Доктори от югозапада треперят! Книга вади и техните схеми за геноцид срещу пациенти! Доктор от Вълкосел към пациент: Нямам трупове! Ела към края на месеца ще имам…

Книгата  МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БЯЛАТА МАФИЯ с автор разследващият журналист Ина Захариева и издател писателя Веселин Стаменов, разпали нечувано напрежение в съзнанието на доста медици с не чиста съвест. Нещо повече. Издателството на книгата Топ Медия Прес, е залято буквално с въпроси и тънки допитвания, какво точно ще разкрие книгата. Пред Топ Преса от издателството излязоха със становище:

„Да, имаме питане предимно от медици от югозападна България, а въпросите са около съдържанието на книгата. Ще кажем само, че никой не е застрахован и всяко разкритие, си има източник и доказателства. Авторката Ина Захариева, е работила дълго време над документалната книга, която има претенциите да иска пряка отговорност, от хора в бели престилки плюли на професията и хипократовата клетва в името на парите. Има ярък пример на доктор с корени от сатовчанското село Вълкосел, например, който казал на пациент че „няма трупове за сега, да дойдел към края на месец ще имал за трансплатнация и да носи 15 бона…“. Докторът практикувал в София.  Държим да кажем че, книгата не отрича и съвестните, истински доктори професионалисти, за които тази книга ще е настолна, защото те наравно с нас се борят с „бялата мафия“.“ Заявиха специално за Топ Преса от издателрството.

Четенето на тази книга боли. Четенето на тази книга в определени моменти е истинско страдание, защото, убеден съм, няма човек в България, който, в изнесените потресаващи истини, да не припознае своята история с така наречената „бяла мафия“. След като „изядох“ и последната буква на ръкописа, писах на авторката, че ми е гадно, че ми е шибано, че съм изпаднал в шибана ситуация… написа по темата пък писателя и наш, колега Веселин Стаменов в своята страница, за да разпали още толкова интерса към МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БЯЛАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ! По информация на издателите, първиат тижар се очаква да излезе към края на месеца. Топ Преса ще ви информира, когато това се случи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене