ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ

ОВЕН
Много големи амбиции имат Овните и понякога се надяват на чудо, за да ги реализират. Но интуитивните им схващания улавят предварително промените, които сега са с положителна насоченост. Трябва да сте активни и да действате безкомпромисно. Обстанов-ката в дома ви се хармонизира.

ТЕЛЕЦ
За Телците промяната в неделя има отношение към дома. Не става въпрос за лошо развитие, но често явлението е свързано с много нерви. Денят ви ще бъде труден на работното място. Нежеланието ви за работа и отпускането ви е противопоказно за вас сега. Действайте своевременно.

БЛИЗНАЦИ
Неделя е положителен ден за Близнаците, от дълго време насам сега вие ще се чувствате спокойни. Сигурност за това ще ви даде професионалната стабилност и една новина, свързана с вашите финанси. Настъпват промени, които се отнасят до няколко сфери в живота ви.

РАК
В неделя към вас ще бъдат отправени различни предложения. Не е задължително да подозирате другите в нелоялност, предложенията са добри, но изискват голяма натовареност. Помислете за положителните и отрицателните страни на това и едва тогава изложете решението си.

ЛЪВ
Обстановката около вас динамично се променя. Придобивките ви остават за момента стабилни, но трябва да се движите в крак с времето и да проявявате гъвкавост в делата и начините на контактуване с колеги, партньори и приятели. Възможна е загуба на някои от финансовите сделки.

ДЕВА
Девите са склонни към отпускане днес. След като се сблъскате с първия неуспех В неделя, много бързо ще се стегнете и ще започнете да действате според вродената си принципност и изпълнителност. Бизнесмените трябва да избягват конфронтация със съдружници и партньори.

ВЕЗНИ
За Везните неделя започва с някои неприятности, но този ден е добър за вас и вие трябва максимално да реализирате положителните печеливши условия по лични въпроси, в контактите и на професионално ниво. На работното ви място е възможно да последва измама, бъдете внимателни.

СКОРПИОН
Мощни и силни сте днес, а деловите им възможности са почти неограничени. Сега при много от вас настъпват промени на работното място и вие трябва активно да защитите позициите си. Това няма да ви стува много усилия, но не приемайте пасивно всичко. Реализацията ви е гарантирана.

СТРЕЛЕЦ
Промяната във вашето финансово положение е налице. Днес приключва един период на застой във връзка с парите ви и започва друг, без който ще са необходими по-големи усилия, за постигане на повече придобивки. Избягвайте спорове на тема финанси. Наблегнете на контактите.

КОЗИРОГ
Козирозите са консервативни и не отварят обятията си за промените. Но сега ви се налага да се съобразите със съществуващата ситуация и да се примирите със започващите промени. Те касаят предимно вас и в много редки случаи се отнасят до вашата домашна или обществена позиция.

ВОДОЛЕЙ
Вие сте богати личности и е неразумно, когато се подчинявате на емоционалния инстинкт. Това може да стане причина за предварителни трансформации в професионалната област, които могат да се окажат и не съвсем изгодни. Независимо от загубите, по-разумно е да се подчините на общото мнение.

РИБИ
Настроението при много от вас е понижено поради здравословни причини, но това не бива да ви отклонява от професионалните задължения за деня. Днес ви е гласувано голямо доверие и трябва да го защитите, защото това ще бъде поредното доказателство за вашата лоялност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене