Внимание Неврокопчани: Следете стриктно показателите на електромерите си, инкасаторите безмилостно надписват

Семейство от ЖК „ЮГ“ в Гоце Делчев влезе в лют спор  със централата на ЧЕЗ  и доказа  ,че инкасаторът който отчита електромерът им е надписал в сметката  им  над 200  киловата  дневна и нощна  изконсумирана енергия  за отчетния период  от 10.11 до 10.12.2018 г. които сметки  плащаме този месец .  Три фактури за същия месец са били издадени на въпросното семейство от ЖК“ЮГ“ в Гоце Делчев за отчетния период, едната от която след смяна на авариралия  им  електромер който бил сменен с друг . Показанията  от  електромера  и тези с фактурите за  отчетния период обаче не съвпадат по никакъв начин , съобщават ужилените които призовават жителите на града, региона и страната  да започнат редовно да следят и записват показанията  на електромерите си  и ги сравняват  с фактурите които им се изпращат от ЧЕЗ защото  инкасатори- измамници  надписват безбожно сметките на всички ни .

Само в първата фактура дневния разход на семейството е надписан с 91 киловата а нощната с 86 киловата .  След скандала и проверките които последвали  ,надписаните киловати са  извадени от  фактурите а от централата на ЧЕЗ семейството е получило извинение и е заплатило реално  изконсумираните киловати електроенергия .  Трябва ли всички ние да звъним и да вдигаме скандали  за надписаните ни сметки  в централата на ЧЕЗ , трябва всеки месец да искаме справки и да изпадаме в пред инфарктни състояния заради  високи  и непосилни сметки заради надписванията??? Стига вече с тарикатлъците на които ни подлагат  служители от всички институции за да крадат от народа  пишат  до  Топ Преса възмутени граждани които заявяват ,че подготвят  протест за да искат оставките на цялото ръководство, служителите и инкасаторите на ЧЕЗ в Гоце Делчев  които въпреки че са най- високо платените  си позволяват да крадат и да далаверстват на гърба на бедните хора  които се лишават от храна и лекарства за да си платят тока .

„Никъде в света монополиста който продава електроенергията не  сменя  и не настройва електромерите на потребителите  .Това е противозаконна практика която се използва  само в България .В белите държави се наемат за тези действия независими фирми които не дават право на монополистите да настройват електромерите така като на тях им е изгодно за да събличат кожите до кокала  на потребителите. Явно е дошло време за нови протести срещу ЧЕЗ за безобразията които се вършат“  коментира пред Топ Преса  будното семейство от Гоце Делчев което разкри голямата далавера  която се извършва и от отчитащите разходваната електроенергия служители на ЧЕЗ  , така наречените инкасатори .

Отдавна в Гоце Делчев се говори за подобни далавери  едната която  се счита за масова , че  чрез заплащане инкасатори променят часа на нощната  енергия и  включват в други електромери с цел кражби и др.

Само преди дни  от ЕВН и ЧЕЗ нагло заявиха : Който няма пари, да не се топли и да не се къпе! Народът е виновен за фактурите! Че кога през зимата е топло?

Сметките щели да са с десет процента по-високи, защото българите си включвали климатиците и печките.Е какво да си включат? Вентилаторите ли?

И да не включваме нищо,  защото много от нас по празниците не си бяха в къщи, и се отопляват и готвят на твърдо гориво или газ,  пак плащаме високи сметки и не само защото цената на тока е увеличена но и защото инкасаторите безмилостно надписват киловати за да си гепнат премиите и да си завишат  и без това големите заплати .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене