Добра новина за здравето на неврокопчани! Кандиларов откри нова модерна медицинска лаборатория в Гоце Делчев

Със стартирането на лабораторията Югозападна България има възможност да се възползва от широк набор качествени медицински изследвания с най-прецизни резултати

Лаборатория „Кандиларов“, която се е утвърдила като една от най-големите и водещи частни медико-диагностични лаборатории в България, отваря нова лаборатория в град Гоце Делчев. Новооткритият обект е с адрес на  бул. Гоце Делчев 22 , срещу спортната площадка на Второ основно училище „Гоце Делчев“. Това е трета централа на лаборатория „Кандиларов“, като  останалите са в София и Варна. Лабораторията има и 42 филиала в цяла България.

От 1 юли 2010 г. лаборатория „Кандиларов” е партньор на лаборатория „Лимбах“ (LIMBACH) – най-голямата медико-диагностична лаборатория в Германия и една от водещите лаборатории в Европа.

Медицинската лаборатория в гр. Гоце Делчев разполага с модерна апаратура и използва висококачествени реактиви. За вас ще се грижат висококвалифицирани специалисти. Със стартирането на лабораторията хората от Югозападна България имат възможност да се възползват от най-широкия набор медицински изследвания в страната и да получат точни резултати с гарантирано качество.

На официалното откриване, което ще се проведе на 19 декември в хотел „Парадайс“, с. Огняново, са поканени всички лекари от Гоце Делчев и региона.

„Нашата цел (на лаборатория Кандиларов) е да насърчим населението да се изследва за широко разпространени и социалнозначими заболявания, защото тяхното успешно лечение зависи от навременното им диагностициране. Именно поради тази причина, всеки месец организираме кампании с най-честите профилактични изследвания на по-ниски цени”, каза мениджърът за Гоце Делчев – Кадрие Хюсеин.

 

Медицинска лаборатория „Кандиларов” извършва следните видове изследвания: хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ, мониторинг на медикаменти и молекулярна диагностика.

Новооткритата лаборатория ще бъде с работно време от понеделник до петък от 08:00 до 16:00 часа. Лабораторията осигурява индивидуален достъп до резултатите на всеки пациент на своя интернет адрес и опция за изпращане на готовия резултат по e-mail, посочен от пациента. Лабораторията предлага множество изгодни пакети и тестове, за да е в помощ на пациентите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене