Свържете се с нас

Скандали

Истерия за водата на Чатал чешма на Попови ливади! Стигна се до бой!?

Публикувано

на

На истински „филм на ужасите“ стават свидетели почиващите и живеещите в най – младото курортно село Попови ливади. От известната и реставрирана чешма известна като „Чатал чешма“ намираща се в центъра на селото, мало и голямо от района идва да си налее вода, защото била изключително чиста а според някои лековита за хора, които имат проблеми с бъбреците. Тази тенденция обаче, стига до заплашителни размери, информират ни преки свидетели, които преди дни, дори видели с очите си бой за да се налее вода. Всеки който си налива вода или посещава селото знае, за какво става въпрос. Опашката там е целодневна, идват хора от град Гоце Делчев и дори от региона, бият десетки километри за да си намелят вода. Чака се по час дори по два защото и струята от която тече „Чатала“,както е известна чешмата силно намалява. Но това не е най – големия проблем, според местните. По страшното е че последно време идват хора спо 10 – 20 дори 30 туби от по 15-20 литра, което силно дразни хората. „Заради един такъв на който ви изпращам снимката, се наложи да чакам 4 часа за да си налея вода. Някои хора са се превърнали във водоноски. Ела налей си, след дев два ела пак, какво е това зареждане…“ пише ни възмутен читател от Попови ливади и ни изпраща снимка на жител на Гоцето, който идва да си налее вода с над 20 туби средно по 20 литра или почти 400 литра вода. „Заради такива се стига до разправии и дори налитане на бой…“ казва ни още читателят. Според него е редно да се вземе някакво решение по въпроса, да се сложи лимит или просто да се апелира за мярка и възпитание при наливане на вода от „Чатала“. Вие какво мислите, уважаеми читатели? Пишете в коментарите долу:

коментара

ВИДЕО

НЕУДОБНИТЕ! Жена подложена на ежедневен тормоз, побой, рекет, заплахи за убийство…

Публикувано

на

Нова покъртителна история показва Методи Байрактарски в рубриката си „БЕЗУМИЦИ“

42-годишната Мария разказа истинската история за нейното отвличане. Това което разпространиха медиите не е истината. Тя изля мъката си и страховете си. Имало е ежедневен тормоз, побой, рекет, заплахи за убийство… Гледайте  в онлайн поредицата  „НЕУДОБНИТЕ“.

Вижте и безпощадният коментар на Веселин Стаменов и Мариета Димитрова!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Злата Ризова – политика с лъжи не се прави! С ФОТОШОП И ФЕЙСБУК МАНИПУЛАЦИИ ЗЛАТКА МУЛАТКА ОТ ОБС – БЛАГОЕВГРАД, СЕ СТЯГА ДА ПРАВИ СВОЯ ЛИСТА НА ЗАДАВАЩИЯ СЕ МЕСТЕН ВОТ!

Публикувано

на

фалшиво!!!

Топ Преса доказа, че пушекът от комина на фирма „РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград е фалшив. Много лош Photoshop, ниско ниво на познания е имал човека фалшифицирал снимката. Постоянно четем за „РУБИН 08“, едва ли не тази фирма е най-грешната в Благоевград. Позната на всички, като име но не и като дейност. Ние от Топ Преса си направихме труда да разберем какво прави фирма „РУБИН 08“ ООД.

Рафинирано слънчогледово масло „Рубин“ е висококачествен продукт произведен от „РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград. Предметът на дейност на дружеството включва производство на рафинирани и нерафинирани масла, слънчогледов шрот, бутилиране на рафинирани масла, изкупуване и производство на селскостопанска продукция, търговия, съхранение и експорт както на зърно, така и на бутилирани и наливни слънчогледови масла за Западна и Източна Европа, и Арабските страни като Ирак и Сирия. Бутилираното олио „Рубин“ е марка, която отговаря на всички европейски норми и химически анализи. Всяка една партида, произведена от предприятието се дава за изследване в неутрална лицензирана лаборатория, като Булгарконтрол, за химически анализ на произведения продукт. Сертификатът, издаден от Булгарконтрол важи в цял свят и е доказателство за високо качество. Цеховете за производство и бутилиране на олио „Рубин“ са оборудвани със съвременна техника и работят по класическата технология за производство на масла. Бутилиращата линия е напълно автоматична с капацитет 96000 бутилки за 24 часа.

Така, тук е момента да подчертаем, че собственикът на „РУБИН 08“ ООД не плаща реклама във вестник Топ Преса. Ние самите не сме го търсили за реклама, ние го потърсихме за да разберем истината, след като видяхме манипулирани снимки с добавените черни пушеци.

„РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград подържа IFS Versio 6.1, за управление на храни сертификат, който важи в  цял свят, а одита е от Франция….

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса

Топ Преса пита: Коя от благоевградските медии се интересува само от мнението на Злата Ризова?

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ