Свържете се с нас

Таблоид

„Галчев инженеринг“ ремонтира Второ ОУ „Гоце Делчев“, неврокопчанинът Шербетов със съдружник от Пазарджик поемат ремонта на ОДЗ” Калинка“

Публикувано

на

Кмета  Владимир Москов :С ОБЩО 3 720 933 ЛВ. ОТ ЕС, ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ОБНОВЯВА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ИНФРАСТРУКТУРА, НЕ СЕ НАМЕРИ КАНДИДАТ ЗА ЦДГ „РАДОСТ“

Фирма „Галчев инженеринг“ ЕООД с управители Марияна Галчева и Любомир Галчев ще ремонтират за 2 455 876,86 лв. Второ основно училище “Гоце Делчев”. Обединението „Технострой-2018” ДЗЗД, включващо фирмите „Шербетов-М” ООД с управители Ангел Шербетов и Георги Милчев, и „Техно- Консулт 2000” ЕООД с управител Николай Вълчев, ще работят по обновяването на ОДЗ №1 “Калинка”, гр. Гоце Делчев за 1 265 056.47 лв. без ДДС.

Ремонтите са част от обществена поръчка на община Гоце Делчев за 3 720 933.33 лв. без ДДС, включваща изпълнение на строителни и монтажни работи за цялостно обновяване на Второ основно училище “Гоце Делчев”, Обединено детско заведение №1 “Калинка” и Целодневна детска градина №4 “Радост” в Гоце Делчев.

За поръчката в детска градина „Радост” обаче не са постъпили оферти в общината.

Предметът на поръчката включва временно строителство; демонтажни работи; доставка на необходимите материали и оборудване; строителни и монтажни работи; контролни измервания, единични, комплексни и приемни изпитания изпълнявани от лицензирани органи; съставяне на строителни книжа и осигуряване и подготвяне на цялата документация.

Парите идват от Европа по проект, спечелен от екипа на кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов.

коментара

Таблоид

Замърсяването на река Струма е причинено от авария на ТЕЦ-а в Перник

Публикувано

на

Авария в багерна помпена станция при ТЕЦ “Република“ в Перник е причинила замърсяване на река Струма, съобщиха от Регионалната инспекция по опазване на околната среда.

Замърсяването е било в участъка от квартал “Мошино“ в град Перник до моста при газостанцията до бившия завод “Кристал“.

Сигнали за него са постъпили от граждани на „зеления” телефон. При извършената проверка от РИОСВ не е констатирано наличие на умрели патици и риби. В района на новопостроения мост в квартал “Варош“ експертите са видели над 20 патици.

Патици са открити при обхода и на моста при газостанцията до завод “Кристал“. От РИОСВ-Перник информират гражданите на Перник, че аварията е отстранена. Експертите от инспекцията поясняват още, че шламовете не са опасни за биоразнообразието.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Колони от автомобили са се образували на граничен пункт „Кулата”

Публикувано

на

Колони от автомобили са се образували на граничен пункт „Кулата” и в двете посоки. Това съобщава „Фокус”.

Трафикът е интензивен. Преминаването през границата отнема над 15 минути. Опашките от превозни средства са както на изхода за леки, така и за товарни автомобили.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ