Прекрасна инициатива! Доктор Капитанов от Гоце Делчев направи истински празник за 350 деца в денталната си клиника!

За един ден дните в които празнувахме най – светлия християнски празник Коледа и в навечерието на Нова година, ултра – модерната дентална клиника на доктор Капитанов в град Гоце Делчев се превърна в истински дом на детското щастие. 

Около триста и петдесет дечица на възраст до седем години, бяха поканени да посетят денталната клиника, за да се забавляват на изключително професионално организирано тържество. По инициатива на доктор Александър Капитанов, всички от присъстващите, получиха и подаръци, добро настроение и разбира се повече полезна информация за здравето на своите зъбки.

Екипът на лечебното заведение, цял ден вчера посрещаше своите невръстни приятели и гостенчета, радваше ги с лакомства, подаръци и уникални игри и занимания, видя репортер на информационна агенция www.toppresa.com. Съвременното зъболечение, новите лазери и техника, с които разполага клиниката на доктор Капитанов, позволява вече да се не смята кабинетът на зъболекаря или клиника за зона на болка и на неприятни усещания. Време е това да се промени, защото има например лазер, който изпарява кариеса при това през тъкънта на бузата, така че пациентът да не усети никаква болка, коментират местните специалисти. Ето защо с тази благородна инициатива, те искат да кажат на своите малки приятели, че дойде времето в което да ходиш на зъболекар е нужно, задължително и вече приятно, полезно изживявавне защото така ставаме по здрави и по способни. Браво на клиника Капитанови!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене