Свържете се с нас

Таблоид

Героят от първия сезон на „Фермата „ Мустафа Ликов от Рибново бе сред официалните гости на финала  на последния сезон

Публикувано

на

Героят от първия сезон на „Фермата „ Мустафа Ликов от Рибново бе сред официалните гости на финала  на последния сезон , сдоби се с нови приятели ,видя се със старите и поздрави  победителят Дидо и любимеца си Нури

Един от най- положителните герои от  изданията на телевизионното  реалити „ Фермата“ Мустафа Ликов  от гърменското село Рибново , снощи бе сред официално поканените гости на финала на 4-тия сезон който се проведе в София във филмовия център в Герман . Ликов призна ,че снощи  наново е преживял емоцията от своето участие и заяви,че „Фермата“ си остава едно от най- емблематичните събития в живота му .

„Беше невероятно преживяване ,,преживях отново  онези незабравими вълнения .Имаше поканени участници от всички сезони на „Фермата“. От нашият сезон бяхме поканени четирима, видях се със старите приятели с които  продължаваме да поддържаме много топли и сърдечни контакти и се сдобих с нови .Поздравих победителят Дидо и стиснах ръката на прекрасния Нури , спомени и действителност ,снощи отново  оживяха и бях много щастлив „ сподели пред Топ Преса , Мустафа Ликов .  Ликов сподели че  отново  за това лято всички заедно са планували срещи  и гостуване в неговото село Рибново .

 

Мустафа бе участник в първия сезон на „Фермата „ и до сега  все още е сред участниците за които и зрители и организатори на  телереалито се помни като емблематичен  и положителен участник който продължава да се помни .

Припомняме , че в сезон 1 на „Фермата“ в дуел се изправиха Райно Узунов и Мустафа Ликов .Двамата, по време на участието си се  сприятелиха много и до ден днешен си организират семейни сбирки и си гостуват . Не правят изключение и другите участници повечето от които гостуваха на Мустафа в Рибново и той на тях в родните им места .

Бившият имам Мустафа Ликов тогава избра да се изправи срещу приятелят си Райно като така увеличи шансовете на единия от тях да стигне до финала .Късметът помогна на сторозагореца Райно като той въобще не очакваше победата .

 

коментара

Таблоид

Замърсяването на река Струма е причинено от авария на ТЕЦ-а в Перник

Публикувано

на

Авария в багерна помпена станция при ТЕЦ “Република“ в Перник е причинила замърсяване на река Струма, съобщиха от Регионалната инспекция по опазване на околната среда.

Замърсяването е било в участъка от квартал “Мошино“ в град Перник до моста при газостанцията до бившия завод “Кристал“.

Сигнали за него са постъпили от граждани на „зеления” телефон. При извършената проверка от РИОСВ не е констатирано наличие на умрели патици и риби. В района на новопостроения мост в квартал “Варош“ експертите са видели над 20 патици.

Патици са открити при обхода и на моста при газостанцията до завод “Кристал“. От РИОСВ-Перник информират гражданите на Перник, че аварията е отстранена. Експертите от инспекцията поясняват още, че шламовете не са опасни за биоразнообразието.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Колони от автомобили са се образували на граничен пункт „Кулата”

Публикувано

на

Колони от автомобили са се образували на граничен пункт „Кулата” и в двете посоки. Това съобщава „Фокус”.

Трафикът е интензивен. Преминаването през границата отнема над 15 минути. Опашките от превозни средства са както на изхода за леки, така и за товарни автомобили.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ