Хороскоп за 28 декември

Овен

Потърсете това, което търсите в себе си, а не в околните. Ще се учудите колко бързо придобиете исканото. Превърнете този начин на действие в навик.

Телец

Този петък направете нещо необичайно. Имате нужда да освежите ежедневието си с нетипична дейност. Когато я усвоите – открийте нова!

Близнаци

Това е ден, в който сериозно и отговорно да набележите плановете ви за новата година. Изберете дейност достатъчно сериозна, но и достатъчно желана за вас.

Рак

Това е ден, в който да си дадете сметка накъде искате да се развива връзката ви. Ако имате сериозни намерения – споделете ги с партньора ви.

Лъв

Този петък потърсете щастието в тишината и простичките неща. Обещайте си, че през новата години те ще присъстват по-често в живота ви.

Дева

Това е ден за изненади. Колкото повече са от ваша страна към близките ви, толкова повече гарантирате добрите отношения за бъдещето ви.

Везни

Това е ден, в който да не мислите за нищо. Потърсете себе си и никой друг. Погрижете се за осъществяването на вашите желания.

Скорпион

Основното ви притеснение днес ще бъде мнението на останалите, а то изобщо не трябва да ви интересува. Следователно няма за какво да се притеснявате.

Стрелец

Потърсете информация по въпрос, който ви вълнува – възможно от най-много източници. Послушайте и интуицията ви преди да формирате мнение.

Козирог

Този петък не прекарвайте деня у дома. Тръгнете на път, дори и да е кратка разходка. Опитайте се да видите всичко, което до сега не сте успели да уловите.

Водолей

Оставете догадките и съмненията за някой друг. Винаги може да се намери повод за терзания, но това не е никак плодотворно. Отпуснете се е и действайте според реалността.

Риби

Този петък затвърдете навика или навиците, които сте започнали от скоро. График с дейностите, окачен на видно място ще ви помогне да спазвате планираното.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене