Като истинско голямо семейство , около пълната маса потребителите от Цнст Плд в Гоце Делчев посрещнаха Рождество Христово

Като  едно голямо и истинско семейство  потребителите от  Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция в Гоце Делчев посрещнаха  и тази година Рождество Христово . Всичко това се случи благодарение на изключително добрия колектив който работи в  социалната институци и не пропуска  за всички празници да събере около трапезата всички свои потребители за да празнуват . Така бе и на  Рождество  Христово в Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция.  Седмици наред преди светлия християнски празник всички от Центъра посрещнаха много гости  ,дарители и спомоществователи които  освен топлите пожелания  , направиха и скромни дарения  а в  Коледната нощ всички като едно голямо семейство седнаха около масата да почетат подобаващо празника  като си пожелаха здраве и спокойни старини .

Поздравления за  колектива който не само се грижи за  тези хора но и заедно с тях празнува най- светлите  християнски празници .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене