Кметът на община Гоце Делчев връчи подаръци на първото бебе родено за 2019 в МБАЛ “ Иван Скендеров“

Малката Йоанна която е първото за новата 2019 година  родено бебе в Гоце Делчев  днес при изписването й ,  получи за спомен медальон със знака на града. Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов връчи официално на родителите на малката чаровница  знака на Гоце Делчев  и парична сума, с която да бъде подпомогнато семейството. Градоначалника Владимир Москов , пожела на семейството много здраве и щастие, а на работещите в АГ-отделението на гоцеделчевската болница „ Иван Скендеров“в отделението им да се раждат много и здрави бебета.

Както писа Топ Преса ,Йоанна Коджаманова от Гоце Делчев е първото бебе, което се роди в МБАЛ „Иван Скендеров“ Гоце Делчев през 2019-та година. Малката Йоанна е второто дете на семейство Гергана и Георги Коджаманови, а по-голямото й братче Никола бе най-щастливо и нетърпеливо на днешното изписване да гушне   новородената си сестричка .

Бебето се роди на 3-ри януари 2019 г. сутринта с перфектните мерки – 3.200 кг тегло и дължина 50 см. Тъй като е първото дете, което се е родило в Гоцеделчевската болница след настъпването на новата година, то днес  бе обект на изключително  внимание от страна на кмета Владимир Москов и целият персонал на  отделението .

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене