ХОРОСКОП ЗА 5 ЯНУАРИ

ОВЕН

Удачен ден за финансови вложения. Тъй като е почивен ден може да инвестирате в сериозна покупка. Стоката ще ви служи дълго време.

ТЕЛЕЦ

Ден, в който да проявите щедрост. Не отказвайте, ако близък човек ви поиска пари назаем. Всеки има своите трудни моменти, не го забравяйте.

БЛИЗНАЦИ

Това е ден за търсене на нови неща. Нищо чудно, че ви е скучно и меланхолично. Време да вкарате нови дейности във всекидневието ви и да им се отдадете напълно.

РАК

Ден, в който ще трябва да наваксате пропуснати моменти с половинката ви. Няма да ви е лесно, но ако имате късмет усилията ви ще бъдат възнаградени.

ЛЪВ

Тази събота не се правете на герой. Който има проблеми да се оправя сам. Намесата ви, особено ако не е искана, може да усложни отношенията ви.

ДЕВА

Тази събота потърсете второ мнение по въпрос, който ви разкъсва на две. Хубаво е да излезете от вашата представа за нещата и да видите нещата от друг ъгъл.

ВЕЗНИ

Тази събота се посветете на всички полезни дейности, за които се сетите. Много вероятно е да разберете, че сте пропуснали много пълноценно време заради пренебрегването им. Поправете тази грешка.

СКОРПИОН

Днес може да чуете хубави неща за себе си. Не се учудвайте. Околните постоянно ви коментират просто повечето ви завиждат.

СТРЕЛЕЦ

Тази събота прекарайте в общуване. Независимо от лошото време излезте на среща и изпийте чаша топъл чай с ваш близък приятел. Не си поставяйте граници в комуникациите.

КОЗИРОГ

Тази събота вие ще бъдете водещата фигура в семейството ви. От вас ще се очаква да проявите креативност при прекарването на студения почивен ден. Не разочаровайте близките си.

ВОДОЛЕЙ

Тази събота може да откриете своя грешка. Помислете дали са информирате останалите за нея и каква изобщо е вероятността другите да се досетят. Със сигурност си вземете бележка.

РИБИ

Тази събота ще сте способни да направите много чудеса за себе си и близките ви. Не се подчинявайте на правилата и се захванете с всяко забавление, което ви хрумне.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене