Свържете се с нас

Таблоид

Новият психологически наркотик на България! „Гигински прахчета“ – поредната измама с наивността и надеждата на хората!

Публикувано

на

Докато в гъстите джунгли на Колумбия и Боливия, местното население е впрегнато да твори забраненото бяло злато на света – кокаинът, а организаторите са влиятелни наркобарони с милиарди долари ресурс, които плащат луди пари за своята ситурност в съвременна европейска България, оказва се, че можеш да правиш нещо подобно, но без страх от закона – защото на закона не му пука. В едно от последните си предавания за годината през месец декември, скандалния журналист Мартин Карбовски, в предаването си по телевизия BTV „Втори план“, направ ипоказно, как се прави реклама на един такъв продукт.

Става въпрос за така нареченото „гигинско прахче“ или „гигински прахчета“. В проектът си „Вечен празник“, Карбовски лансира пред огромната аудитория на националната медия, за този напълно незаконен продукт, казвайки, има прахче, което можете да пиете с вода, лекуващо черния дроб, можете да биете „безнаказано“ , да „гуляете“ и нищо да ви няма… Той журналистът, не вярвал но показа идеологът на производството на тези прахчета 280 килограмовия Кирил Искренов -Доктора от село Гигинци. Цял час на аудиторията се внушаваше, че благодарени ена това хапче Кирил яде по две прасета на обяд, става дебел но е здрав, по здрав и от хората в нормално телго, от веганите от всички… Пие си човека по половин литър дюлева ракия само на обяд, по пет литра пелин или мавруд след това и всичко му е ок… щото забележете взема от тези „Гигински прахчета“.

Това е „босът“ на аферата „Гигински прахчета“! Киро Доктора! Който твърди че само той знае рецептата и сега трупа лой от нея…

Какво е накарало Карбовски да направи „продуктово позициониране“ на напълно незаконни продукти във време удобно за лансирането им?

Меката на производството на тези „Гиегински прахчета“ е град Брезник и региона. Централата е именно в село Гигинци, община Брезник. Никой не знае, какво точно представляват те. До сега никой не ги е дал в лаборатория, за да се провери, какво съдържат те. Единствената информация, която дават производителите хората на Кирил Доктора е „прахчетата са на билкова основа“. Преди три години по същата телевизия  BTV в предаването „Хрътките“,ВИЖТЕ ТУК беше показано разследване срещу тези прахчета. В хода на това разследване се установи с медицинско становище от именити доктори, че тези прахчета са вид обезболяващи, които потдискат дейността на черния дроб, водят до облекчение но след кат омен ефектът им, се появават усложнения, които при определени пациенти могат да довадет до фатален край. Това на какво ви прилича уважаеми читатели на tribun.bg? Не ви ли прилича на вид медицински наркотик? Незаконен, води до времено облекчение, което обаче убива консуматора… ? Да ама докато тези в Боливия и Колумбия, които произвеждат кокаина са преследвани от всевъзможни служби, у нас в България, производителите на тази „отрова“, не само че не са пипани, имат лоби в тези служби и уж именити журналисти им правят скрита реклама? До кога така бе? Аджеба, талкава ли сме наивни и прости, да се връзваме на поредния самозванец, който яде за наша сметка по две прасета на обед, търгувайки с нашата надежда, наивност и глупост…

Ето какво пише наш читател по темата: Уважаеми читатели,, нека ви разкажа аз за „“лечителите от Гиници с вълшебните прахчета““! Майка ми има цироза на черния дроб и аз естествено тръгнах да търся алтернативни методи за лечение. Попаднах на Киро Доктора. Казах на майка ми -звънни му, да се чуете и обясниш, и евентуално да поръчаме прахчетата. Тя го направи и съответно, вдигнала и някаква жена и  онази и казала, че трябва първо да и се пратят 24 лв. по Е-Конт, и после тя да прати прахчетата. По принцип не се прави така, а се праща пратката, плащаш и си я вземаш-всеки го знае! Като казала това на госпожата ,последвала псувня (еби си майката) и затръшване на телефона !?аз се изненадах и естествено не поръчахме нищо, но майка ми започна да и става все по-зле и реших да рискувам, обадих се казах че ще пратя парите за една доза от 18 прахчета и го направих. Всичко дойде както се разбрахме. В петък се обадих отново, понeже свършиха, да попитам дали може да ми прати направо 2 дози, ще изпратя парите за двете накуп ,защото ми каза че трябва поне 3 пъти да се пият-отговориха ми утвърдително. Изпратих парите и днес трябваше да получа прахчетата !Но нищо не идва!!Та реших да звънна да питам-най-малко 15 пъти, без да ми вдигнат!накрая го направиха и попитах дали са ми пратили прахчетата, понеже съм пратил парите ,а нищо не получавам? Отговори ми- Да. попитах колко прахчета, отговор-за колкото пари си ми пратил 12 броя . аз съм пратил 48лв. казвам ,за 36 броя, не за 12 ,защо ми пращате 12 ?толкова казва, за 2 дози .аз казвам -2 дози са 36 броя ,уговорихме се, пратих ви 48лв за 36 броя ,не за 12-и последва -Еби си майката и затворен телефон ??!!Естествено аз кипнах и звъня отново, вдига ми мъж ,вероятно сина и. питам защо ме псува тая жена? Отговора беше-понеже си нахален и не се обаждай повече!Защо съм нахален питам ,щото си търся каквото ми е обещано и за което съм платил? Последва псувня от негова страна аз също отговорих и ми затвориха естествено. Пак звънях но не ми вдигнаха. Обадих се до Е-конт да питам има ли пратка за мен:отговориха ми- Не!!!Та може добре да си направите сметка, за какви хора става дума-мошеници, които лъжат и псуват болни хора! Вие си правете извода дали да им вярвате и да им пращате парите си! а и кой знае какво има в тези прахчета?!Просто предупреждавам хората ,а аз лично, ако имам път натам, ще ида лично да си поговоря с тези Боклуци !защото за мен са такива!!!“

В стил Карбовски ще кажем – ние не гарантираме за достоверността на писмото, което стигна до нас анонимно и го публикуваме нередактирано. Но и Карбовски не гарантира но рекламира. В момента в страната тече истерия за тез ипрахчита и по информация на регионални журналисти, се продават около 100 – 150 килограма на месец. Това определено е бизнес за милиони, уважаеми хора от НАП, от МВР и прокуратурата. Не е ли време да се заемете с това, поне да го проверите?

ТОП ПРЕСА ДЪРЖИ ДА ПРИПОМНИ ЧЕ ТЕМАТА ТРЪГНА ИМЕННО ОТ ПРЕДАВАНЕТО НЕУДОБНИТЕ С ВОДЕЩИ НАШИТЕ КОЛЕГИ БАЙРАКТАРСКИ И СТАМЕНОВ :

 

коментара

Таблоид

От месеци скандал във фейса! Ицо от Благоевград оплю своя съгражданка: Мария Тодорова открадна от мен 500лева и нов таблет за 200лева. Поръчах си я за 1 час, а след като аз излезнах да напазарувам тя ме обра

Публикувано

на

Христо Александров

„ПАЗЕТЕ СЕ ИЗМАМНИЦА и КРАДЛА !!!
Мария Тодорова открадна от мен 500лева и нов таблет за 200лева. Поръчах си я за 1 час, а след като аз излезнах да напазарувам тя ме обра.
Фейсбука и:
https://www.facebook.com/Mihitooo“ … Този текст спохождат он снимка и линк към профила на благоевградската дама, Мария Тодорова се върти в социалните мрежи на югозападната столица. Благоевградчанинът Христо Александров обяви публично че е наел своята съгражданка Мария Тодорова, неясно за каква цел, за един час а тя взела че то обрала. Топ Преса направи опит да се свърже и с двете страни, но категорично отказват да дадат становище и тривиално дори от дамата бяхме заплашени със съд, ако споменем нещо за отношенията и с Ицо. Странно защо мълчи ако както, тя самата твърди, че всичко е лъжа… Ако е лъжа, тя би излязла да се защити и да докаже че е жертва на клевета например.

От своя страна Ицо от Благоевград, твърди че говори самата истина, нямал доверие на институциите и решил да търси своята справедливост във фейсбука. За целта той преспамна в различни групи своя пост, за да развали по думите му „Бизнеса“ на Мария. Мнение оставяме на вас в коментарите. Споделяйте на воля!

Мария Тодорова

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

112 млади булки и баби от Гърмен и Балдево за малко не събориха ресторанта на комплекс „Боже име“ на знаковия им купон за Бабинден

Публикувано

на

 Незабравим купон вдигнаха снощи 112 млади булки и баби  по случай „Бабинден“ от Гърмен и Балдево.

Ресторанта на комплекс „Боже име“ който незнайно как оцеля. До 3 часа след полунощ целият ресторант бе само на разположението на празнуващите. Жените бяха оставени да се забавляват на воля което провокира да блеснат и някой скрити таланти.

Организацията и сценария за знаковото тържество което за първа година е съвместно на двете села поеха НЧ „Искра-1924“ Гърмен в лицето на Бойка Пашкулева и кметството в село  Балдево в лицето на кмета Илиана Гюрнева.

Много хора, танци, забавни сценки томбола и други страхотни забавления съпътстваха празничната вечер, която приличаше на истинско и професионално телевизионно шоу, с многото оригинално дикизирали се за случая жени които направиха вечерта неповторима и незабравима за всички в това число и на персонала на комплекса. Сърцата на възрастни жени с бастуни също не издържаха и те се хванаха на хората заедно с по-младите.

На сцената на съвместната продукция „Бабинден“ на жените и бабите от Балдево и Гърмен оживяха невероятната баба Гичка, ролята на която пое кмета на Балдево Илиана Гюрнева която наистина снощи даде воля на емоциите и разкри своите скрити таланти с което буквално учуди всички присъстващи. Гюрнева се оказа и изключителна танцьорка и до 3 часа сутринта буквално не седна и спечели от собственика на ресторанта наградата за най-атрактивна и неуморна танцьорка – бутилка хубаво вино.

В страхотната копродукция на бабите и жените от Балдево и Гърмен оживя и президента на САЩ  Барак Обама в ролята на секретарката на  Община Гърмен Зорка Тъпанкова която също бе изключително оригинална и много забавна.

Учителката от школото в Дебрен пък, Йорданка Ралева  направо разтопи сърцата на всички със страхотните си изпълнения.

Празнуващите баби и жени не пропуснаха нито същината на традицията нито пък и повода за купона който ги събра. По абсолютно запазената традиция те спазиха ритуала за Бабинден. Най младата родилка от село Гърмен поля на баба Катя Василева да измие ръцете си според ритуала и й пожела да е жива и здрава, а бабата ориса младите да раждат повече деца.

Още от снощи вече започна подготовката за следващият Бабинден и съвместни празници на организаторите на пищния съвместен купон от Балдево и Гърмен който разтърси цялото село Балдево и едва не срути ресторанта на комплекс „Боже име“.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

януари 2019
П В С Ч П С Н
« дек.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ