Похвална инициатива на ученици от Трето ОУ

Вчера, 18 декември 2018 г., Снежанка заедно със своите придружители, посетиха малките пациенти в Многопрофилна болница за активно лечение „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев.

Снежанка и пратениците на Дядо Коледа от Трето ОУ „Братя Миладинови“ бяха посрещнати с високо въодушевление и усмивка от децата, както и от служителите в МБАЛ „Иван Скендеров“. Тъй като Дядо Коледа се наложи спешно да се върне в работилницата си, той не успя да поздрави лично малчуганите, но им бе изпратил подаръци.

Снежанка пожела много здраве и сбъдване на мечтите на малките пациенти и им подари изпратените от белобрадия старец специални ръчно изработени картички под формата на топли ръкавички.

Пратениците от Трето ОУ зарадваха децата с изпълнението на празнични песнички и стихотворения. Снежана Костадинова от VII клас рецитира свое авторско произведение пред малките пациенти, което бе подаръкът й към тях.

Всички имаха удоволствието да се снимат със Снежанка в края на кратката поздравителна програма – това и направиха с голямо желание.

Екипът на ТВ „Кабел Запад“ бяха разбрали за специалните гости в МБАЛ и присъстваха на събитието, което те отразиха със своя огромен професионализъм и положително отношение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене