Свържете се с нас

Скандали

Истерия за водата на Чатал чешма на Попови ливади! Стигна се до бой!?

Публикувано

на

На истински „филм на ужасите“ стават свидетели почиващите и живеещите в най – младото курортно село Попови ливади. От известната и реставрирана чешма известна като „Чатал чешма“ намираща се в центъра на селото, мало и голямо от района идва да си налее вода, защото била изключително чиста а според някои лековита за хора, които имат проблеми с бъбреците. Тази тенденция обаче, стига до заплашителни размери, информират ни преки свидетели, които преди дни, дори видели с очите си бой за да се налее вода. Всеки който си налива вода или посещава селото знае, за какво става въпрос. Опашката там е целодневна, идват хора от град Гоце Делчев и дори от региона, бият десетки километри за да си намелят вода. Чака се по час дори по два защото и струята от която тече „Чатала“,както е известна чешмата силно намалява. Но това не е най – големия проблем, според местните. По страшното е че последно време идват хора спо 10 – 20 дори 30 туби от по 15-20 литра, което силно дразни хората. „Заради един такъв на който ви изпращам снимката, се наложи да чакам 4 часа за да си налея вода. Някои хора са се превърнали във водоноски. Ела налей си, след дев два ела пак, какво е това зареждане…“ пише ни възмутен читател от Попови ливади и ни изпраща снимка на жител на Гоцето, който идва да си налее вода с над 20 туби средно по 20 литра или почти 400 литра вода. „Заради такива се стига до разправии и дори налитане на бой…“ казва ни още читателят. Според него е редно да се вземе някакво решение по въпроса, да се сложи лимит или просто да се апелира за мярка и възпитание при наливане на вода от „Чатала“. Вие какво мислите, уважаеми читатели? Пишете в коментарите долу:

коментара

Скандали

СКАНДАЛНО! Вандали нападнаха с камъни тази нощ месарския магазин на семейство Бусарови в Гоце Делчев! СНИМКИ

Публикувано

на

Неизвестни за сега вандали потрошира прозорците на един от най- добрите магазини за транжиране и търговия с месо и местни продукти, намиращ не на бул.“Гоце Делчев“ в града. Причината по всяка вероятност е някакъв вид сплашване или удар от завистници, защото освен материални щети няма други посегателства. Магазинът е собственост на гърменската фамилия Бусарови и е известен с това, че продава един от на й- качествените местни продукти в района на град Гоце Делчев. Някой е завидял на оборотното име на магазина или просто злобари се опитват да сплашат семейството, коментираха минувачите след като видяха следите от инцидента. „Това няма да ме уплаши. Напротив. Мотивира ме. Сега ще направя магазина по голям и ще увелича продукцията. Този акт ме кара да вярвам че сме на прав път и няма да ме стресне…“ коментира специално за Топ Преса, управителката на магазина  Елена Бусарова възмутена от случилото се.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Благоевградчанки със стотици фалшиви профили, каква е целта? Между излъганите са: кметове, общински съветници, журналисти, адвокати, доктори…

Публикувано

на

Ще започна малко с предистория… имах профил във Фейсбук и приемах поканите за приятелство от всеки подал заявка. По често от момичета, разбира се. Бързо достигнах лимита от 5 000… така мина почти година, но осъзнах, че от тези 5 хиляди души познавам лично и общувам само с около 200 – 250 от тях. Тогава реших да поизчистя „приятелите“… започнах да преглеждам профилите и видях доста познати лица, имам предвид познати от екрана. Между тях и доста известни. Реших, че ще ми е по-лесно да премахна профила и да създам нов в който да добавям само хора, които познавам.

Наскоро видях коментар написан от едно момиче под снимка на мой приятел и щракнах да видя профилната снимка на момичето. (www.facebook.com/nokol.vlasova) Nikol Vlasova изписано на латиница. Според профила, тя е родом от Киев, в момента обаче живее в Благоевград и учи в Американският университет – АУБГ. Викам си, ОК… Рускините са си хубави, но нещо ме човъркаше и реших да проверя по мой си начин, който няма да изказвам. И както си и мислих, профила се оказа фалшив. Всички снимки в него са на Карина Лейман, която е доста популярна, особено в Instagram (www.instagram.com/karinaleyman), където има скромните 134 000 последователи. Тя е фотомодел, но се е пробвала и музикалните среди. Хайде сега пичове проверете дали в приятелите си имате Никол Власова и я премахнете… не ви е нужна.

Вторият случай е доста по фрапиращ…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ