Отбор „Хайдук Шило” спечели Коледния турнир по футбол за купата на Гоце Делчев

ОтборХайдук Шилоспечели Коледниятурнир по футбол за купата на Гоце Делчев.Отборите на „БИАД“ и „Гражданитедарихапаричните си награди на църкватаРождество Христово

Над 600 зрители проследиха финалите натурнира в залаАрена Неврокоп”. Следоспорван двубой на финала между отборитена „БИАД” с капитан Зафир Катунчев и „Хайдук Шило” с капитан ДимитърМавродиев, мачът завърши при резултат 2:2. 

В изпълнението на дузпи Хайдук сеналожиха с разлика от два гола над БИАД  и спечелиха първото място по футбол за купатана Гоце Делчев

На трето място се класира отборът наПиринс. Брезница, а на четвърто отборГражданите” с капитан Ангел Дуков.

Отборите на „БИАД“ и „Гражданитедарихапаричните си награди на църкватаРождество Христово“ в новия квартал. Наградитекупа, медали и паричнипоощрения, връчиха официалните гости натурнира кметът Владимир Москов и народният представител Богдан Боцев.

Кметът Владимир Москов поздравиучастниците в Коледния турнир по футбол закоректния тон на терена и пожелатрадицията да се запази и развива презгодините. В турнира тази година записахаучастие общо 20 отбора от община ГоцеДелчев, в игра за отборите се включиха над200 участника.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене