Свържете се с нас

Таблоид

Новият психологически наркотик на България! „Гигински прахчета“ – поредната измама с наивността и надеждата на хората!

Публикувано

на

Докато в гъстите джунгли на Колумбия и Боливия, местното население е впрегнато да твори забраненото бяло злато на света – кокаинът, а организаторите са влиятелни наркобарони с милиарди долари ресурс, които плащат луди пари за своята ситурност в съвременна европейска България, оказва се, че можеш да правиш нещо подобно, но без страх от закона – защото на закона не му пука. В едно от последните си предавания за годината през месец декември, скандалния журналист Мартин Карбовски, в предаването си по телевизия BTV „Втори план“, направ ипоказно, как се прави реклама на един такъв продукт.

Става въпрос за така нареченото „гигинско прахче“ или „гигински прахчета“. В проектът си „Вечен празник“, Карбовски лансира пред огромната аудитория на националната медия, за този напълно незаконен продукт, казвайки, има прахче, което можете да пиете с вода, лекуващо черния дроб, можете да биете „безнаказано“ , да „гуляете“ и нищо да ви няма… Той журналистът, не вярвал но показа идеологът на производството на тези прахчета 280 килограмовия Кирил Искренов -Доктора от село Гигинци. Цял час на аудиторията се внушаваше, че благодарени ена това хапче Кирил яде по две прасета на обяд, става дебел но е здрав, по здрав и от хората в нормално телго, от веганите от всички… Пие си човека по половин литър дюлева ракия само на обяд, по пет литра пелин или мавруд след това и всичко му е ок… щото забележете взема от тези „Гигински прахчета“.

Това е „босът“ на аферата „Гигински прахчета“! Киро Доктора! Който твърди че само той знае рецептата и сега трупа лой от нея…

Какво е накарало Карбовски да направи „продуктово позициониране“ на напълно незаконни продукти във време удобно за лансирането им?

Меката на производството на тези „Гиегински прахчета“ е град Брезник и региона. Централата е именно в село Гигинци, община Брезник. Никой не знае, какво точно представляват те. До сега никой не ги е дал в лаборатория, за да се провери, какво съдържат те. Единствената информация, която дават производителите хората на Кирил Доктора е „прахчетата са на билкова основа“. Преди три години по същата телевизия  BTV в предаването „Хрътките“,ВИЖТЕ ТУК беше показано разследване срещу тези прахчета. В хода на това разследване се установи с медицинско становище от именити доктори, че тези прахчета са вид обезболяващи, които потдискат дейността на черния дроб, водят до облекчение но след кат омен ефектът им, се появават усложнения, които при определени пациенти могат да довадет до фатален край. Това на какво ви прилича уважаеми читатели на tribun.bg? Не ви ли прилича на вид медицински наркотик? Незаконен, води до времено облекчение, което обаче убива консуматора… ? Да ама докато тези в Боливия и Колумбия, които произвеждат кокаина са преследвани от всевъзможни служби, у нас в България, производителите на тази „отрова“, не само че не са пипани, имат лоби в тези служби и уж именити журналисти им правят скрита реклама? До кога така бе? Аджеба, талкава ли сме наивни и прости, да се връзваме на поредния самозванец, който яде за наша сметка по две прасета на обед, търгувайки с нашата надежда, наивност и глупост…

Ето какво пише наш читател по темата: Уважаеми читатели,, нека ви разкажа аз за „“лечителите от Гиници с вълшебните прахчета““! Майка ми има цироза на черния дроб и аз естествено тръгнах да търся алтернативни методи за лечение. Попаднах на Киро Доктора. Казах на майка ми -звънни му, да се чуете и обясниш, и евентуално да поръчаме прахчетата. Тя го направи и съответно, вдигнала и някаква жена и  онази и казала, че трябва първо да и се пратят 24 лв. по Е-Конт, и после тя да прати прахчетата. По принцип не се прави така, а се праща пратката, плащаш и си я вземаш-всеки го знае! Като казала това на госпожата ,последвала псувня (еби си майката) и затръшване на телефона !?аз се изненадах и естествено не поръчахме нищо, но майка ми започна да и става все по-зле и реших да рискувам, обадих се казах че ще пратя парите за една доза от 18 прахчета и го направих. Всичко дойде както се разбрахме. В петък се обадих отново, понeже свършиха, да попитам дали може да ми прати направо 2 дози, ще изпратя парите за двете накуп ,защото ми каза че трябва поне 3 пъти да се пият-отговориха ми утвърдително. Изпратих парите и днес трябваше да получа прахчетата !Но нищо не идва!!Та реших да звънна да питам-най-малко 15 пъти, без да ми вдигнат!накрая го направиха и попитах дали са ми пратили прахчетата, понеже съм пратил парите ,а нищо не получавам? Отговори ми- Да. попитах колко прахчета, отговор-за колкото пари си ми пратил 12 броя . аз съм пратил 48лв. казвам ,за 36 броя, не за 12 ,защо ми пращате 12 ?толкова казва, за 2 дози .аз казвам -2 дози са 36 броя ,уговорихме се, пратих ви 48лв за 36 броя ,не за 12-и последва -Еби си майката и затворен телефон ??!!Естествено аз кипнах и звъня отново, вдига ми мъж ,вероятно сина и. питам защо ме псува тая жена? Отговора беше-понеже си нахален и не се обаждай повече!Защо съм нахален питам ,щото си търся каквото ми е обещано и за което съм платил? Последва псувня от негова страна аз също отговорих и ми затвориха естествено. Пак звънях но не ми вдигнаха. Обадих се до Е-конт да питам има ли пратка за мен:отговориха ми- Не!!!Та може добре да си направите сметка, за какви хора става дума-мошеници, които лъжат и псуват болни хора! Вие си правете извода дали да им вярвате и да им пращате парите си! а и кой знае какво има в тези прахчета?!Просто предупреждавам хората ,а аз лично, ако имам път натам, ще ида лично да си поговоря с тези Боклуци !защото за мен са такива!!!“

В стил Карбовски ще кажем – ние не гарантираме за достоверността на писмото, което стигна до нас анонимно и го публикуваме нередактирано. Но и Карбовски не гарантира но рекламира. В момента в страната тече истерия за тез ипрахчита и по информация на регионални журналисти, се продават около 100 – 150 килограма на месец. Това определено е бизнес за милиони, уважаеми хора от НАП, от МВР и прокуратурата. Не е ли време да се заемете с това, поне да го проверите?

ТОП ПРЕСА ДЪРЖИ ДА ПРИПОМНИ ЧЕ ТЕМАТА ТРЪГНА ИМЕННО ОТ ПРЕДАВАНЕТО НЕУДОБНИТЕ С ВОДЕЩИ НАШИТЕ КОЛЕГИ БАЙРАКТАРСКИ И СТАМЕНОВ :

 

коментара

Таблоид

Ясновидецът Б. Димитров: Наводнение край Гоце Делчев и Благоевград, успех за Банско

Публикувано

на

Дарбата му е да описва бъдещето им или им помага да го променят. В началото на 2015 година единствен в света с точност предсказва трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи. Той първи провидя страшния пожар във влака по линията София-Кардам. Винаги е познавал резултатите на изборите в България, научи gzona.

В началото на 2010 година единствен предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл. Божидар Караджов посочи и опустошаващите пожари в Калифорния. В началото на 2014 година само той предсказва за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна, и отцепването на Крим.

Има две висши образования. В момента готви докторантура в Москва. Божидар Караджов е издал няколко книги, сред които и „Индиго децата на света“, която е преведена на английски и руски език. През миналата година бе вписан в елитната класация на на-известните пророци в света. Богатството му са множеството приятели, но най-вече човекът до него, както и трите му деца.

Какво ни чака през 2019-та година? Ще преживеем ли нови катаклизми и бедствия? Ще се появят ли нови играчи на политическата сцена и кой ще спечели изборите? Кога България ще се оправи и ще срещнем ли извънземни – на всички тези въпроси отговор дава Божидар Караджов в интервю.

– Разкажете ми за вашата дарба!

– Не съм претърпял някакви инциденти или злополуки, които да са отключили ясновидството. Информацията при мен е под формата на мисъл, не е свързана с гласове и поява на картини. Започна още в периода на 7-8 годишна възраст. Тогава не знаех кой съм аз. Доста бях притеснен да не би да не съм добре психически, или пък това дали е вярно, дори не знаех дали така се развиват всички хора. Счетох го в началото за доста нормално, после за доста странно, а след това го взех за доста плашещо. Първоначално предсказвах за по глобални събития. Гледах доста спорт и около Сена и смъртта му (Айртон Сена, състезател от Формула 1, загинал трагично при състезание – бел. ред.). Тогава започвах да се плаша дали това е нормално и дълго време го таях в себе си.

До периода на 11-годишната ми възраст, около 1992-3 година. Първоначално на приятелчета и родителите им, когато казвах не отивай тук, или не отивай там, не го приемаха за много меродавно. До момента, в който почнаха постепенно да ме търсят все повече и повече. След което имах доста проблеми с близките и роднините си, които считаха това, че да даваш информация за някого, не е нормално и че е дори налудничаво. Отне ми доста години да се преборя с това. Включително и ми бе забранено да се виждам с хора. В един период от около 2 години имах този проблем да не мога да изливам енергията. Защото когато я подтискаш, когато не можеш да я раздаваш, това те блокира. До момента, в който избягах от вкъщи за около 1 година, в който период аз упражнявах това, което мога най-добре.

– Има ли предсказание, което сте направили, и ви е разтърсило емоционално?

– Всички предсказания, които са свързани с някакви инциденти и злополуки, които за съжаление са в повечето ми прогнози. Говоря за по-сериозни инциденти и наводнения, тероризъм също. Те са доста шокиращи за мен. Но по-скоро бих казал, че това събужда у мен някакъв гняв. И вътрешната борба каква е възможността да бъдат избегнати тези събития. Това за мен е големият проблем и оттам всяка една ситуация, която е предвидена и се случи, със сигурност буди у мен такъв вътрешен гняв. Факт за мен е, че 20% от съдбата може да бъде променена, но когато се касае за по-глобални събития, съм се убедил, че това е почти невъзможно.

– Справяте ли се с вашата съдба, вашето бъдеще?

– До тук установявам, че не мога да се справя с моята съдба, тъй като за себе си не успявам под никаква форма да предвидя глобалните събития, промени в живота, правилните решения.

Това не ме плаши, тъй като това е може би моята съдба: Да видиш за другите, да помагаш, да влияеш да се избягнат негативни последствия.

– А бихте ли се доверили на ваш колега да ви предскаже нещо?

Доверявал съм се. Една от дамите, които ми е помагала, за съжаление почина. Тя беше виден номеролог – Цветанка Рангелова. Но избягвам да говоря за колегите си.

– Какво ни чака през 2019-та година? Грози ли ни някакъв апокалипсис? Напоследък имаше много силни земетресения на Балканите, застрашена ли е страната ни?

– Земетресението е най-страшният природен катаклизъм, безспорно. За съжаление и през тази година няма да се отървем. Големи трусове ще има в Индонезия, Чили, Япония, Филипините. Ще доведат и до цунами. Вулкан ще избухне в Страната на изгряващото слънце. Серия от земетресения ще споходят Германия.

Наводнения в България ще има край Гоце Делчев, районът на Стамболийски, около Велики Преслав, районът на яз. Мандра, Бургаско, както и в близост до Благоевград. Земетресения ще се усещат по Северното Черноморие и в района на Велико Търново.

За съжаление два инцидента с влак и през тази година няма да ни подминат.

България я очаква още една грипна вълна през март.

В САЩ през годината ще има невероятно висока температурна амплитуда – от невероятна суша на места, до много студено време, с тежки снеговажели, чието топене ще доведе до големи наводнения.

Железопътен инцидент със загинали ще има в Южна Америка. Ще има инцидент с френска авиолиния.

– Ще има ли икономическа криза и ще бъде ли засегната България?

– Въпреки очакванията за икономическа криза у нас през 2019-та, това няма да се случи. В икономически план за България, въпреки очакванията, че ръстът ще падне, той ще е около 3,5%.

Ще има застой в цените на недвижимата собственост у нас.

Втори лифт на Банско ще има, категорично. Туризмът ще запази ръст, въпреки предвижданията за по-нисък, спрямо миналата година.

В световен икономически план годината ще е трудна. Особено за Европейския съюз и САЩ. Това ще доведе до политически катаклизми в ЕС, независимо от това, че е година на евроизбори.

Брекзит ще бъде отложен заради нови преговори с ЕС. Тереза Мей ще сдаде поста си. Така ще се получи вътрешнополитическа криза, което е причината за забавянето на напускането на Великобритания. Предстои цялостно предоговаряне на процедурата. Ще има промяна в закони и нови референдуми.

Икономическият подем ще продължава в Китай и Индия.

Криптовалутите ще продължават отрицателния си тренд.

Големи военни конфликти няма да има. Няма да започне и Трета световна война. Огнищата на напрежение в световен план ще се запазят, но няма да се възпламенят допълнително.

За голямо съжаление през тази година в няколко града в Германия, Белгия, Франция, ще има сблъсъци между бежанци и полиция, от които ще пострада местното население.

– Напоследък азиатската култура е все по-разпространена. Говори се, че има пророчество на баба Ванга, че жълтата раса ще завладее света. Това ще се случи ли?

– Чисто в икономически аспект над останалите страни – да, в рамките на близките 5 години. И не само в икономически аспект, но и откъм брой население. Но не си представяйте всеки трети да е азиатец в Европа.

– А Северна Корея къде се нарежда, имаме ли основания да се плашим?

– Аз и в предишни прогнози съм казвал за затоплянето на отношенията между Северна и Южна Корея, което вече е факт. Но от гледна точка на някакви ядрени ситуации, категорично няма опасност.

– Идват избори за Европарламент, а по-късно и местен вот. Ще има ли ясно изявен победител?

– Активността на евроизборите у нас ще е ниска – около 24%. Три български партии ще имат представители в новия Европарламент – ГЕРБ, БСП и ДПС. Печели ГЕРБ, втора е БСП. Това, което се вижда като мандати е: 7, на 6, на 4, съответно за ГЕРБ, БСП и ДПС.

На местните избори ГЕРБ ще загуби позиции в София, Пловдив, Хасково. В столицата ще има втори тур.

Патриотите като общ формат са бита карта.

– Какво ги чака настоящите политически лидери – Борисов, Нинова, Патриотите? Ще стане ли Борисов президент? Ще има ли нов „играч“ на политическата сцена?

– Борисов няма да стане президент. Изпусна кармата си за това. Нови „силни играчи“ на политическия небосклон у нас към момента не се очертават. Предсрочни избори ще има най-късно до февруари 2020 г.

– България в далечно бъдеще, ще се оправи ли?

– Започна възраждането на стратегическите за нас проекти – като започнем от „Белене“, два газови хъб-а – при единия от които под една или друга форма газът ще преминава през България, свързан с Русия, свързан с проекта Бургас – Александропулис под нова форма. 2020 година ще е трудна за нас заради световната икономика, защото ще има леко зацикляне. Но нас няма да ни удари толкова силно. Няма да станем Швейцария на Балканите. Но ще си върнем до голяма степен контрола върху богатствата, които са в земните недра, включително златодобив. Това ще стане след 3 години. Възход на страната ни ще има около 2023 година. Ще спрат да бягат от България младите. В рамките на следващите 2 години чисто статистически ще бъде доказано.

– Ще срещнем ли извънземни?

– Извънземни цивилизации има и съм убеден, че много хора са наясно с това. Точно формата, която си представят повечето хора – на човекоподобни същества, през идната година няма да бъде показана. Кога ще стане ясно за света, че има цивилизация, която би могла да попречи или помогне на нашата цивилизация, – годината, в която това ще бъде факт е 2023, най-късно и 2024.

– А да очакваме ли изкуствен интелект, ще имаме ли реален Терминатор.

– Ще имам един обратен ефект. След 4 години ще има един процес на стопиране и блокиране, който ще доведе до обратната цикличност. Ще има преориентиране към земното и духовното, а не към това, което контролира нас. източник /БЛИЦ/

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Слънчев понеделник с температури до 25 градуса

Публикувано

на

Днес ще е предимно слънчево със слаб вятър от запад-югозапад. Температурите още ще се повишат и максималните ще са между 20° и 25°, по Черноморието ще са по-ниски – 12°-17°. Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и утре вече ще е по-ниско от средното за март.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 12° и 17°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще се усилва и вечерта главно по Северното Черноморие ще достигне 3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Температурите още ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра – около 5°.

Във вторник от запад облачността бързо ще се увеличи и на места ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще бъде слаб до умерен и ще започне понижение на температурите, което ще продължи и през следващите дни.

В сряда ще остане предимно облачно, на места със слаби превалявания. В Източна България вятърът ще се ориентира от север-североизток.

В четвъртък ще е най-хладно, преобладаващите максимални температури ще бъдат между 7° и 12°, а минималните – между минус 2° и 3°. Ще е почти без валежи, по-късно през деня облачността ще се разкъса и ще намалее.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ