Свържете се с нас

Светско

Зимния фестивал в курортното село Делчево ще се проведе на 9-ти и 10-ти февруари

Публикувано

на

Традиционният зимен фестивал в гоцеделчевското село Делчево  е вече насрочен и подготовката за него  е вече факт . Определените за събитието дати са 9-ти и 10-ти февруари съобщи кметския наместник на селото Иван Панаьотов .

Той съобщи още ,че  на на 9-ти февруари в Делчево ще се проведе традиционният конкурс за най- добро вино а на следващият ден на 10-ти февруари ще бъде отпразнуван празника Трифон Зарезан  на който ще бъдат зарязани  лозата. Още сега  се подготвя и музикалната програма за празника  Трифон Зарезан в Делчево в който всяка година участват различни фолклорни групи от региона и кукери .

И тази година очакванията са ,че в Делчево отново ще бъде проведен един прекрасен зимен  фестивал с много музика , вино  и емоции.

коментара

Таблоид

ЧЕЗ извършва извънреден отчет на електромерите във връзка с нови цени на електроенергията

Публикувано

на

Във връзка с определяне от Комисията за енергийно и водно регулиране на нови цени на електроенергията от 01 юли 2019 г., „ЧЕЗ Разпределение България“ АД ще извърши извънредно отчитане на електромерите на клиентите.

Графикът на извънредния отчет ще бъде публикуван на сайта на Дружеството www.cez-rp.bg /в секция „Графици“/ на 28 юни, петък. След тази дата информация може да се получи също в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ и на денонощната телефонна линия 0700 10 010.

С цел да се обезпечи бързото и качествено отчитане на електромерите, компанията ангажира допълнително 319 служители. Всички отчетници ще работят с удължено работно време в периода от 01-02.07.2019 г.

Поради физическата невъзможност всички електромери да бъдат отчетени в един и същи ден, месечните сметки на клиентите ще бъдат преизчислени към датата на въвеждане на новите цени.

С цел гарантиране на максимална коректност при фактуриране на консумираната електроенергия, клиентите имат възможност сами да отчетат показанията на електромерите си към 30 юни 2019 г.

Самоотчитането е по желание и не отменя извършването на месечен отчет от страна на Дружеството. 

Клиентите, които желаят да се възползват от тази възможност, следва да направят своя отчет на 30 юни 2019 г. и да подадат данните към компанията между 1 и 5 юли  на телефонната линия 0700 10 010 (меню 2), на имейл klienti@cez-rp.bg и през уеб-сайтовете www.cez-rp.bg или www.cez.bg, в секция „Електронни услуги“, меню „Деклариране на показания“ или в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ.

Те трябва да посочат данните от електромера по всички тарифи, клиентски номер, абонатен номер, трите имена на титуляра и адреса на обекта, за който се декларират показания. Подадените данни от самоотчета през този период се считат за отчетено потребление към 30.06.2019 г., включително. 

Фактурите през месец юли ще съдържат информация за консумираната електроенергия  за два отчетни периода – по стари и по нови цени.

E79 News

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Дядо Серафим посрещна с интересна лекция за човешките добродетели седмокласниците от Второ ОУ в Гоце Делчев

Публикувано

на

Седмокласниците от Второ ОУ “Гоце Делчев” в град Гоце Делчев, бяха скъпи гости  и събеседници на Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим.

Учениците с изключителен интерес изслушаха поднесената им ценна беседа от владиката за добродетелите, които са най-важните във взаимоотношенията с техните родители и приятели. Децата получиха и безценни напътствия от Дядото, които да следват в новия етап от развитието и обучението им.

Благодарни и силно впечатлени от поучителната лекция и ценните съвети, учениците от Второ ОУ подариха на Негово Преосвещенсто, интересен колаж със снимки за живота им в училище и му благодариха за подкрепата и участието в съвместните дейности като изразиха желание да се срещат и да общуват с него по –често.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ