Структурите на ГЕРБ –Гърмен на пищен купон си пожелаха успешна и победна 2019 година

На пищен новогодишен купон се събраха снощи в комплекс „Ивелия „ в Дъбница, повече  от  100 членове  на ГЕРБ от структурите  във всички населени места  на  община Гърмен за да празнуват заедно и да си пожелаят щастлива , спорна и победна 2019 година . Гости на  новогодишния купон на герберите от Гърмен бяха новият председател на ГЕРБ Гоце Делчев Николай Джингаров, кмета на курортното село Огняново Димитрия Гюрова ,директора на ДГС Гърмен Динислав Шенгов и др.

В поздравителното си слово председателят на общинското ръководство Верхад  Ислямов пожела на съпартийците си , техните семейства  и на гостите, новата 2019 година да е  една от най- успешните за всички тях, да е съпътствана с много здраве , щастие, късмет и единство .

Лидера на ГЕРБ припомни, че за всички членове и симпатизанти , 2019 година ще бъде изборна година в която престоят важни  за страната избори за които структурите   ще трябва да се консолидират  за да се поздравят всички с победа . Новината пък която съобщи  Ислямов изстреля от микрофона  за преведения допълнителен трансфер  от 1 милион и 18 000 лева от правителството на Борисов за община Гърмен, буквално взриви залата от бурни аплодисменти .  Той обяви пред всички  ,че 158 000 лева  от допълнителният трансфер са предвидени  от кабинета Борисов  за изграждане за изграждане на  нов и модерен физкултурен салон в училището на село Дебрен , 60 000 лева за водопровода в село Скребатно  ,20 000 лева за изграждане на детска площадка  в село Осиково  и 80 000 лева за проблемния мост  между  селата Огняново и  Марчево .

Директора на училището в Рибново Манчо Джуркин също не издържа и грабна микрофона за да поздрави  съпартийците  си и да им пожелае да са живи и здрави и  за предстоящите общински избори всички гербери от община Гърмен  да се поздравят  с кмет от ГЕРБ.

С много наздравици и кръшни хора  продължи до  след полунощ  големият новогодишен купон на герберите от община Гърмен . Дансинга буквално прегря ,а най- впечатляващи бяха чаровните дами  в невероятните си тоалети които бяха най- красивият букет  на вечерта . Гвоздея на вечерта бе   атрактивната томбола която  с много хумор  и невероятни шеги разиграха Верхад Ислямов с прекрасните му асистентки  с което предизвикаха големи  емоции  в залата .

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене