Свържете се с нас

Таблоид

Селски кмет и измамница от Перник отиват на съд за документална измама

Публикувано

на

Районна прокуратура – Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Н.Л. за извършено престъпление по чл. 212, ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1 от НК и срещу И.К., в качеството му на кмет, за престъпление по чл. 311 ал. 1 от НК.

 

Обвиняемата перничанка  Н.Л., в периода от 30.08.2017 г. до 07.09.2017 г., в  София и в Перник получила без правно основание различни парични суми в общ размер от 1 195 лева.

За целта измамницата използвала фалшив  документ, пълномощно на името на  Т.И.

В текста на фалшивото пълномощно  било посочено, че въпросната Н.Л. е упълномощена да внася и тегли парични средства от сметката на Т.И. в Банка ДСК АД.

 

Фалшифицираното  пълномощно  било заверено с кръгъл печат  от кмета на кметството в село Люти брод, община Мездра – И.К. който в качеството му на длъжностно лице, в кръга на службата му, от фалшивото пълномощно създал   официален документ с подписа си и  нотариалната заверка. В действителност обаче подписът срещу „упълномощител“ в документа не бил положен от титуляра на  банковата сметка Т.И.

 

Предстои наказателното производство срещу двамата  обвиняеми- измамницата и селския кмет което  ще продължи в съда.

коментара

Новини

Благоевградският шеф на Топ Преса изгоря с 250 лева!

Публикувано

на

250 лева ще трябва да заплати Методи Байрактарски на мобилен оператор заради сина си известен като  Ice G, най-младият БГ рапър. 12-годишния Георги си купувал разни екстри за любимите си игри от Google Play. За кратко време натрупал 250 лв. показва история на плащането в профила на Гого…. 

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Приключи първият етап от Детска полицейска школа в Банско

Публикувано

на

Детската полицейска школа е част от  програмата за летните занимания с децата от община Банско, като за първа година в нея са включени и малчуганите от детските градини и подготвителните групи.  Провежда се веднъж седмично със служители от Районното управление – Банско, а занятията се провеждат под формата на игри.

На всички деца бяха раздадени грамоти за участие, от името на кмета на Община Банско Георги Икономов и началника на РУ – Банско – главен инспектор Иван Попов.

Всички участници получиха и още един подарък за спомен – фланелки с надпис „Детска полицейска школа“.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ