Свържете се с нас

Таблоид

В ПМГ „Яне Сандански“в град Гоце Делчев бе отбелязан Световният ден на думата „БЛАГОДАРЯ“

Публикувано

на

В ПМГ „Яне Сандански“ цял ден звуча на различни езици прекрасната дума „Благодаря“ и всички получиха сърчица с вълшебната благодарност.  

Учениците от клуб „Аристотел“ и членовете на Училищния парламент изразиха благодарността си към ръководството на училището, към своите учители и съученици, като им подариха по едно символично сърце, на което бе изписана тази вълшебна дума.

Не забравяйте, че „БЛАГОДАРЯ“, „СПАСИБО“, „THANK YOU”, „DANKE”, „MERCI” звучат по различен начин, но имат еднакъв смисъл. На този празник не е нужно да купуваме подаръци – достатъчно е само да се усмихнем и да благодарим, коментираха организаторите на прекрасната инициантива от клуб „Аристотел“ и  Училищния парламент.

 

коментара

Новини

Благоевградският шеф на Топ Преса изгоря с 250 лева!

Публикувано

на

250 лева ще трябва да заплати Методи Байрактарски на мобилен оператор заради сина си известен като  Ice G, най-младият БГ рапър. 12-годишния Георги си купувал разни екстри за любимите си игри от Google Play. За кратко време натрупал 250 лв. показва история на плащането в профила на Гого…. 

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Приключи първият етап от Детска полицейска школа в Банско

Публикувано

на

Детската полицейска школа е част от  програмата за летните занимания с децата от община Банско, като за първа година в нея са включени и малчуганите от детските градини и подготвителните групи.  Провежда се веднъж седмично със служители от Районното управление – Банско, а занятията се провеждат под формата на игри.

На всички деца бяха раздадени грамоти за участие, от името на кмета на Община Банско Георги Икономов и началника на РУ – Банско – главен инспектор Иван Попов.

Всички участници получиха и още един подарък за спомен – фланелки с надпис „Детска полицейска школа“.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ