Жените от ВМРО Гоце Делчев осигуриха 40 торби с хранителни продукти и лакомства за децата от Помощно училище „ Васил Левски“ и техните семейства

На голямо и  вълнуващо празнично  тържество днес ,децата от  Помощно училище „Васил Левски“ в Гоце Делчев  с изключителна радост посрещнаха мъдрият белобрад старец Дядо Коледа и неговата помощничка Снежанка .

Стола на училището едва събра  близки и роднини на  учениците които  се изявиха на сцената с танци и игри както и с едно  коледно модно ревю което предизвика бурни аплодисменти и поздравления за маникените .

Част от празничното тържество и емоционалното посрещане на Дядо Коледа и Снежанка станаха и представителките на женската организация на ВМРО  – председателката Снежана Стоева  , Красимира Пейчева и Роза  Ламбова .   От името на женската организация от ВМРО- Гоце Делчев  като цяло , по случай наближаващите  коледни и новогодишни празници трите представителки на  организацията дариха  на децата и техните семейства по  – една голяма торба с хранителни продукти и лакомства.

„ Децата нямат цвят , това са децата на България ,не влагаме в този наш жест  политика , а човещина и благородство и любов към подрастващите защото те са  важен фактор както за бъдещето на страната така и за тяхното собствено бъдеше  което ние от сърце им желаем да е светло и успешно.Всяка година за  Коледа  ръководството на нашата организация  начело с председателят ни д-р Иван Канелов  правим дарения  на деца и възрастни хора в риск и нужда от социалните   институции в нашия град . Тази година решихме да подготвим  с помощта на дарители и  лични средства за всяко дете от Помощното училище „Васил Левски“ пакети  с хранителни продукти  с които да подпомогнем и техните семейства и близки.  В пакетите освен хранителни продукти от първа необходимост  децата ще намерят кроасани , пакети с уникални френски бонбони от нашата дарителка  Вили Петрелийска ,вкусни коледни питки  от  пекарната  на Стоян Манолев , пакети с висококачествено какао от Снежа Шайкова която даде и средства за нашата кампания да закупим и да сложим във всеки пакет продукти  от първа необходимост като ориз, олио ,брашно  захар, макаронени изделия  и др. „ заяви  председателят на женската организация на ВМРО Снежана Стоева която предаде на всички присъстващи и пожеланията за здраве и късмет и весело посрещане на празниците на  д-р Иван Канелов , който въпреки голямото му желание не можа да присъства на милото и емоционално тържество поради спешни служебни ангажименти .

Роза Ламбова, Красимира Пейчева и Снежана Стоева пожелаха на децата от помощното училище , на техните учители , на директора им Костадин Кобаков  и на семействата им  весело посрещане на Коледните празници и  щастлива и ползотворна да е всички  тях новата 2019 година . „ Изключително съм възхитен и благодарен за жеста който направихте  към нашите деца .  Тъй като  торбите с вашите дарения са тежки и децата няма да могат сами да ги занесат по домовете си , се ангажирам да осигуря превоз за да може всяко дете да  занесе в къщи  вашите подаръци“ заяви истински впечатления директор на помощното училище „ Васил Левски“ Костадин Кобаков . На днешното тържество учениците получиха и подаръци  за предстоящите празници и от  ръководството на училището .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене