти оздравя, но още не подози­рах, че имам силна енергия на ръцете.

– Виждам с очите си, че по­могнахте на детенце с ДЦП (детска церебрална парали­за) да изправи телцето си и да отвори ръце. Чудеса се случват при вас всеки ден…

– Небесните док­тори правят чудеса в дома ми, аз съм нещо като медиум между тях. Но нищо не става с магиче­ска пръчка, неща­та стават бавно и полека, правят се много и различни манипулации, но в първите сеанси, най-напред човек трябва да се пре­чисти енергийно. От тогава почва промяната – първо в астралното му тяло, после на фи­зическо ниво. Да ви кажа, мен много не ме интересува каква е диагноза­та. Моята задача е само да си вдигна ръката към икона­та и да ви кача за лечение горе в измеренията. От там нататък светиите си знаят работата. Болестите са проя­вени наши пороци и блокажи на енергия, които скоро ще надраснем, дори вярвам, че в бъдеще всички ще могат сами да възвръщат тялото си с молитви. Свети Мина често ми казва, че психиката ни е дадена да ни служи за добро, а ние постоянно сме нейни лоши роби. Например някой ни обиди и ние със седмици, даже с години го мислим какво било, що било, защо било. Махаш с ръка и го забравяш, това е лечението за душите ни.

– Ваша пациентка обяс­нява, че след операция от тумор на главата с ваша по­мощ се движи, вече е здра­ва, дори има нещо като раз­рез на врата.

– Не са ми чужди безкръв­ните операции. Свети Мина ми разкри, че като дойде някой болен свише, може и орган да му подменят, сър­цето даже чрез астрална опе­рация. Така се налага много често да копират на астрал­но ниво информацията от здрав човек и да правят така трансплантация на някой бо­лен. Много голяма наука е това. Един ден сигурно ще я разберем, но засега само по­магам на хората, много не им разказвам как става това. Бог помага.

– Освен здраве тази небес­на сила понякога ви и дикту­ва, нали?

– Не само на мен, но и на хората, които идват за по­мощ тук. Седнат и почват да пишат, рисуват разни неща. Имам стотици тетрадки и с благодарности от тях. Всич­ко става на духовно ниво. Никога не се знае отгоре какво ще се реши за даден болен. Понякога самите хора си помагат един на друг под въздействието на силната енергия, на която някак си аз отварям вратата. Става някой от пациентите и започ­ва да ходи като робот. Вземе благословия от иконата на Исус Христос, после от све­тците и отива да пипне точ­но там, където трябва, някой друг болен. Някаква сила свише го движи и така по­мага на ближния си. Или му намества дископатията, или чрез него се внесе енергия в даден болен орган. Доброта­та сякаш се предава като гео­метрична прогресия. Случва се и при мен да дойде семей­ство с болно дете, а светиите да почнат да лекуват майка му или баща му. И то се опра­вя. Те си решават „отгоре“ на кого каква енергия му тряб­ва. Само вярата да я има, чудесата се случват всеки ден у нас. Но и тези, които не вярват, и те като дойдат тук, после пак се връщат, защото чувстват облекчение.

– Разкажете за последния случай, в който помогнахте.

– Случаят е с една българ­ка емигрантка в Германия, която дойде тук за помощ. Казва се Керстин. Тя и дъ­щеря й имаха рак. Майката претърпяла операция по от­страняване на едната гърда, но получила разсейки. Кога­то дойде при мен, никой не й даваше шанс за нищо. Но „от­горе“ си я изчистиха. Дъщеря й също оправиха. Докторите в Германия и сега се чудят какво става. Но не е само тя, миналата седмица помогнах­ме на мъж, който имаше про­блем с краката, едва се дви­жеше, накрая и хоро заигра.

– Помагате и на много деца с проблеми.

– Да, ето преди дни едно дете Росина дойде с гръб­начни изкривявания и му предстоеше операция от американски доктори. Тука в хола направихме 12 сеанса. Братята отгоре я поемаха и те я раздвижваха. Детето из­падне като в унес, хване се за дървената секция с пръсти­те. Те я навеждаха ту наляво, ту надясно, докато главата й не опреше в пода. После й „сменяха“ ръцете. След това Росина отиде при доктора, който я наблюдава от малка. Първо установи, че изкривя­ването е намаляло с 5 граду­са, а после с 10. Така, докато дойде времето за операция, Росина се нормализира. Няма как тези чудеса да не ме радват и мен. Аз живота си съм посветила на хората. Много още примери мога да ви дам.

– Като медиум, какво друго ви „казват“ светците за Бъл­гария?

– И други чудеса тепърва ще стават тук. У нас ще има център на любовта, зна­нието, силата и светлината. Ще се помага на добрите, на честните и праведните с безкрайна енергия и непре­съхваща жива вода. Лек за всяка болест ще има. Ще станем притегателен духо­вен център и за децата, кои­то ще прииждат от цял свят. В България е отредено да бъде първият храм на всич­ки религии. Така ми се дава. Всичко това вече е започна­ло през 2017 година, а около 2021 година България ще стане раят на земята. Сега започва последният цикъл от световните катаклизми, затова ни е толкова трудно. Имам много чертежи, които съм писала под внушение от светиите. Пациентите, които идват тук, също постоянно рисуват, както стана ясно. За съжаление още не мога да си отговоря на всичко, което виждам на белия лист, но и това ще стане. Твърде рано е да ни се отваря съзнание­то. Сега събирам пари чрез дарения за този храм „Свети Мина“, който ще направя, и това допълнително ме кре­пи.

– 27 години сте посветили деня си на болните. Как се „зареждате“, след като „по­пивате“ страданията на хо­рата?

– Не ми е проблем болката на хората. Светиите ме пазят.

– С Ванга срещали ли сте се?

– С Ванга приживе съм се виждала, но винаги се раз­минавахме. Аз съм от Гоце­делчевския край близо до нейния и на два-три пъти ми се случваше тя да си тръгва от място, на което аз отивам. А последния път, когато я ви­дях, тя слезе от влака, при­дружена от близките й, а аз седнах в същото купе.

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА С ЛЕЛЯ ВЕРА – 0885 74 61 78

Лили Ангелова

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене