Злато, сребро и бронз завоюваха учениците на ОУ „Св.П.Хилендарски“ в Корница в национално състезание по английски език!

Злато, сребро и бронз завоюваха учениците на ОУ „Св.П.Хилендарски“ в село  Корница община Гоце Делчев  в национално състезание по английски език!

Наградите донесоха изключителна радост и гордост  за ръководството и учителите от школото.

В края на месец декември 42 ученика от ОУ „Св.П.Хилендарски“ за втора поредна година участваха в националното състезание по английски език- „Аз зная английски език“, което бе част от националните ученически състезания „Многознайко“.

След обявяване на класирането, днес в училището  пристигнаха и дългоочакваните награди- 10 златни медала, за постигнато първо място, 4 сребърни медала за постигнато второ място, 4 бронзови медала, за постигнато трето място и грамоти за достойно участие за всички ученици , съобщиха от ръководството  на учебното заведение.

Ученическите състезания „Многознайко” имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците; да възпитат у тях чувство на надпревара за знания и постигане на успехи. Състезанията са предназначени за ученици  от 1-ви до 7-ми  клас и са съобразени с усвоените знания по учебните предмети за съответните класове.
Браво на „Многознайковците „от Корница!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене