Месечен хороскоп за януари 2019

Овен

Новата година ще ви завари в романтично настроение. Онези от вас, които все още са сами, ще имат шанса да срещнатлюбовта на живота си през януари. Оглеждайте се по-внимателно в хората около вас. Вероятно някъде съвсем близо до вас е човекът, когото търсите. В работата ще имате късмет, но той няма да продължава дълго и в края на януари ще се наложи да поработите здраво, за да окажете, че заслужавате това, което получавате.

Телец

Януари ще е успешен месец за всички отношения за представители на знака Телец. Най-силни ще сте в служебно положение. Сега може да поставяте условия, най-вече при постъпването на нова работа. Там ви очакват изключителни перспективи и сериозни шансове за повишаване на доходите ви. В личния живот ще имате пълно разбирателство от страна на половинката си. Някои от представителите на знака ги очаква добра новина за попълнение в семейството.

Близнаци

В първите дни на Новата година може да имате сериозни противоречия с ваши колеги или близки хора. Не встъпвайте в открит конфликт, тъй като сега доказването на правотата ви няма да ви донесе нещо добро. Най-добре се оттеглете от активни действия и се посветете на изпълнението на вашите идеи. През януари особено успешни ще са представителите на творческите професии. Освен това ще имате успех при полагането на изпити. Други представители на знака може да се замислят за повишаването на квалификацията си или продължаване на образованието. Не се колебайте да се разделите с това, което ви притеснява прекалено много. Няма нужда да пазите каквото и да било, което ви причинявам отрицателни емоции.

Рак

Какво по-хубаво от това да започнете новата година с пътешествие и почивка. Това е най-добрият начин за вас да прекарате първите дни на януари 2019. Изберете нискобюджетен вариант, тъй като средата на месеца ще ви предложи неочаквани финансови затруднения. Обърнете се към приятел, който може да ви помогне. Също така не забравяйте за мерките, които трябва да вземете през студеното време. Не правете компромиси с топлото обличане.

Лъв

В началото на новата година съдбата ще бъде изключително благосклонна към вас. Каквото не си пожелаете – това няма да се случи. През януари ви предстоят изключително интересни срещи и много нови познанства с хора, с чието сътрудничество ще може да постигнете много в професионален план. Интересно предложение ще ви накара да опитате да тръгнете в нова насока в професионално отношение. Известно време ще трябва да съчетавате повече от една дейност.

Дева

Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни, че основните предизвикателства от изминалата година ще останат зад гърба ви. Някои представители на знака ще имат шанса да намерят нова работа с по-изгодни условия.

Везни

Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи решения. Няма да имате време за мислене, така че си доверете на интуицията си. През цялото време не губете грам увереност в себе си.

Скорпион

В началото на годината ще имате енергия да извършите истински подвизи, но това не е подходящ период за промени. Най-добре насочете енергията си към хобито си или към създаването на такова. В личния живот също оставете нещата такива, каквито са.

Стрелец

Януари посветете на семейството. Децата порастват бързо и много скоро ще разберете, че важните моменти са отминали. Не пропускайте това време и се опитайте да се сближите, колкото се може повече. Семейно събиране ще сплоти семейството и ще допринесе за усещането ви за удовлетвореност от живота.

Козирог

Началото на 2019 ще ви предложи изключително много задачи за изпълнение. Ще възникват неочаквани проекти, с които ще ви е трудно да не захванете. Натовареността ви може да ви изиграе лоша шега с нервите ви и да доведе до конфликти в личните ви отношения. Това е месец, в който не бива да губите време и да се захванете с дейност, която може да ви изстреля нагоре в кариерата.

Водолей

Началото на годината ще бъде белязано от успехи в любовната сфера. Каквото имате да правите в тази насока, използвайте първите две седмици на януари, тъй като по-нататък ще попаднете във вихъра на служебните си задължения. Главната ви задача през този месец ще бъде да контролирате емоциите си и да не се докарате до нервно изтощение.

Риби

Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите заради преследването на служебни задачи. Бъдете внимателни с финансовите начинания, тъй като рискувате в края на месеца да останете без пари. Емоциите ви през януари ще са в излишък, но тук човекът до вас ще ви помогне със своята подкрепа. Не забравяйте за роднините си, особено тези които имат нужда от помощта ви. Помагайки на другите ще помогнете и на себе си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене