Свържете се с нас

Таблоид

Super model universe 2018“ Георги Петков от Гоце Делчев – за първи път пред българска медия, след като взе титлата на Филипините

Публикувано

на

 

– Жоро, честитя ти първото място на SUPER MODEL UNIVERSE 2018, про­веден преди седмица на Филипините! Това е поредната награ­да за теб, поредното признание за това, което представля­ваш… Разкажи ни как премина конкурсът, каква беше конкуренцията, как­во беше усещането, след като чу името си и името на България, обявени на първо място?

– Благодаря Ви, всичко мина много добре, конкур­сът се състоеше от някол­ко етапа, а чувството беше страхотно.

– Извън конкурсите за модели и мъжка красота, ти следваш иконо­мика. Как виждаш бъдещето си? Шо­убизнес, мода или предприемачество, икономика…?

– Следвам Полити­чески науки, Евро­пеистика. Модата, снимките и актьор­ството за мен са странична дейност и хоби, по-скоро виж­дам себе си в друга сфера. Въпреки това, харес­вам тези дейности, с които се занимавам и мисля да продължа да го правя.

– Като вече признат SUPER MODEL UNIVERSE 2018, как ще използваш своята по­пулярност? Имаш ли каузи, идеи, които смяташ да реа­лизираш, използвайки своя­ та известност?

– Не бих казал, че имам кой знае колко голяма популяр­ност. В момента снимам нов български сериал, който ще излезе малко след Нова Го­дина и съм зает, но, разбира се, бих се включил в подоб­на кауза с удоволствие.

– Излишно е да питам за обожателките и кандидат­ките за твоето сърце. Пред­полагам, че са много! Но какво се иска от една жена, за да спечели сърцето ти, вниманието ти, времето ти?

– Моето сърце вече е спе­челено, имам човек до себе си и съм много щастлив. От жената до мен искам да бъде интелигентна, добра, красива и разбрана, каквато е всъщност и моята приятел­ка.

– Как реагираха близките ти, семейството ти, на твои­те успехи? Какво е мнение­то им? Имаш ли подкрепата им?

– Разбира се, че имам под­крепата на семейството и приятелите ми. Всички бяха много горди и щастливи като разбраха новината.

– Клишето казва „Красо­тата ще спаси света“, в кои качества на човека вярваш?

– Колкото и клиширано да звучи, аз вярвам в доброто у всеки един от нас. Както и да изглежда един човек, липсата на добрина и човеч­ност обезсмисля всяко друго качество.

– Ти си с неврокопски корени. Град Гоце Дел­чев е земя на хора с буен нрав, смели и устреме­ни… Какво е за теб род­ният край? Какво е усе­щането като се връщаш в родния край, като чуеш за него, когато си далеч? Носталгия, спомени…

– Когато чух българ­ския химн на финала, се почувствах много горд, но и усетих носталгия. Лично аз съм човек, кой­то усеща липсата на ро­дината в момента, в кой­то я напусне.

– Вярващ човек ли си? Приемаш ли визията си като дар от Бог?

– Вярващ съм, разбира се. Всяка вечер благо­даря на Господ за всич­ки и всичко, което ми е дал. Не мисля, че „визи­ята ми”, както казвате, е най-ценното, с което ме е дарил Господ. Се­мейството, здравето и приятелите ми са много

 

по-важни от това.

– Би ли използвал своята популярност за скок в шоу бизнеса? Твои, нека ги на­речем, колеги използваха инерцията на своята попу­лярност да разработят име­то си като светска личност, влизайки например във формати като „ВИП Бра­дър“, инициирайки връзки с известни фолк певици или моделки. Влече ли те свет­ският живот?

– Както казах, не мисля, че все още имам чак толкова голяма популяр­ност. Ще видим какво ще се случи от тук нататък, но не съм си поста­вял като конкретна цел влизане в да­ден фор­мат или нещо друго от споменатото от Вас.

– Какво е за теб суетата? Робуваш ли на суетата?

– Не съм суетен, просто държа на външния си вид. Нещо, което все­ки поддържащ себе си човек прави в 21 век.

– Къде е мястото на пари­те, за да може един мъж да изглежда като теб?

– Не мисля, че въпросът е адекватен. Какво общо имат парите с външния вид на който и да е?

– Какво е мнението ти за политиката? Мислил ли си някога да се занимаваш с политика?

– Все още следвам тази специалност в университе­та, но защо не? Политиката е интересна материя, един ден, ако имам възможност, бих се занимавал и с това.

– Твоите пожелания към нашите читатели?

– Пожелавам на всички да бъдат най-вече живи и здра­ви и весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

коментара

Таблоид

Масов бой в Благоевград! Исус вилня на ул. „Околчица“, един със счупен крак, жена

Публикувано

на

Масов бой в Благоевград вдигна полицията на крак около 20 часа, снощи. Сигналът дошъл от улица „Околчица“, където 23-годишният Исус Любенов се карал с Христина Христова.

Спорът бързо прераснал в бой и Исус започнал да влачи жената за косата по пътя. Писъците и събрали комшиите. Намесил се съседът Стойчо уж да ги разтърве, но Исус се спуснал и на него, повалил го на земята и с ритници, счупил крака му.

Дошли и други съседи, но полицията успяла да предотврати разрасналия се екшън. Пострадалият Стойчо е настанен в болница, където лекарите установили фрактура на две места на крака му.

Пред Спешно отделение е преминала и Христина, която е освободена за домашно лечение, има наранявания и охлузвания по цялото тяло. Исус е арестуван./struma.com/

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Ясновидецът Б. Димитров: Наводнение край Гоце Делчев и Благоевград, успех за Банско

Публикувано

на

Дарбата му е да описва бъдещето им или им помага да го променят. В началото на 2015 година единствен в света с точност предсказва трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи. Той първи провидя страшния пожар във влака по линията София-Кардам. Винаги е познавал резултатите на изборите в България, научи gzona.

В началото на 2010 година единствен предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл. Божидар Караджов посочи и опустошаващите пожари в Калифорния. В началото на 2014 година само той предсказва за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна, и отцепването на Крим.

Има две висши образования. В момента готви докторантура в Москва. Божидар Караджов е издал няколко книги, сред които и „Индиго децата на света“, която е преведена на английски и руски език. През миналата година бе вписан в елитната класация на на-известните пророци в света. Богатството му са множеството приятели, но най-вече човекът до него, както и трите му деца.

Какво ни чака през 2019-та година? Ще преживеем ли нови катаклизми и бедствия? Ще се появят ли нови играчи на политическата сцена и кой ще спечели изборите? Кога България ще се оправи и ще срещнем ли извънземни – на всички тези въпроси отговор дава Божидар Караджов в интервю.

– Разкажете ми за вашата дарба!

– Не съм претърпял някакви инциденти или злополуки, които да са отключили ясновидството. Информацията при мен е под формата на мисъл, не е свързана с гласове и поява на картини. Започна още в периода на 7-8 годишна възраст. Тогава не знаех кой съм аз. Доста бях притеснен да не би да не съм добре психически, или пък това дали е вярно, дори не знаех дали така се развиват всички хора. Счетох го в началото за доста нормално, после за доста странно, а след това го взех за доста плашещо. Първоначално предсказвах за по глобални събития. Гледах доста спорт и около Сена и смъртта му (Айртон Сена, състезател от Формула 1, загинал трагично при състезание – бел. ред.). Тогава започвах да се плаша дали това е нормално и дълго време го таях в себе си.

До периода на 11-годишната ми възраст, около 1992-3 година. Първоначално на приятелчета и родителите им, когато казвах не отивай тук, или не отивай там, не го приемаха за много меродавно. До момента, в който почнаха постепенно да ме търсят все повече и повече. След което имах доста проблеми с близките и роднините си, които считаха това, че да даваш информация за някого, не е нормално и че е дори налудничаво. Отне ми доста години да се преборя с това. Включително и ми бе забранено да се виждам с хора. В един период от около 2 години имах този проблем да не мога да изливам енергията. Защото когато я подтискаш, когато не можеш да я раздаваш, това те блокира. До момента, в който избягах от вкъщи за около 1 година, в който период аз упражнявах това, което мога най-добре.

– Има ли предсказание, което сте направили, и ви е разтърсило емоционално?

– Всички предсказания, които са свързани с някакви инциденти и злополуки, които за съжаление са в повечето ми прогнози. Говоря за по-сериозни инциденти и наводнения, тероризъм също. Те са доста шокиращи за мен. Но по-скоро бих казал, че това събужда у мен някакъв гняв. И вътрешната борба каква е възможността да бъдат избегнати тези събития. Това за мен е големият проблем и оттам всяка една ситуация, която е предвидена и се случи, със сигурност буди у мен такъв вътрешен гняв. Факт за мен е, че 20% от съдбата може да бъде променена, но когато се касае за по-глобални събития, съм се убедил, че това е почти невъзможно.

– Справяте ли се с вашата съдба, вашето бъдеще?

– До тук установявам, че не мога да се справя с моята съдба, тъй като за себе си не успявам под никаква форма да предвидя глобалните събития, промени в живота, правилните решения.

Това не ме плаши, тъй като това е може би моята съдба: Да видиш за другите, да помагаш, да влияеш да се избягнат негативни последствия.

– А бихте ли се доверили на ваш колега да ви предскаже нещо?

Доверявал съм се. Една от дамите, които ми е помагала, за съжаление почина. Тя беше виден номеролог – Цветанка Рангелова. Но избягвам да говоря за колегите си.

– Какво ни чака през 2019-та година? Грози ли ни някакъв апокалипсис? Напоследък имаше много силни земетресения на Балканите, застрашена ли е страната ни?

– Земетресението е най-страшният природен катаклизъм, безспорно. За съжаление и през тази година няма да се отървем. Големи трусове ще има в Индонезия, Чили, Япония, Филипините. Ще доведат и до цунами. Вулкан ще избухне в Страната на изгряващото слънце. Серия от земетресения ще споходят Германия.

Наводнения в България ще има край Гоце Делчев, районът на Стамболийски, около Велики Преслав, районът на яз. Мандра, Бургаско, както и в близост до Благоевград. Земетресения ще се усещат по Северното Черноморие и в района на Велико Търново.

За съжаление два инцидента с влак и през тази година няма да ни подминат.

България я очаква още една грипна вълна през март.

В САЩ през годината ще има невероятно висока температурна амплитуда – от невероятна суша на места, до много студено време, с тежки снеговажели, чието топене ще доведе до големи наводнения.

Железопътен инцидент със загинали ще има в Южна Америка. Ще има инцидент с френска авиолиния.

– Ще има ли икономическа криза и ще бъде ли засегната България?

– Въпреки очакванията за икономическа криза у нас през 2019-та, това няма да се случи. В икономически план за България, въпреки очакванията, че ръстът ще падне, той ще е около 3,5%.

Ще има застой в цените на недвижимата собственост у нас.

Втори лифт на Банско ще има, категорично. Туризмът ще запази ръст, въпреки предвижданията за по-нисък, спрямо миналата година.

В световен икономически план годината ще е трудна. Особено за Европейския съюз и САЩ. Това ще доведе до политически катаклизми в ЕС, независимо от това, че е година на евроизбори.

Брекзит ще бъде отложен заради нови преговори с ЕС. Тереза Мей ще сдаде поста си. Така ще се получи вътрешнополитическа криза, което е причината за забавянето на напускането на Великобритания. Предстои цялостно предоговаряне на процедурата. Ще има промяна в закони и нови референдуми.

Икономическият подем ще продължава в Китай и Индия.

Криптовалутите ще продължават отрицателния си тренд.

Големи военни конфликти няма да има. Няма да започне и Трета световна война. Огнищата на напрежение в световен план ще се запазят, но няма да се възпламенят допълнително.

За голямо съжаление през тази година в няколко града в Германия, Белгия, Франция, ще има сблъсъци между бежанци и полиция, от които ще пострада местното население.

– Напоследък азиатската култура е все по-разпространена. Говори се, че има пророчество на баба Ванга, че жълтата раса ще завладее света. Това ще се случи ли?

– Чисто в икономически аспект над останалите страни – да, в рамките на близките 5 години. И не само в икономически аспект, но и откъм брой население. Но не си представяйте всеки трети да е азиатец в Европа.

– А Северна Корея къде се нарежда, имаме ли основания да се плашим?

– Аз и в предишни прогнози съм казвал за затоплянето на отношенията между Северна и Южна Корея, което вече е факт. Но от гледна точка на някакви ядрени ситуации, категорично няма опасност.

– Идват избори за Европарламент, а по-късно и местен вот. Ще има ли ясно изявен победител?

– Активността на евроизборите у нас ще е ниска – около 24%. Три български партии ще имат представители в новия Европарламент – ГЕРБ, БСП и ДПС. Печели ГЕРБ, втора е БСП. Това, което се вижда като мандати е: 7, на 6, на 4, съответно за ГЕРБ, БСП и ДПС.

На местните избори ГЕРБ ще загуби позиции в София, Пловдив, Хасково. В столицата ще има втори тур.

Патриотите като общ формат са бита карта.

– Какво ги чака настоящите политически лидери – Борисов, Нинова, Патриотите? Ще стане ли Борисов президент? Ще има ли нов „играч“ на политическата сцена?

– Борисов няма да стане президент. Изпусна кармата си за това. Нови „силни играчи“ на политическия небосклон у нас към момента не се очертават. Предсрочни избори ще има най-късно до февруари 2020 г.

– България в далечно бъдеще, ще се оправи ли?

– Започна възраждането на стратегическите за нас проекти – като започнем от „Белене“, два газови хъб-а – при единия от които под една или друга форма газът ще преминава през България, свързан с Русия, свързан с проекта Бургас – Александропулис под нова форма. 2020 година ще е трудна за нас заради световната икономика, защото ще има леко зацикляне. Но нас няма да ни удари толкова силно. Няма да станем Швейцария на Балканите. Но ще си върнем до голяма степен контрола върху богатствата, които са в земните недра, включително златодобив. Това ще стане след 3 години. Възход на страната ни ще има около 2023 година. Ще спрат да бягат от България младите. В рамките на следващите 2 години чисто статистически ще бъде доказано.

– Ще срещнем ли извънземни?

– Извънземни цивилизации има и съм убеден, че много хора са наясно с това. Точно формата, която си представят повечето хора – на човекоподобни същества, през идната година няма да бъде показана. Кога ще стане ясно за света, че има цивилизация, която би могла да попречи или помогне на нашата цивилизация, – годината, в която това ще бъде факт е 2023, най-късно и 2024.

– А да очакваме ли изкуствен интелект, ще имаме ли реален Терминатор.

– Ще имам един обратен ефект. След 4 години ще има един процес на стопиране и блокиране, който ще доведе до обратната цикличност. Ще има преориентиране към земното и духовното, а не към това, което контролира нас. източник /БЛИЦ/

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ