Вълкосел настръхна срещу местен наркодилър!

Жителите на сатовчанското село Вълкосел изригнаха срещу местен наркодилър , след като същия ,преди дни бе заловен за пореден път от служители на РУ Гоце Делчев  с количество канабис . „Стига с тези условни присъди и съдебни споразумения,какви са тези адвокати които така ревностно бранят отровителите на децата ни, няма ли затвор за такива като Ибрахим Аджемиев – Сотко ,направи наркомани половината от младежите в селото ни „ изригнаха   вълкоселчани .

Както писа Топ Преса , на 16-ти декември около 01:00 часа на булевард „Гоце Делчев“ в град Гоце Делчев полицейски служители след извършена проверка на 21 годишния Ибрахим Аджемиев от Вълкосел, откриха и иззеха от него около 8,2 грама тревиста маса , реагираща положително  на канабис. За случаят бе уведомена Районна прокуратура  -Гоце Делчев  и срещу Аджемиев бе образувано досъдебно производство .

„Във Вълкосел за никой , даже и за полицейските служители не е тайна, че заловения с канабис Ибрахим Аджемиев е основния дилър на дрога който зарибява  младежи от Вълкосел .На всички в селото ни е известно и мястото където всяка вечер Аджемиев събира младежи и им  продава тревата  и други упойващи вещества .Напушват се там и после обикалят по селото и заведенията  кои неадекватни, кои превъзбудени и агресивни .Жалкото е ,че групата се увеличава и никой  не взема сериозни мерки срещу бизнеса който върти с упойващите вещества Ибрахим Аджемиев ,той  продава не само в нашето село но  обикаля и всички други села в региона и града „ коментират  хората от Вълкосел.

Жители на Вълкосел, разказаха ,че почти всяка вечер Аджемиев събирал „клиентите си – пушачи“ в местността „Врис“ при чешмите на входа на селото за да върти търговията си . Това  продължавало от години , хващан е бил на няколко пъти и е осъждан . Преди година – две , полицаите от Гоце Делчев  го спипали с дрога отново в града, на летището при Мосомище , уж го прибрали   и е бил осъден, но файдата била  никаква .Аджемиев  си е направил  верига от пласьори в целият гоцеделчевски район затова от такива като него гъмжи от наркомани , коментират вълкоселчани . Те обясниха пред репортера ни ,че тогава известният като Сотко – Ибрахим Аджемиев  , който не работел никъде карал старо „Рено“ сега се замогнал и се е  качил на златист „Мерцедес“ .

Жителите на Вълкосел този път  се надяват  Сотко да получи ефективна присъда а контрола относно разпространението и употребата на наркотични вещества да бъде засилен още повече  и разбира се безкомпромисен .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене