Учениците на Ибрахим Кадриев от СУ „ Йордан Йовков“в Рибново го изненадаха приятно с подаръци и пожелания за новият член на семейството му

Страхотна изненада поднесоха на класният си ръководител  Ибрахим Кадриев учениците от неговия клас . Само преди дни учителят им стана най- щастливия татко на прекрасно малко бебче което е вече изписано от родилното на МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев и си е в къщи при щастливите му родители в Рибново .

Именно по този повод днес учениците от класа на щастливия баща и техен класен ръководител Ибрахим Кадриев му спретнаха голяма изненада с много и сърдечни пожелания за здраве и щастливо детство на малкия човек в семейството на техният любим учител  като бяха подбрали и много и интересни подаръци за бебчето му .

„Благодаря ви искрено за изненадата, която ми поднесохте!!! Бъдете живи и здрави, винаги така сплотени, почувствах се днес като много специален човек. Като класен ръководител ви желая все така , като едно семейство да сте, да се уважавате и си помагате. Благодаря ви!!!“каза развълнуван  на своите ученици емоционалният Къдриев който едва сдържа   сълзите на щастие и признателност към децата които  го уважиха .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене