Преследване по трасето Гоце Делчев-Кюстендил! Рецидивист, убил съпругата си с чук за пържоли…

Децата бяха обявени за общодържавно издирване…

46-годишният Емилиян Б. от Кюстендил, добил скандална известност след като премаза черепа на съпругата си с чук за пържоли и я уби преди много години, отново се прояви. Той взе 2-те си деца от новата си съпруга в Гоце Делчев на 4 -ти януари и до днес на обед от 5 годишната му дъщеря и 14- годишния му син нямаше следа, нито бащата, нито децата отговаряли на повикванията ѝ.

Децата бяха обявени с телеграма за общодържавно издирване, след сигнал на майката , изпаднала в шок. Полицията бе вдигната на крак и по искане на колегите им от Гоце Делчев, кюстендилските полицаи проверили дома на Емилиян, където открили братчето и сестричето и ги върнали на уплашената им майка в Гоце Делчев.

Така случаят с „отвличането“ завърши с добър край. Бащата Емилиян се оправдал пред полицаите, че не вдигал телефона на майката на децата си, тъй като му била паднала батерията. Емилиян излезе от затвора през 2011 година,където излежа присъдата си за убийството на първата си съпруга. Бе осъден на 19 години, но после присъдата му бе намалена на 6 години.

До 2103 за него не се чу нищо, но през лятото и той неочаквано се яви в съда като свидетел по дело за убийство, за което подсъдим е Асен Китанов-Психото, убил Кирил Малинов, след скандал за голямо количество хероин. Показанията на Емилиян Б. обърнаха процеса тогава, заковавайки категорично Психото като убиец, а двамата бяха дългогодишни приятели и партньори в извършвани кражби. /Struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене