Дончо колкото и да го въртиш клипа на Карбовски, няма да изтриеш нито делата за проститутките и кокаина нито абортите на Пепа?!

Лупменът Дончо – подигравката на цял Благоевград, днес пак върти по платените си кухи групи, клипа на Карбовски, в който брадатия, закръглен журналист, който Бойко Борисов нарича „ялов“, се опитва да внуши, че Топ Преса сме рекетирали бабя Юлия от село Крибул пред игодина и половина.

Каква е идеята? Да ни маскари защото Топ Преса извади политическото му лицемерие и интриги на бял свят и отказа да взема парите му за медиен комфорт! Дончо, Лумпене, нужно ли е да публикуваме фактурите с които ти сам си плащаше на Топ Преса за реклама и чрез тях се опита да ни натискаш да „изпълняваме поръчките“ срещу Камбитов? Сигурен ли си че нямаме и записи? Дончо, Карбовски няма да покрие далата за трафик на кокаин, нито за проститутките, седемнадестте аборта на твоята еблива Пепа. Това е самото началото Дончо, простотията ти мина всички граници,а ние от Пор преса,борим с простотията с по голяма простотия! Можеш да питаш сина на бабата, която сме рекетирали, който преди месец дойде лично в офиса на Топ Преса и заяви че всичко е фалш. Като си такъм „морален стожер“ иди питай твоите хора от вестник „Струма“, колко са искали на месец за да не плюят – това какво е рекет ли е? Дончо, Дончо…пускай и плюй. Но преди това следи Топ Преса и се учи. Очакавай неочакваното!

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене