Свържете се с нас

Таблоид

Super model universe 2018“ Георги Петков от Гоце Делчев – за първи път пред българска медия, след като взе титлата на Филипините

Публикувано

на

 

– Жоро, честитя ти първото място на SUPER MODEL UNIVERSE 2018, про­веден преди седмица на Филипините! Това е поредната награ­да за теб, поредното признание за това, което представля­ваш… Разкажи ни как премина конкурсът, каква беше конкуренцията, как­во беше усещането, след като чу името си и името на България, обявени на първо място?

– Благодаря Ви, всичко мина много добре, конкур­сът се състоеше от някол­ко етапа, а чувството беше страхотно.

– Извън конкурсите за модели и мъжка красота, ти следваш иконо­мика. Как виждаш бъдещето си? Шо­убизнес, мода или предприемачество, икономика…?

– Следвам Полити­чески науки, Евро­пеистика. Модата, снимките и актьор­ството за мен са странична дейност и хоби, по-скоро виж­дам себе си в друга сфера. Въпреки това, харес­вам тези дейности, с които се занимавам и мисля да продължа да го правя.

– Като вече признат SUPER MODEL UNIVERSE 2018, как ще използваш своята по­пулярност? Имаш ли каузи, идеи, които смяташ да реа­лизираш, използвайки своя­ та известност?

– Не бих казал, че имам кой знае колко голяма популяр­ност. В момента снимам нов български сериал, който ще излезе малко след Нова Го­дина и съм зает, но, разбира се, бих се включил в подоб­на кауза с удоволствие.

– Излишно е да питам за обожателките и кандидат­ките за твоето сърце. Пред­полагам, че са много! Но какво се иска от една жена, за да спечели сърцето ти, вниманието ти, времето ти?

– Моето сърце вече е спе­челено, имам човек до себе си и съм много щастлив. От жената до мен искам да бъде интелигентна, добра, красива и разбрана, каквато е всъщност и моята приятел­ка.

– Как реагираха близките ти, семейството ти, на твои­те успехи? Какво е мнение­то им? Имаш ли подкрепата им?

– Разбира се, че имам под­крепата на семейството и приятелите ми. Всички бяха много горди и щастливи като разбраха новината.

– Клишето казва „Красо­тата ще спаси света“, в кои качества на човека вярваш?

– Колкото и клиширано да звучи, аз вярвам в доброто у всеки един от нас. Както и да изглежда един човек, липсата на добрина и човеч­ност обезсмисля всяко друго качество.

– Ти си с неврокопски корени. Град Гоце Дел­чев е земя на хора с буен нрав, смели и устреме­ни… Какво е за теб род­ният край? Какво е усе­щането като се връщаш в родния край, като чуеш за него, когато си далеч? Носталгия, спомени…

– Когато чух българ­ския химн на финала, се почувствах много горд, но и усетих носталгия. Лично аз съм човек, кой­то усеща липсата на ро­дината в момента, в кой­то я напусне.

– Вярващ човек ли си? Приемаш ли визията си като дар от Бог?

– Вярващ съм, разбира се. Всяка вечер благо­даря на Господ за всич­ки и всичко, което ми е дал. Не мисля, че „визи­ята ми”, както казвате, е най-ценното, с което ме е дарил Господ. Се­мейството, здравето и приятелите ми са много

 

по-важни от това.

– Би ли използвал своята популярност за скок в шоу бизнеса? Твои, нека ги на­речем, колеги използваха инерцията на своята попу­лярност да разработят име­то си като светска личност, влизайки например във формати като „ВИП Бра­дър“, инициирайки връзки с известни фолк певици или моделки. Влече ли те свет­ският живот?

– Както казах, не мисля, че все още имам чак толкова голяма популяр­ност. Ще видим какво ще се случи от тук нататък, но не съм си поста­вял като конкретна цел влизане в да­ден фор­мат или нещо друго от споменатото от Вас.

– Какво е за теб суетата? Робуваш ли на суетата?

– Не съм суетен, просто държа на външния си вид. Нещо, което все­ки поддържащ себе си човек прави в 21 век.

– Къде е мястото на пари­те, за да може един мъж да изглежда като теб?

– Не мисля, че въпросът е адекватен. Какво общо имат парите с външния вид на който и да е?

– Какво е мнението ти за политиката? Мислил ли си някога да се занимаваш с политика?

– Все още следвам тази специалност в университе­та, но защо не? Политиката е интересна материя, един ден, ако имам възможност, бих се занимавал и с това.

– Твоите пожелания към нашите читатели?

– Пожелавам на всички да бъдат най-вече живи и здра­ви и весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

коментара

Таблоид

От месеци скандал във фейса! Ицо от Благоевград оплю своя съгражданка: Мария Тодорова открадна от мен 500лева и нов таблет за 200лева. Поръчах си я за 1 час, а след като аз излезнах да напазарувам тя ме обра

Публикувано

на

Христо Александров

„ПАЗЕТЕ СЕ ИЗМАМНИЦА и КРАДЛА !!!
Мария Тодорова открадна от мен 500лева и нов таблет за 200лева. Поръчах си я за 1 час, а след като аз излезнах да напазарувам тя ме обра.
Фейсбука и:
https://www.facebook.com/Mihitooo“ … Този текст спохождат он снимка и линк към профила на благоевградската дама, Мария Тодорова се върти в социалните мрежи на югозападната столица. Благоевградчанинът Христо Александров обяви публично че е наел своята съгражданка Мария Тодорова, неясно за каква цел, за един час а тя взела че то обрала. Топ Преса направи опит да се свърже и с двете страни, но категорично отказват да дадат становище и тривиално дори от дамата бяхме заплашени със съд, ако споменем нещо за отношенията и с Ицо. Странно защо мълчи ако както, тя самата твърди, че всичко е лъжа… Ако е лъжа, тя би излязла да се защити и да докаже че е жертва на клевета например.

От своя страна Ицо от Благоевград, твърди че говори самата истина, нямал доверие на институциите и решил да търси своята справедливост във фейсбука. За целта той преспамна в различни групи своя пост, за да развали по думите му „Бизнеса“ на Мария. Мнение оставяме на вас в коментарите. Споделяйте на воля!

Мария Тодорова

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

112 млади булки и баби от Гърмен и Балдево за малко не събориха ресторанта на комплекс „Боже име“ на знаковия им купон за Бабинден

Публикувано

на

 Незабравим купон вдигнаха снощи 112 млади булки и баби  по случай „Бабинден“ от Гърмен и Балдево.

Ресторанта на комплекс „Боже име“ който незнайно как оцеля. До 3 часа след полунощ целият ресторант бе само на разположението на празнуващите. Жените бяха оставени да се забавляват на воля което провокира да блеснат и някой скрити таланти.

Организацията и сценария за знаковото тържество което за първа година е съвместно на двете села поеха НЧ „Искра-1924“ Гърмен в лицето на Бойка Пашкулева и кметството в село  Балдево в лицето на кмета Илиана Гюрнева.

Много хора, танци, забавни сценки томбола и други страхотни забавления съпътстваха празничната вечер, която приличаше на истинско и професионално телевизионно шоу, с многото оригинално дикизирали се за случая жени които направиха вечерта неповторима и незабравима за всички в това число и на персонала на комплекса. Сърцата на възрастни жени с бастуни също не издържаха и те се хванаха на хората заедно с по-младите.

На сцената на съвместната продукция „Бабинден“ на жените и бабите от Балдево и Гърмен оживяха невероятната баба Гичка, ролята на която пое кмета на Балдево Илиана Гюрнева която наистина снощи даде воля на емоциите и разкри своите скрити таланти с което буквално учуди всички присъстващи. Гюрнева се оказа и изключителна танцьорка и до 3 часа сутринта буквално не седна и спечели от собственика на ресторанта наградата за най-атрактивна и неуморна танцьорка – бутилка хубаво вино.

В страхотната копродукция на бабите и жените от Балдево и Гърмен оживя и президента на САЩ  Барак Обама в ролята на секретарката на  Община Гърмен Зорка Тъпанкова която също бе изключително оригинална и много забавна.

Учителката от школото в Дебрен пък, Йорданка Ралева  направо разтопи сърцата на всички със страхотните си изпълнения.

Празнуващите баби и жени не пропуснаха нито същината на традицията нито пък и повода за купона който ги събра. По абсолютно запазената традиция те спазиха ритуала за Бабинден. Най младата родилка от село Гърмен поля на баба Катя Василева да измие ръцете си според ритуала и й пожела да е жива и здрава, а бабата ориса младите да раждат повече деца.

Още от снощи вече започна подготовката за следващият Бабинден и съвместни празници на организаторите на пищния съвместен купон от Балдево и Гърмен който разтърси цялото село Балдево и едва не срути ресторанта на комплекс „Боже име“.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ