Нова мода! Галя от „София ден и нощ“ се овъргаля дибидюс гола в снега по пистите в Банско

Актриасата Калина Кузманова, придобила популярност като Галя в сериала  „София ден и нощ“ се овъргаля дибидюс гола в снега по пистите в Банско, след което реши и да се снима без дрехи на фона на снежната приказка в курорта.

Изкусителната блондинка направо спря дъха на мъжката аудитория от свои почитатели, позирайки усмихнато в снега и без капка свян гола, както майка я е родила.

Новата мода сред родните ни „звезди” се наложи преди време, след като Николета Лозанова се изтипоса по бельо изпод огромно палто в снега в Пампорово.

Примерът и светкавично бе последван от няколко BG дами, претендиращи за актриси и моделки, които също като нея повлякоха крак и направиха същото.

Малко след като Лозанова се тагна в зимния курорт и Петя, по-известна като Пенелопе от „София ден и нощ“, като дори последва идеята на Ни Ло и се пусна по бански върху зимен фон от терасата на хотела си.

Със сигурност има още популярни знаменитости, които вместо с екипи за ски, са се пуснали по бански в зимните преспи. Все пак Николета показва, а другите й колежки я следват.

Твърди се, че същинските чуждестранни тренд сетъри на идеята „по бельо/бански в снега“ са Кендъл Дженър и Кортни Кардашиян.

Малко преди Нова година първа с шапка и ботушки и изрязан плувен костюм се пусна Кендъл пред снежен фон, след което сестра й я последва и откровено си призна, че я копира./pirinsko.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене