Модерен транспортен кувьоз – подарък за МБАЛ “Иван Скендеров”, пристига в неделя в град Гоце Делчев

В навечерието на деня на родилната помощ, отделението по акушерство, гинекология и неонатлогия в МБАЛ “Иван Скендеров” в Гоце Делчев очаква да  получи  подарък – модерен транспортен кувьоз. Средствата са набрани чрез продажба на книгата “Щастлива и красива бременност като моята” и други благотворителни инициативи на фондация “Кажи здравей на здравето” и Десислава Николова.

 

За всеки желаещ да стане част от тази благородна кауза набирателната сметка е BG86RZBB91551007379705 Банка Райфайзен, фондация “Кажи здравей на здравето”

титуляр Десислава Николова.

Пей-пал акаунт – podari.shtastie@gmail.com

 

Тази книга направи над 2 200 жени – най-щастливите хора на света! Както успяхме да закупим кувьоза за град Червен бряг, Горна Оряховица, Гоце Делчев така ще успеем и за още болници.

 

Благодаря на всички млади семейства, които избраха вместо цветя на сватбата си да подкрепят проекта и да допринесат по-бързо да купим следващите кувьози! Благодаря и на майките, който с кръщенетата на децата си направиха същото…както и на други кампании отделили средства….фирми, магазини, бутици, известни личности…Благодаря!, пише в личната си страница , авторката Десислава Николова .

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене