Наркодилърът Ибрахим Аджемиев -„Сотко“от Вълкосел се отърва

„Лишаване от свобода“ за срок от три месеца , изпълнението на което се отлага за срок от 3 години на основание чл. 66,ал.1 от НК или така наречената условна присъда изпълнението на която влиза в сила  от влизането в сила на постигнатото споразумение, и кумулативно  наказание „Глоба“  от 250 лева , наложи районен съд Гоце Делчев на Ибраим Аджемиев –Сотко от Вълкосел .

На основание чл.343 от НК , съдът в Гоце Делчев наложи на обвиняемия Ибраим Аджемиев и наказание „Лишаване от право да управлява МПС“за срок от 4 месеца като на основание чл. 59,ал4 от НК съда приспадна времето през което за същото деяние 21 годишния Ибраим Аджемиев е бил лишен по административен ред .

Както писа Топ Преса , на 16 .12.2018 г. около 01:00 часа по булевард „Гоце Делчев – продължение“ ,в района на бензиностанция „Лукойл „21 годишния Ибраим Аджемиев от Вълкосел ,бе заловен от проверяващ полицейски патрул на РУ Гоце Делчев да управлява лек автомобил „Мерцедес“ след употреба на наркотични вещества -тетрахидроканабинол. Според полицейския бюлетин при въпросната полицейската проверка на 16 .12.2018 г. от  Аджемиев проверяващите  полицейски служители са  иззели и 8,2 грама тревиста маса , реагираща положително  на канабис.

Веднага след поредното установяване от полицейските органи за наличие на наркотици и управление на МПС след употреба на такива , жителите на сатовчанското село Вълкосел изригнаха срещу известния в селото им като местния наркопласьор Ибраим Аджемиев с думите :

„Стига с тези условни присъди и съдебни споразумения, какви са тези адвокати които така ревностно бранят отровителите на децата ни, няма ли затвор за такива като Ибрахим Аджемиев – Сотко ,направи наркомани половината от младежите в селото ни „.

 

Във Вълкосел за никой , даже и за полицейските служители не е тайна, че заловения надрусан и с канабис Ибрахим Аджемиев е основния дилър на дрога който зарибява  младежити ни .На всички в селото ни е известно и мястото където почти всяка вечер Аджемиев ги събира и им продава трева  и други упойващи вещества .Напушват се там и после обикалят по селото и заведенията  кои неадекватни, кои превъзбудени и агресивни .

Жалкото е ,че групата се увеличава и никой  не взема сериозни мерки срещу бизнеса който върти с упойващите вещества Ибрахим Аджемиев ,той  продава не само в нашето село но  обикаля и всички други села в региона и града „ коментират  хората от Вълкосел. Мястото на сбирките за търговия на различните видове дрога във Вълкосел била  местността „Врис“ при чешмите на входа на селото  . Въпреки че  ,21 годишния Аджамиев  е бил  хващан с наркотични вещества на няколко пъти и дори в селото се знае ,че е бил  осъждан ,но и  сега той отново е получил  лека според  вълкоселчани  присъда които се надяваха  на  по- голяма строгост от страна на закона .

Те припомниха отново ,че преди година – две , полицаите от Гоце Делчев  спипали Ибрахим Аджемиев с дрога отново в града, на летището при Мосомище .Тогава уж го прибрали   и е бил осъден, но той продължил  дейността си дори я разширил като си създал  верига от пласьори в целият гоцеделчевски район. Затова от такива като Сотко региона ни  гъмжи от наркомани , недоволстват  от условната присъда на Аджемиев  вълкоселчани . Те обясниха пред репортера ни ,че известният като Сотко – Ибрахим Аджемиев  , който не работел никъде преди карал старо „Рено“ сега се замогнал с доходоносната  си търговия и се е  качил на златист „Мерцедес“ .

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене