Конкурс за управител на „Медицински център-1 Гоце Делчев“ обявява община Гоце Делчев

Конкурс за  управител на „Медицински център-1 Гоце Делчев“ обявява община Гоце Делчев

 

Провеждане на конкурс за възлагане на управлението на „Медицински център -1 Гоце Делчев“ предстои да обяви община Гоце Делчев след гласуване и приемана на предложението на кмета Владимир Москов на предстоящата сесия която ще се проведе в последния ден  на м. януари .

С решение № 661 ат 11 09. 2015 година ОБС Гоце Делчев избра за управител на „Медицински център-1“ в Гоце Делчев /или така наречената бивша  поликлиника /,след проведен конкурс д-р Васил Даракчиев със срок на договор 3 години . Конкурса за управител  на медицинското общински дружество ще бъде проведен поради изтичане на договора на д-р Даракчиев .

В изпълнение на Наредба №3 за условията и реда за упражняване на правата на собственост на община Гоце Делчев търговски дружества с общинско участие в капитала ,през месец юли 2018  кметът на общината внесе предложение в ОБС за откриване на конкурс на  управител на Медицинския център . С решение № 570 от 31 .07.2018 год. общинските съветници отложиха  процедурата заради приемането  на оздравителната програма на д-р Даракчиев която бе приета на 29.09.2018г.

Така на  основание на чл. 23 .ал. 1 от Наредба №3  за предстоящото заседание на ОБС кмета Владимир Москов е внесъл предложение за откриване на конкурс за управител на „Медицински център -1 Гоце Делчев“

Според условията на конкурса ,кандидатите трябва  да отговарят на следните изисквания :

Да притежават  образователна квалификационна степен“ магистър“ по медицина .

Да имат пет години трудов  осигурителен стаж като лекар .

Да имат придобита специалност като лекар.

Да имат придобита специалност.

Да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер, освен ако са реабилитирани .

Кандидати  за управител на „Медицински център -1 Гоце Делчев“ подават следните документи за участие в конкурса :

Заявление за участие  -свободен текст

Автобиография

Копие от документ за придобита квалификационна степен „магистър“ по медицина ,допълнителна квалификация и правоспособност .

Копия от документи  удостоверяващи продължителността на трудово осигурителния стаж , – официални документи за трудов стаж, служебен стаж , осигурителен стаж, извършване на дейност в чужбина .

Копие от документ за придобита специалност .Декларация по чл. 18 от Наредба№ 3 за условията и реда за упражняване правата  на собственост на община Гоце Делчев в търговски дружества с общинско участие в капитала или декларация ,че ако бъдат избрани за управител в едномесечен срок ще отстранят пречките .

На основание чл.2 ал. 1  от Закона за електронното управление , данните за осъждането на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер на кандидатите ще се събират по служебно .

Според условията на конкурса, всички копия на документи следва да бъдат заверени с подпис“ Вярно с оригинала“ с дата и подпис на кандидата .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене