Хороскоп за 15 януари

ОВЕН

За Овните вторник ще бъде труден ден. Те са свързани с работата или бизнеса. Възникват проблеми, които на този етап са трудно разрешими. През свободното време се повишават възможностите ви за добри печалби. Проблематични са любовните отношения.

ТЕЛЕЦ

Телците започват деня с проблеми. Много важно за вас е предварително да обмислите действията си, които имат отношение към бъдещата ви активност. Потърсете приятелско съдействие от влиятелни хора, които са готови да ви подадат ръка.

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците се делят на два типа – за едните денят е сравнително добър, докато при другите обстоятелствата са по-негативни. Но всички от вас ще имат успешен професионален ден. Някои досегашни проблеми ще отпаднат. Бъдете по-бдителни към хората около вас.

РАК

Раците днес ще имат ползотворен ден. Реализацията ви е свързана предимно с професионалната ви дейност и с бизнеса. При наемните работници ще има напредък и просперитет, но се налага да докажете кадърността и възможностите си на практика. В бизнеса не бива да прибързвате.

ЛЪВ

Добър вторник за Лъвовете. Днес проблемите ви касаят дома и контактите, насочете цялата си енергия към работния ден. Бизнесмените не бива да провеждат преговори или да пътуват по делови въпроси.

ДЕВА

Девите са в плен на една или повече свои идеи, но за мнозина едва ли могат нещо на практика. Идеите ви се нуждаят от по-дълбока разработка, защото в този си вид са неприложими. Работещите да бъдат по-настоятелни в дейността си, защото мнозина са склонни да пилеят време.

ВЕЗНИ

За Везните вторник изобилства с трудности. Денят ще ви създаде грижи, но те не са свързани с работата ви. Само при някои е възможно да възникне конфликт от професионално естество, в чиято основа лежат парите. Днес не се ангажирайте с финанси, ще възникнат много пречки.

СКОРПИОН

За малка част от Скорпионите вторник е успешен ден. Голям процент от вас ще бъдат затрупани с много проблеми, но ако действате настойчиво и последователно, успешно ще ги разрешите. Някои имат трудности с контактите, не бива да разчитате много на чужди съвети. Следвайте интуицията си.

СТРЕЛЕЦ

Вторник е щастлив за вас, но не е сигурно, че ще успеете да оползотворите позитивните дадености за деня. Повечето от вас ще имат добра професионална реализация, но сте застрашени от увличане по идея, която е твърде съблазнителна, но практическата й стойност е много слаба.

КОЗИРОГ

Козирозите днес ще се сблъскат с проблеми и неприятности, особено в работата. Дори и съдействието, което ще ви окажат, ще бъде безполезно. Малко са онези, които ще съумеят да балансират през деня. Насочете се към вашите срещи и контакти, ще получите помощ от приятелите си.

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеите ще разпиляват силите си в помощ на другите, а вашата работа накрая ще се окаже несвършена. Не бива да допускате тази грешка, защото ще закъсате при изпълнението на всичките си задачи. Днес избистрете отношенията с любовния партньор. Ще постигнете съгласие.

РИБИ

Рибите са във възход и днес ще го чувствате най-силно. Еднакво добре се развиват вашите лични и служебни дела. В работата си може да се каже, че сте направо виртуозни. Завидна ще е извънслужебната активност, на мнозина тя ще донесе парични приходи. Довършете започнатото от предишни дни, сроковете изтичат и сте заплашени от финансви санкции. Очаквайте гости в дома си, това са ваши приятели, които не сте виждали отдавна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене