Свържете се с нас

Таблоид

Плетена писа слаб 2 на местния и общинския кмет за снегопочистването

Публикувано

на

„Здравейте Топ Преса, много се възмутих от материала ви за отличното снегопочистване в нашата община – Сатовча и затова опровергавам твърдението че е отлично. Сажалявам много, моите уважения към г-н кмета на общината д-р Арбен Мименов но Плетена е село с най-голяма денивилация. Специално за Плетена пишем слаб 2 както на общинския кмет така и местния.“, това  заяви общинския съветник от ОБС Сатовча д-р Искрен Кальонев и за доказателство настоя да публикуваме изпратените ни от него снимки. Д-р Кальонев заяви още, че хората от селото, в качеството му на общински съветник са го скъсали от критика по отношение на почистването на селото от снега.

За не добро снегопочистване на  пътната отсечка Кочан – Жижево алармираха и жители от двете села.

„Отговорник за пътна отсечка Кочан-Жижево е кмета на с. Жижево и според докладваното от него пътя е в много добро състояние, почистени са били и селските улици заради погребението днес. Кмета на селото няма как да лъже! Това се вижда от всеки жител на селото и  е ясно кой лъже“,  последва отговора на зам. кмета на община Сатовча  Илхан Карагьозов.

 

 

коментара

Новини

Благоевградският шеф на Топ Преса изгоря с 250 лева!

Публикувано

на

250 лева ще трябва да заплати Методи Байрактарски на мобилен оператор заради сина си известен като  Ice G, най-младият БГ рапър. 12-годишния Георги си купувал разни екстри за любимите си игри от Google Play. За кратко време натрупал 250 лв. показва история на плащането в профила на Гого…. 

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Приключи първият етап от Детска полицейска школа в Банско

Публикувано

на

Детската полицейска школа е част от  програмата за летните занимания с децата от община Банско, като за първа година в нея са включени и малчуганите от детските градини и подготвителните групи.  Провежда се веднъж седмично със служители от Районното управление – Банско, а занятията се провеждат под формата на игри.

На всички деца бяха раздадени грамоти за участие, от името на кмета на Община Банско Георги Икономов и началника на РУ – Банско – главен инспектор Иван Попов.

Всички участници получиха и още един подарък за спомен – фланелки с надпис „Детска полицейска школа“.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ