Подробности! Още едно почернено семейство от Дебрен, 30 годишен мъж почина след мозъчен инсулт

Гърменското село Дебрен е потресено от поредният смъртен случай на починал млад мъж след мозъчен инсулт . В Дебрен е почернено  още едно семейство а местните жители  обявиха пореден траур защото  не могат да прежалят лъчезарния добряк Неджми Дъргутев който е син на  бившият заместник кмет на община Гърмен  Неджми Дъргутев ,и който преди по малко  от месец преживя  шок от внезапното му освобождаване  от поста  директорът на основното училище „Димитър Талев“ в село Хвостяне .

В неделя младият Неджми Дъргутев бил на сватба в селото където му прилошало .Веднага е бил  закаран по спешност в МБАЛ“ Иван Скенделов“ а ден по късно близките му го транспортирали в софийската болница „Света Ана“ където му  е била направена и спешна операция на главата за отстраняване на  съсиреците предизвикали инсулта .

Днес обаче черната новина ,че младия мъж е починал обиколи селото и буквално съкруши  местните жители .

Те разказват ,че предните дни ,след операцията на Неджми ,новините от софийската болница са били добри и обнадеждаващи ,че той ще се  оправи и ще живее.

Починалият млад мъж е семеен  с едно малко дете . Работил е до последно в биофермата в село Дебрен собственика на която,  Орхан  Камбуров също  преди около месец почина внезапно след   масивен сърдечен  инфаркт .Двамата мъже са първи братовчеди ,коментират потресени от зачестилите смъртни случаи в селото им  и все на млади хора .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене