Свържете се с нас

Политика

Строителният предприемач и бивш лидер на „Атака” в Дупница М. Стойнев се връща в политиката като зам. председател на партия “Целокупна България”

Публикувано

на

Бившият лидер на „Атака” в Дупница Методи Стойнев се връща в политиката като зам. председател на националното ръководство на партия “Целокупна България”. Методи Стойнев отговаря за местните структури на партията в Югозападна България. Той стяга редиците в Дупница и общината за предстоящите кметски избори.

“В Дупница имаме организация, в която влизат известни и доказали се личности. Сред тях са д-р Румен Недокланов, д-р Ангел Ангелов, бившият лидер на СДС в града Йордан Милчев, собственичката на шивашки цех Румяна Джортова, двама иконописци… Ще участваме в изборите за местна власт, но все още не сме решили дали ще издигаме кандидатура за кмет на Дупница”, заяви М. Стойнев.

Той все още се занимава със строителство, но бизнесът му е изнесен в София, защото в Дупница според него нямало работа за малките фирми.

“Аз не съм единственият, който работи в София. Голяма част от строителните фирми от Дупница се изнесоха и работят в столицата. Там има работа. В Дупница санирах една кооперация, накрая живущите в нея се скараха помежду си и не ми платиха цялата сума. В Дупница работят една-две фирми, които получават поръчки, останалите сме в София”, заяви М. Стойнев.

Както “Струма” писа, в зората на демокрацията Методи Стойнев и юристът на ОбС Милен Попов основаха организация на партия „Атака” в Дупница. М. Попов тогава започна да извършва безплатни юридически услуги на хора от Дупница. Дойде време за избори и Попов и Стойнев не се разбраха кой да води депутатската листа на „Атака” в Кюстендилска област и двамата се оттеглиха от политическата сцена.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

struma.bg

коментара

Политика

ШОК! Хакерско писмо раздруса Банско и областта! Народният представител Александър Мацурев съсипва местния дребен бизнес с рекет и който не му плаща месечна вноска бива даден на НАП за проверка на физическо лице и ревизия.? ПОТРЕСАВАЩ СИГНАЛ ДО МЕСТНИТЕ МЕДИИ!

Публикувано

на

Отворено писмо ОТ НЕЙЗВЕСТЕН хакер е разпратено до всички регионални медии. То е с автор Wolfgang Messing (messing_2013@mail.ru а домейна регистриран в русия! В писмото има изнесени скандални въпроси и разкрития, при които Топ Преса не може да бъде берзралчична! Публикуваме ги без редакторска намеса: 

ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Р.БЪЛГАРИЯ
копие:
ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ
ДО ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
ДО КПКОНПИ
ДО НАП
ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ!

Уважаеми власт имащи,
моля ви да вземете отношение по няколко въпроса свързани с народния представител Александър Иванов Мацурев – ПЛЕШОГЕЙТ:

1. С какви средства Мацурев /или свързани с него лица/ е придобил следните имоти:
– Стопански двор с фабрика за пелети в гр.Добринище на стойност 150000 евро;

   – Склад за строителни материали „Ваджо” на входа на гр.Банско на стойност 300000 евро;

   – Кафе сладкарница „21-ви ВЕК” в гр.Добринище на стойност 50000 евро;

   – Апартамент в гр.Банско на стойност  60000 евро;

2. Александър Мацурев /или свързани с него лица/ е съдружник с бивш директор на ДАНС – Благоевград  в охранителна фирма, която обслужва 90% от нощните заведения в Банско. Сключват се договори след обаждане и заплахи от Мацурев.

3. Александър Мацурев, заедно с Иван Везюв извършват незаконни автомобилни превози, като трансфери от Банско до летище София, така и от град Банско до ски зоната. Пускат непрестанни доноси до ДАИ – Благоевград със списъци на автомобилите на  конкурентните превозвачи.

4. Народният представител Александър Мацурев съсипва местния дребен бизнес с рекет и който не му плаща месечна вноска бива даден на НАП за проверка на физическо лице и ревизия. Списъкът с неплащащи е изготвен от Иван Везюв и е внесен в столичното управление посредством Михаил Михайлов, друг съдружник на депутата.

5. Моля да се обърне внимание и на служебните пътувания, нощувки, обучения и т.н., плащани с държавни пари, а имащи единствена цел да осигурят спокойно любовно гнездо на Александър Мацурев и Десислава Тодорова /също депутат/. За никой не е тайна тяхната връзка и демонстрацията им на безнаказаност.

Разследването ще продължи и ще изобличим цялата мерзост на Александър Иванов Мацурев!
Молим за съдействие и компетентните органи!

Бел. Ред. – Топ Преса през годините е сътрудничала изцключително добре с народния представител Мацурев . Не искаме и отказваме да повярваме на изнесените дани. Настояваче час по скоро за проверка и разследване на темата. Не можем да останем безразлични при така поднесени потресаващи въпроси и информация.

Следим темата!

коментара

Продължете с четенето

Политика

43 800 първокласници ще получат еднократна помощ от 250 лв

Публикувано

на

Родителите на 43 800 нови първокласници ще получат еднократна помощ от 250 лева, съобщи след редовното правителствено заседание социалният министър Бисер Петков. Еднократната помощ ще струва на министерството близо 11 млн. лева.

Социалният министър съобщи, че са одобрени допълнителни 125 373 950 лева, които ще бъдат за сметка на намаления трансфер от централния бюджет за Държавното обществено осигуряване. Те ще се използват за месечна подкрепа на хората с увреждания.

Министрите взеха решение също да се удължи срока на услугата личен, асистент, социален асистент и домашен помощник до края на годината. По този начин над 12000 души ще получават помощта. „Осигурява се грижа за едни от най-уязвимите групи в обществото – деца и лица с увреждания, които не попадат в обхвата “ , отбеляза Петков. Разходите за удължаване на услугата възлизат за държавата около 14 млн. лева и са в рамките на бюджета на МТСП за 2019 г.

/pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ