Свържете се с нас

Таблоид

Героят от първия сезон на „Фермата „ Мустафа Ликов от Рибново бе сред официалните гости на финала  на последния сезон

Публикувано

на

Героят от първия сезон на „Фермата „ Мустафа Ликов от Рибново бе сред официалните гости на финала  на последния сезон , сдоби се с нови приятели ,видя се със старите и поздрави  победителят Дидо и любимеца си Нури

Един от най- положителните герои от  изданията на телевизионното  реалити „ Фермата“ Мустафа Ликов  от гърменското село Рибново , снощи бе сред официално поканените гости на финала на 4-тия сезон който се проведе в София във филмовия център в Герман . Ликов призна ,че снощи  наново е преживял емоцията от своето участие и заяви,че „Фермата“ си остава едно от най- емблематичните събития в живота му .

„Беше невероятно преживяване ,,преживях отново  онези незабравими вълнения .Имаше поканени участници от всички сезони на „Фермата“. От нашият сезон бяхме поканени четирима, видях се със старите приятели с които  продължаваме да поддържаме много топли и сърдечни контакти и се сдобих с нови .Поздравих победителят Дидо и стиснах ръката на прекрасния Нури , спомени и действителност ,снощи отново  оживяха и бях много щастлив „ сподели пред Топ Преса , Мустафа Ликов .  Ликов сподели че  отново  за това лято всички заедно са планували срещи  и гостуване в неговото село Рибново .

 

Мустафа бе участник в първия сезон на „Фермата „ и до сега  все още е сред участниците за които и зрители и организатори на  телереалито се помни като емблематичен  и положителен участник който продължава да се помни .

Припомняме , че в сезон 1 на „Фермата“ в дуел се изправиха Райно Узунов и Мустафа Ликов .Двамата, по време на участието си се  сприятелиха много и до ден днешен си организират семейни сбирки и си гостуват . Не правят изключение и другите участници повечето от които гостуваха на Мустафа в Рибново и той на тях в родните им места .

Бившият имам Мустафа Ликов тогава избра да се изправи срещу приятелят си Райно като така увеличи шансовете на единия от тях да стигне до финала .Късметът помогна на сторозагореца Райно като той въобще не очакваше победата .

 

коментара

Таблоид

Местният рапър Бими кърти класациите с нов як хит! УНИКАЛНО ВИДЕО

Публикувано

на

„Няма начин“ е новата хип хоп песен на неврокопският рапър Бими. Парчето беше промотирано в канала на младия рапър urbanbeatz в мрежата за видео споделяне www.youtube.com. Този път темата на парчето ни се струва  доста пикантна. Може би нашумелия рапър се обяснява на своя бивша или на дама, довела го до разочарование. Топ Преса се опита да надникне зад завесата, да разбере повече за историята на песента „Няма начин“. Бими беше лаконичен : “ Пея за нещо лично. Точка. Всичко е казано в песента…“. Вие как мислите, има ли история в парчето или просто е пресъздаден измислен лиричен герой?

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Изнесената информация за апартамента на Каракачанов е невярна

Публикувано

на

Изнесената от различни медии информация, свързана с апартамента на силовия вицепремиер, отговарящ за отбраната, и лидер на ВМРО-БНД, се оказва невярна и крайно неточна, твърдят различни потребители във фейсбук.

Сериозен повод за това им дава несъответствие в изнесените в публичното пространство документи по казуса. Според публикации „В същия блок, същата фирма “Софметал 07” е продала апартамент от 70 кв. м. през 2017 г. за 176 024 лв. или над двойно по-скъпо – 2514 лв. на кв.м., при това не става дума за мезонет с огромна тераса.“

Само че в издадената от Служба по вписванията справка не фигурира „Софметал 07“, а „Сити Медико Груп“, като очевидно това са две различни юридически лица, отбелязват в социалните мрежи.

kk1

 

И задават резонния въпрос защо не е осъществен контакт с фирмата, реализирала строителния надзор на сградата за подробна информация. Освен това, подчертават те, има разлика между данъчна оценка и цена на придобиване, вписана в Нотариалния акт. „Знаят ли какво се декларира в КПКОНПИ?“, ядосват се те, като са категорични, че изнесената медийно информация е манипулирана.

 

kk2

 

Фейсбукарите са учудени и от „изтеклия“ днес нотариален акт на сем. Каракачанови, защото не e публикувана в цялост т. II от същия, в който следва да бъде описано какво прехвърля в замяна вицепремиерът, както и подробности относно уравняването на заменените имоти.

Друго, което буди съмнение в изнесеното разследване е, че сем. Каракачанови притежават 5 тераси защото видно от нотариалният акт е, че те са четири.

В документа за собственост е посочено също, че извън данъчната оценка сем. Каракачанови са били кредитирани, защото са поели задължение да заплатят на „Софметал 07“ ЕООД сума в размер на 150 000 лв., т.е. публикуваната цена е отново неправилно сметната, пресмятат също интернет ползвателите.

И заключават, че това означава само едно – сделката е сключена на пазарен принцип, тъй като има уговорена лихва върху годишните вноски, които следва да се заплащат.

Някои пък напомнят, че съгласно чл. 147 от Наказателния кодекс: „Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.“

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ