Свържете се с нас

Скандали

Сигнал в редакцията! Тревожни думи от Рибново по нов проблем?

Публикувано

на

Скандално! Днес рано сутринта на редакционния имейл на информационна агенция www.toppresa.com се появи, сигнал със следният текст:

Здравейте

Виждам ,че сте една от най – активните медий затова се обръщам към вас.
Моля инициирайте проверка от община Гърмен, за един друг проблем . След проблема с водопровода, искам да обърнете внимание и на фирмата за снегопочистване от първия сняг до сега в Рибново пътя не е чистен адекватно ,не се опесечава , техника не се вижда,а собственикът на фирмата си седи в местното кафене и гордо заявява ,че никой не може да му направи нищо…..
Училищния автобус пълен с деца се движи от Рибново до Осиково, трябва ли да стане някой трагедия за да се обърне внимание.
Ами има бусове редовна линия,друго който карат шивачки към Гоце Делчев , автомобили,това са все човешки животи…..
Имам чувството ,че това е един голям сценарий насочен срещу селото дали предизборно или не незнам и не ме интересува.
Много станаха случайностите немислители.?
Молим ви да го разпространите за да избегнем някой трагедия ….
Извинявам се че пиша анонимно ,но не искам да бъда тормозен после.
Благодаря ви предварително. “ Писмото и факсимиле от сървъра се пази в редакцията. Топ Преса моментално сигнализира община Гърмен за извършване на проверка по случая. Не гарантираме за достоверността на написаното, но предвид тревожността и фактът че става въпрос за деца и хора, настояваме за моментално проверка и резултатите от нея да бъдат публикувани публично.

коментара

ВИДЕО

НЕУДОБНИТЕ! Жена подложена на ежедневен тормоз, побой, рекет, заплахи за убийство…

Публикувано

на

Нова покъртителна история показва Методи Байрактарски в рубриката си „БЕЗУМИЦИ“

42-годишната Мария разказа истинската история за нейното отвличане. Това което разпространиха медиите не е истината. Тя изля мъката си и страховете си. Имало е ежедневен тормоз, побой, рекет, заплахи за убийство… Гледайте  в онлайн поредицата  „НЕУДОБНИТЕ“.

Вижте и безпощадният коментар на Веселин Стаменов и Мариета Димитрова!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Злата Ризова – политика с лъжи не се прави! С ФОТОШОП И ФЕЙСБУК МАНИПУЛАЦИИ ЗЛАТКА МУЛАТКА ОТ ОБС – БЛАГОЕВГРАД, СЕ СТЯГА ДА ПРАВИ СВОЯ ЛИСТА НА ЗАДАВАЩИЯ СЕ МЕСТЕН ВОТ!

Публикувано

на

фалшиво!!!

Топ Преса доказа, че пушекът от комина на фирма „РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград е фалшив. Много лош Photoshop, ниско ниво на познания е имал човека фалшифицирал снимката. Постоянно четем за „РУБИН 08“, едва ли не тази фирма е най-грешната в Благоевград. Позната на всички, като име но не и като дейност. Ние от Топ Преса си направихме труда да разберем какво прави фирма „РУБИН 08“ ООД.

Рафинирано слънчогледово масло „Рубин“ е висококачествен продукт произведен от „РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград. Предметът на дейност на дружеството включва производство на рафинирани и нерафинирани масла, слънчогледов шрот, бутилиране на рафинирани масла, изкупуване и производство на селскостопанска продукция, търговия, съхранение и експорт както на зърно, така и на бутилирани и наливни слънчогледови масла за Западна и Източна Европа, и Арабските страни като Ирак и Сирия. Бутилираното олио „Рубин“ е марка, която отговаря на всички европейски норми и химически анализи. Всяка една партида, произведена от предприятието се дава за изследване в неутрална лицензирана лаборатория, като Булгарконтрол, за химически анализ на произведения продукт. Сертификатът, издаден от Булгарконтрол важи в цял свят и е доказателство за високо качество. Цеховете за производство и бутилиране на олио „Рубин“ са оборудвани със съвременна техника и работят по класическата технология за производство на масла. Бутилиращата линия е напълно автоматична с капацитет 96000 бутилки за 24 часа.

Така, тук е момента да подчертаем, че собственикът на „РУБИН 08“ ООД не плаща реклама във вестник Топ Преса. Ние самите не сме го търсили за реклама, ние го потърсихме за да разберем истината, след като видяхме манипулирани снимки с добавените черни пушеци.

„РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград подържа IFS Versio 6.1, за управление на храни сертификат, който важи в  цял свят, а одита е от Франция….

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса

Топ Преса пита: Коя от благоевградските медии се интересува само от мнението на Злата Ризова?

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ