Пътищата в община Сатовча са отлично почистени

Цяла нощ  снегопочистващите екипи и машини в община Сатовча не подвиха крак ,жители , превозвачи и доставчици на стоки ги отрупаха с  благодарности за отлично почистените пътища

Кметът на общината д-р Арбен Мименов сподели пред Топ Преса  , че през цялата изминала нощ екипите по снегопочистването и опесъчаването са работили  и в момента пътищата са обработени, по тях се пътува  спокойно, безпрепятственото е снабдяването на населението с хранителни продукти, превоза на учениците от едно до друго населено място, спокойно е и  пътуването  по общинската и междуселищна пътна мрежа в община Сатовча .

По този повод  не закъсняха и благодарностите на  жителите  на Сатовча и общината,  както и на превозвачите, които  от сутринта заливат с благодарствени телефонни обаждания ,СМС-и, имейли и др.  общинската администрация.
Ето как умеят да се отблагодаряват за доброто хората  както и да критикуват когато нещата  не вървят в дадена община.  „Въпреки натрупалата се през нощта снежна покривка от над  26 см. ,пътищата в Община Сатовча са почистени и обработени  своевременно  за  наша изненада, за което благодарим на администрацията, кмета Арбен Мименов и снегопочистващите екипи“.

Превозвач на ученици, направи също   коментар като заяви , че пътната обстановка  в община Сатовча въпреки натрупалият сняг и затрудненията  е много добра , осигурено е  спокойно пътуване което на този етап е най- важно за пътуващите“.

Задоволство и благодарности изразяват и  доставчиците на различни хранителни продукти, включително и на хлебни изделия които  споделиха, че пътищата на територията на общината са обработени добре и пътуването се осъществява спокойно при зимни условия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене