Ново 20! Часове след като лъсна калния му мургав номер, кметът на Кресна зарадва избирателите си с нов джип! Нали е бедна общината, кмете? От де пари, бе?

Кметът на Кресна се изфука с новия си скъп джип!

И Георгиев стана богаташ!

Най – добрия социален кмет в югозападна България пребори кризата. Е не, общинската за която говори с години ами тази за собствения си кеф. Бдителни читатели на информационна агенция www.toppresa.com, създяха че в личния си профил в социалната мрежа фейсбук, кметът на град Кресна се похвалил с ново ултра модерно западно скъпо возило. Кметът на Кресна подкара луксозен джип. Остава да уточни само дали е личен или служебен? ТЕМАТА СЕ ЗАВЪРТЯ СЛЕД КАТО ГО ИЗОБЛИЧИХМЕ В ПОЛИТИЧЕСКА КОВАРНА СХЕМА ТУК 

Проверка на нашите колеги специалисти по автомобили, провери че въпросната кола, качена лично от кмета Георгиев във фейсбук, струва на пазара, не по малко от 70 000 лева. Въпросът е един – дали кметът е спестил 70 бона от заплати и не само, за да яхне това бижу на четири колела или бедната община Кресна, се е ръснала сериозно за да осигури мобилен коморт за своя кмет. Топ Преса се пита – какъв е този човек изобщо? Нали е социалист, нали следва социалната политика? Нали е от БСП! Така ли се бори капитализъмът с демонстрация на капитализъм! С парите можеше да санира детска градина, учреждения, можеше да асфалтира улица, да ремонтира водопровод… той обаче стана големец. Яхна го и него гъзарията! Питайте го уважаеми читатели на Топ Преса, кметът Георгиев – отде пари бе, бате? Нали е криза?  Стига с това политическо лицимирие и този се оказа че е във властта да богадее, май!

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ОЧАКВАЙТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДИЯТ ТАБЛОИД! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене