Медийно падение! Време е за нови професионални медийни проекти в югозапада! И какво след „Струма“…

Камбитов показа че „старите лаври“ вече не важат с риска дори срещу него да се лее помия!

Определено вчера се случи истинска медийна революция в югозападна България. Кметът на община Благоевград, д-р Атанас Камбитов, излезе публично и заяви, че е отказъл медийно обслужване „финансиране“ на ежедневника вестник „Струма“.

Нещо повече, публично беше прочетена кореспонденция, в която ръководителите на вестника, обвиняват кмета в „цензура“ и го плашат че ще се оплачат на „премиера“, кой премиер така и не стана ясно. Има ли си име този премиер? Ние от Топ Преса, определено не виждаме Камбитов да е „цензурирал“ някого още повече, че информацията която общината пуска е официална и както стана ясно може да се взема от официалния сайт на общината. На нас от Топ Преса обаче ни е странно друго  – защо Камбитов беше цензуриран? Скандалът му с вестник „Струма“ не беше отразен от нито една медия, освен struma.com  и Топ Преса? На какво се дължи тази автоцензура колеги? В петък в броя на вестник Топ Преса – югозападния таблоид ще ипродължим да искаме отговори.

Ние от най – голямата и четена медия в югозапада, обаче не можем да скрием притеснението си, че имиджа да един от ветераните на местният медиен живот е със сринато доверие, дори компрометирано име. Разбира се това може дза бъде обяснено с напълно естествен процес – всяко начало си има и своя край. Зеленият узрява а узрелият остарява, загнива и пада от дървото, гласи природният закон. ВРемето е дошло на можещите а не на тези които лежат на стари лаври. Това медийно падение, според нас отваря пътят но нови професионални медийни проекти, адекватни към днешното време, обстаятелства и обществено мислене… Времето на безплатните вестници, големите навинарски платформи, мащабните информационни кампании в социалните мрежи… Ние от Топ Преса сме подготвени за тези дни които настъпват. И ще отговорим адвекватно. Съвсем скоро!

ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИГНОРИРАНО УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ НОМЕРЪТ ВИ НЯМА ДА МИНЕ:

 

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТИНК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене